۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۱
کد خبر: ۲۴۴۹۶۲
امام جمعه شهر الوند قزوین:

دشمن با ماهواره به دنبال متوقف کردن رشد و تمدن اسلامی ایران است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه شهر الوند قزوین با بیان این‌که دجالواره و غرب مانع رشد و تمدن اسلامی ایران می‌شود، گفت: دشمنان می‌خواهند ما را از اسلام جدا کنند و در این مسیر از هر ابزار و وسیله‌ای برای رسیدن به اهداف خود استفاده می‌کنند.
حجت الاسلام علي طهماسبي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا  قزوین، حجت‌الاسلام علی طهماسبی، امام جمعه شهر الوند قزوین، شب گذشته در مسجد صاحب الزمان(عج) قزوین با اشاره به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب که می‌فرماید نظام آرمان دارد آرمان یعنی قله، گفت: قله یعنی تمدن اسلامی؛ سعی کنیم فضایی در کشور ایجاد شود که همه مردم بتوانند به رشد مادی و معنوی برسند.

 

امام جمعه شهر الوند بیان داشت: دجالواره و غرب مانع رشد و تمدن اسلامی ایران می‌شود، دشمنان می‌خواهند ما را از اسلام جدا کنند در حال حاضر آمریکا باید اجازه بگیرد تا در خلیج فارس وارد شود.

 

قدرت بازدارنده ما در سوربه، لبنان و عراق است

وی در ادامه افزود: امروزه در یمن قدرت نظامی جبهه ما هستند سوریه و لبنان سنگر اولیه ماست تمدن اسلام در سوریه و لبنان است.

 

استاد حوزه علمیه ابراز داشت: امام خمینی(ره) ثابت کرد اسلام قادر است جامعه را به حرکت درآورد حکومت ولی ولایت فقیه و تمام بشر زندگی بر مبنای اسلامی بنا شده است.

حجت الاسلام طهماسبی با بیان این‌که امروز جمهوری اسلامی برای ما رشد فرهنگی اقتصادی و سیاسی داشته است، افزود: امروزه با اتحاد و اتفاق با جهان توانسته‌ایم به نانو انرژی هسته‌ای دست پیدا کنیم و با بزرگ‌ترین مرجع عالم توانسته بر غرب غلبه کنیم و روی پای خود بایستیم.

 

این استاد اخلاق حوره علمیه قروین با بیان این‌که امروزه باید به نظام و خانواده بها داده  و رسیدگی شود، ابراز داشت: تربیت فرزند بسیار مهم است و باید جلوی این دجالواره که می‌خواهد دین ما و خانواده ما را متلاشی کند بایستیم، یادمان باشد نباید امروز آمریکا و اسراییل را وارد خانه‌هایمان کنیم، شمر امروز ما اوباماست.

 

وی در ادامه با اشاره به سخن امام خمینی(ره) که فرمود «اسلام، این گروهک‌های تکفیری آمریکایی است»، افزود: دشمنان از هر برنامه‌ای برای از بین بردن اسلام واقعی استفاده می‌کنند و امروز از طریق ماهواره و جنگ نرم به سمت جامعه و به ویژه جوانان ما هجوم آورده‌اند و مهم‌ترین هدف آنها از بین بردن آبرو و تقوای افراد است./955/پ202/ب6

ارسال نظرات