۰۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۹
کد خبر: ۲۴۸۰۴۷
مسؤول مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان جنوبی:

بصیرت افزایی در میان نسل جوان مهم‌ترین رسالت هیأت‌امنای مساجد است

خبرگزاری رسا ـ مسؤول مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان جنوبی بابیان این‌که انسان بدون بصیرت مانند فردی نابینا است که نمی‌توانند مسیر و راه درست را از بیراهه تشخیص دهد، گفت: مهم‌ترین رسالت هیئت‌امنای مساجد در این زمینه بصیرت افزایی در میان نسل جوان است.
مسجد چهاردرخت بيرجند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بیرجند، حجت‌الاسلام علی ایزدی خواه، مسؤول مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان جنوبی ظهر امروز در جمع خبرنگاران بابیان این‌که بصیرت کلید راهنما و سعادت در دنیای کنونی بوده و انسان را از خطر انحراف‌های رنگارنگ و پرستش غیر خدا به ‌جای خدا نجات می‌دهد، گفت: وقتی بصیرت وجود نداشته باشد دوست از دشمن و حق از باطل شناخته نمی‌شود.

 

وی بابیان این‌که کار فتنه و فتنه‌گران غبارآلود کردن فضای جامعه است، افزود: بنا بر رهنمودهای رهبر معظم انقلاب وقتی‌ بصیرت وجود داشته باشد فتنه نمی‌تواند افراد جامعه را به سمت اشتباه و گمراهی سوق دهد.

 

مسؤول مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان جنوبی به ارتباط مسجد با بصیرت اشاره کرد و افزود: مساجد پایگاه عبودیت، بندگی خدا، راز و نیاز با خداوند و پایگاه ایمان بوده و مهم‌ترین رسالت هیأت‌امنای مساجد افزایش بصیرت در میان مردم به‌ویژه نسل جوان است.

 

حجت‌الاسلام ایزدی خواه ادامه داد: احادیث فراوانی در ارتباط با جایگاه مسجد وجود دارد و همچنین در قرآن در سوره نور آیه 34 خداوند مساجد بر روی زمین را خانه‌های خود دانسته، بنابراین باید این خانه‌ها پاس داشته شود و حضور افراد در آن پرشور باشد.

 

وی بابیان این‌که مساجد باید درست مدیریت شوند، گفت: شایسته‌ترین مدیر برای مساجد که توسط رهبر معظم انقلاب اعلام‌شده ائمه جماعات مساجد هستند؛ زیرا اگر ائمه جماعت از توانمندی‌های برجسته‌ای برخوردار باشند به‌راحتی خواهند توانست نسل جوان را به خود جذب کرده و موجب رونق این خانه‌های الهی شوند.

 

مسؤول مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان جنوبی ادامه داد: ائمه جماعت مساجد باید بر امور مساجد نظارت داشته باشند نه دخالت و باید بدانند چه افرادی و چه قشری بیشتر در مسجد حضور می‌یابند.

 

وی ادامه داد: باید سعی شود هیأت‌امنای مساجد از میان جوانان با بصیرت، اهل جهاد و اهل نماز مسجد انتخاب شوند تا با نیازمندی های نسل جوان آشنا بوده و بتوانند به افزایش جذب نسل جوان و نوجوان در مساجدکمک کنند.

 

 

مسؤول مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان جنوبی با اشاره به این‌که اگر مساجد در یک جامعه‌ای رونق بگیرند جایی برای گناه و انحرافات اخلاقی و فساد باقی می‌ماند، یادآور شد: برای این‌که بتوانیم جوانان را در مقابل آسیب‌های اجتماعی مختلف بیمه کنیم باید بصیرت و بینش و آگاهی آن‌ها را افزایش دهیم، زیرا بدون افزایش بینش و سطح بصیرت نسل جوان مجبور هستیم در تمامی موضوعات ریز و روز جامعه نقاط انحراف را برای جوان توضیح دهیم که این کار بسیار دشوار و غیرممکن است./968/پ202/ب5 

ارسال نظرات