۱۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۴
کد خبر: ۲۴۴۱۹۰
آیت الله حیدری عنوان کرد؛

استدلال عاقلانه و تدبیر مخلصانه پیام های نجات بخش قرآن به انسان

خبرگزاری رسا ـ آیت الله حیدری با اشاره به پیام های قرآن کریم برای هدایت بشر اظهارداشت: کتاب آسمانی استدلال عاقلانه و تدبیر مخلصانه را عوامل نجات بخش انسان معرفی کرده است.
آيت الله حيدري

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، آیت الله محسن حیدری، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، روز گذشته، در ویژه برنامه دروس فی العقیده که از شبکه الاهواز پخش می شود، با بیان این که  انسان نباید به جهان هستی نگاهی گذرا و سطحی داشته باشد، ابرازداشت: انسان مؤمن باید نگاهی عمیق، همراه با تفکر و دقیق به جهان هستی داشته باشد و در این راه وحی، عقل و احساسات یاری رسان او هستند.

وی افزود: عقل برای پیمودن این مسیر از احساس انسان بهره می گیرد و احساس نقش کامل کننده و یاری رسان عقل را بر عهده دارد.

امام جمعه موقت اهواز با اشاره به نقش های گوناگون میان عقل و احساسات انسان تصریح کرد: جزییات زندگی به وسیله احساسات انسان درک می شوند اما احساسات بدون تکیه بر راهنمایی های عقل تداوم و استمرار نخواهند داشت.   

آیت الله حیدری گفت: عقل چنان توانایی های سرشاری دارد که می تواند کلیات هستی را تحلیل کند؛ از این رو شناخت صفات جلالی و جمالی خداوند تنها از راه عقل امکان پذیر است.

به جز قرآن همه کتاب های آسمانی دیگر تحریف شده هستند

این استاد حوزه و دانشگاه بیان داشت: راه سوم شناخت خداوند که در اختیار انسان گذاشته شده وحی است و منظور از وحی تعالیم الهی بوده که در کتاب های آسمانی آمده و تنها کتاب آسمانی که از انحراف مصون مانده قرآن است.

وی افزود: پیروی از قرآن کریم و سنت راستین حضرت محمد(ص) که از زبان ایشان و اهل بیت(ع) نقل شده است سبب نجات انسان خواهد شد.

امام جمعه موقت اهواز پیامبر اکرم(ص) را یگانه روشن کننده و مفسر وحی توصیف و عنوان کرد: رسول اکرم(ص) با اطلاع کامل از جزییات وحی آموزه های دینی را به مردم می آموخت و رفتار و کردار او همان گونه که قرآن کریم فرموده «و ما ینطق عن الهوی ان هو الا وحی یوحی» بر انسان ها حجت است.

علوم اهل بیت(ع) راهی برای کشف صفات الهی است

آیت الله حیدری ابرازداشت: علوم و حدیث های مستند اهل بیت(ع) به عنوان عالمانی بزرگ پس از پیامبر اکرم(ص) می توانند انسان را به سوی سعادت هدایت کنند.

وی با اشاره به صفات جمالی و جلالی خداوند که در قرآن کریم ذکر شده است، اظهارداشت: 140 نام و صفت در آیه های گوناگون قرآن کریم برای خداوند آمده است.

امام جمعه موقت اهواز در ادامه با اشاره به آیه 23 و 24 سوره حشر گفت: در این دو آیه خداوند می فرماید که «اوست خدای یگانه که هیچ خدای دیگری جز او نیست فرمانروا، پاک، عاری از هر عیب، ایمنی بخش، نگهبان، پیروزمند، بزرگوار و از هر چه برای او شریک قرار می دهند منزه است».

این استاد حوزه و دانشگاه در پایان دعای جوشن کبیر را دعای ارزشمند شیعیان و منبعی مهم توصیف و عنوان کرد: این دعا شامل 100 بخش می شود و در هر بخش از آن 10 صفت الهی وجود دارد که روی هم 1000 صفت جمالی و جلالی الهی را نام می ببرد./9452/پ202/ب2

ارسال نظرات