۲۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۵
کد خبر: ۲۴۱۳۴۷
مدیر مؤسسه و انتشارات لیلة القدر:

مرحوم صفایی پژوهش را بر اساس تربیت محوری قبول داشت

خبرگزاری رسا ـ مدیر مؤسسه و انتشارات لیلة القدر با اشاره به جایگاه پژوهش از نگاه مرحوم علی صفایی حائری گفت: مرحوم صفایی پژوهش را بر اساس تربیت محوری قبول داشت، او عقیده داشت دین برای تربیت انسان ها به وجود آمده و معارف دینی نیز در راستای تربیت انسان است.
حجت الاسلام سيدعباس لاجوردي

حجت الاسلام سید عباس لاجوردی، مدیر مؤسسه و انتشارات لیلة القدر، در گفت‏وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به جایگاه پژوهش از نگاه مرحوم علی صفایی حائری(عین صاد) گفت: مرحوم صفایی قائل به پژوهش برای پژوهش نبودند.

 

وی افزود: مرحوم صفایی پژوهش را بر اساس تربیت محوری قبول داشت، او عقیده داشت دین برای تربیت انسان ها به وجود آمده و معارف دینی نیز در راستای تربیت انسان است.

 

مدیر مؤسسه و انتشارات لیلة القدر توجه به نیازهای جامعه را در ارائه پژوهش ضروری دانست و اظهار داشت: پژوهشگران باید بر اساس نیازهای روز جامعه به ارائه پژوهش بپردازند؛ بنابراین پژوهش ها باید کاربردی محور باشد.

 

وی ادامه داد: در عرصه پژوهش، محور خود پژوهش نیست بلکه کاربردی بودن پژوهش با توجه به نیاز مخاطب باید اصل قرار گیرد، اگر پژوهش ها کاربردی شود می تواند راهی مناسب برای انتقال مفاهیم تربیتی به انسان ها باشد.

 

حجت الاسلام لاجوردی به دیدگاه تبلیغی مرحوم صفایی اشاره کرد و ابراز داشت: یکی از شئون اصلی دین و از وظایف مهم انبیا و ائمه طاهرین(ع) تبلیغ دین خداوند است، تبلیغ تنها به معنای منبر و سخنرانی کردن نیست، بلکه تبلیغ عبارت از مجموعه فعالیت هایی است که به سبب آن معارف دین به جامعه منتقل می شود.

 

وی خاطرنشان کرد: مرحوم صفایی کسی بود که به دانسته های خود عمل می کرد، او قبل از موعظه کردن دیگران، نخست آن نکته را در قبال شخصیت خود عملی می کرد؛ مرحوم صفایی به یافته های خود قانع نبود و سعی بسیاری در فراگیری علوم گوناگون برای انتقال مفاهیم تربیتی داشت./1323/ت302/س

 

ارسال نظرات