فراگیری یک زبان زنده دنیا از سوی طلاب
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، حجت الاسلام محمدحسن ربانی، رییس مرکز خدمات حوزه های علمیه، ظهر امروز در دیدار با طلاب مدارس علمیه اهواز، با بیان این که طلبگی سربازی امام زمان(عج) است، اظهار داشت: سربازی امام زمان نعمت بزرگی است و هدایت راهنمایی مردم شغل انبیاء الهی بوده است.
رییس مرکز خدمات حوزه های علمیه با بیان این که طلبگی با فکر و اندیشه انسان ها سر و کار دارد، گفت: طلبه به دنبال تصحیح اندیشه ها و ذهن انسان ها است.
وی ارزش انسان را به میزان اندیشه و فکر آدمی دانست و افزود: کسانی که به عمد در برابر اندیشه صحیح ایستادگی می کنند از دیدگاه انسان های مرده هستند.
حجت الاسلام ربانی با بیان این که انبیاء آمده بودند تا فکر و اندیشه انسان ها را درست کنند، گفت: مسلمانی عاقبت به خیر خواهد شد که فکر و اندیشه صحیح داشته باشد.
وی با بیان این که طلبه شدن به معنای قدم نهادن در مسیر اصلاح فکر و اندیشه انسان ها است، گفت: حرکت در این مسیر زمان نعمتی بزرگ است که باید شکر آن نیز انجام شود.
رییس مرکز خدمات حوزه های علمیه در ادامه تصریح کرد: قرآن همواره دو مسأله را با پیوستگی دنبال می کند که یکی ایمان و دیگری عمل صالح است.
حجت الاسلام ربانی با بیان این که ایمان فکر و اندیشه صحیح است، گفت: عمل صالح زاییده اندیشه صحیح است.
وی با اشاره به فواید شکرگذاری تصریح کرد: توسعه وجودی انسان یکی از اثرات شکر گذاری است که سبب افزایش نعمت می شود و خداوند در قرآن 5 مرتبه بر این مسأله تأکید داشته است.
رییس مرکز خدمات حوزه های علمیه با بیان این که شکر نعمت طلبگی مراحل بسیاری دارد، اظهار داشت: درس خواندن، نظم و انضباط و انس با قرآن از جمله این مراحل است.
حجت الاسلام ربانی با اشاره به اهمیت نظم در زندگی گفت: انسان اگر منظم باشد در زندگی به جایی خواهد رسید در غیر اینصورت امید به موفقیت نداشته باشد و اهمیت نظم در زندگی عمل بسیار مشهود بود.
وی حفظ یک آیه در قرآن همراه با معنی، خواندن یک دور تفسیر قرآن در طول دوران طلبگی و یادگیری یکی از زبان های زنده دنیا را از دیگر نکات مهم دانست که طلاب باید به آن اهتمام ورزند.
رییس مرکز خدمات حوزه های علمیه با تأکید بر اهمیت یادگیری یکی از زبان های زنده دنیا جهت موفقیت در تبلیغ اظهار داشت: تبلیغ دین با زبان های دیگر افزون بر اثرگذاری بیشتر تأثیر بسیاری در ارتباطات بین المللی خواهد داشت.
حجت الاسلام ربانی با تأکید بر اهمیت آشنایی با مسایل زمان از سوی طلاب اظهار داشت: پیچیدگی های دنیا انسان های بی بصیرت را از مسیر صحیح دور می کند.
رییس مرکز خدمات حوزه های علمیه در ادامه گفت: بسیاری از انسان های خوب به سبب آگاه نشدن به شرایط زمان و عدم تشخیص راه صحیح از راه باطل دچا گمراهی شدند.
وی با بیان این که تقوا و زهد برای طلاب وزنه ای قوی و اثرگذار است، اظهارداشت: یک طلبه نباید اجازه دهد رذائل اخلاقی و صفات ناپسند در او قوت گیرند.
حجت الاسلام ربانی توسل و توکل به خدا را از زمینه های حصول تقوا برشمرد و افزود: در زندگی تنها به جایگاه کنونی خود نگاه نکنید بلکه هدف بزرگ داشته باشید.