۰۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۷
کد خبر: ۲۳۲۹۷۶
استاد حوزه علمیه:

توانایی لازم برای ایفای نقش مادری از مسائل اصلی ازدواج است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه گفت: همواره تأثیرپذیری فرزند از مادر بیشتر بوده است، انسان در تربیت خود از مادر بیشتر تأثیر می‌پذیرد تا از پدر، به همین دلیل باید افراد در هنگام ازدواج به این ویژگی دقت کنند که همسر آنان قرار است مادر فرزندانش نیز باشد.
ازدواج

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت‌الاسلام حسین قانونی، استاد حوزه علمیه چهارشنبه شب در مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) گفت: همواره تأثیرپذیری فرزند از مادر بیشتر بوده است، انسان در تربیت خود از مادر بیشتر تأثیر می‌پذیرد تا از پدر، به همین دلیل باید افراد در هنگام ازدواج به این ویژگی دقت کنند که همسر آنان قرار است مادر فرزندانش نیز باشد.

 

وی بیان کرد: هر چند پدر هم در تربیت فرزند نقش به سزایی دارد، اما مادر با فرزند ارتباط بیشتری دارد، مادر 9 ماه جنین را حمل می‌کند، پس از تولد برای رشد او همراه با کودک بوده است و کودک از شیره‌ی جان مادر تغذیه کرده است.

 

حجت‌الاسلام قانونی ادامه داد: شخصی به نزد امام علی(ع) آمد و از ایشان پرسید برای تربیت فرزندم چه کنم؟ امام پرسیدند که چند سالش است؟ فرمودند 5 سال ایشان فرمودند دیر آمدی، باید پیش از انعقاد نطفه می‌‌آمدی تا تربیت او به درستی صورت گیرد.

 

استاد حوزه علمیه با اشاره به داستان ازدواج حضرت علی(ع) با ام‌البنین(س) خاطرنشان کرد: حضرت علی(ع) به عقیل گفتند که از خاندانی که به شجاعت معروف است همسری برای من اختیار کن که حضرت ام‌البنین(س) از این خاندان بودند و فرزند ایشان حضرت ابوالفضل(ع) شد.

 

وی با بیان این‌که حضرت ام‌البنین(س) بسیار با شعور و با معرفت بود که فرزندش نیز حضرت ابوالفضل(ع) این گونه تربیت شد، اظهار کرد: ام‌البنین(س) هنگامی که وارد خانه امام علی(ع) شد خود را کنیز حضرت زهرا(س) معرفی کرد و با این‌که نام او فاطمه بود، گفت که مرا فاطمه صدا نزنید چون سبب اندوه فرزندانتان می‌شود.

 

حجت‌الاسلام قانونی با تأکید بر این‌که انسان باید قبل از انتخاب همسر جزیی‌نگر باشد و در جزییات فردی که به خواستگاری او می‌رود، دقت کند، گفت: اما پس از انتخاب همسر باید گذشت داشته باشد و نباید موشکافانه به رفتارهای همسر خود نگاه کند.

 

وی با تأکید بر این‌که انسان باید نسبت به خود مراقبه داشته باشد و به دنبال عیب‌های خود باشد،‌ اظهار کرد: در آیه 17 سوره مبارکه حشر به این مطلب تأکید شده است، در این آیه دو بار از لفظ «تقوا پیشه کنید» استفاده شده و بیان شده که انسان در کارهای خود بنگرد./914/پ202/ب4

ارسال نظرات