ضرورت توانایی پیش بینی در عرصه برنامه ریزی راهبردی برای دستیابی به موفقیت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، حجت الاسلام علیرضا پناهیان، استاد حوزه و دانشگاه، ظهر امروز، در جمع دانشجویان دانشگاه چمران اهواز با عنوان «جوانان و آینده»، با اشاره به این که شرایط آینده تحت تأثیر زمان گذشته است، عنوان کرد: انسان اگر زمان گذشته را بدون نگاه و توجه به آینده مورد مطالعه قرار دهد به یقین از آن بهره برداری نخواهد کرد.
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به این که انسانی که غرق در مسائل حال خود شود به یقین در زندگی خود دچار اشتباه خواهد شد، ابراز داشت: اولویت ها در زمان حال را اولویت های آینده تعیین می کنند.
حجت الاسلام پناهیان با بیان این که انسان بدون نگاه به آینده در مسأله ازدواج دچار مشکل خواهد شد، بیان داشت: این مسأله بدین سبب است که نظرات انسان ها پیوسته در حال تغییر است.
وی با تأکید بر این که آینده نگری باید به صورت واقع بینانه باشد، افزود: آینده نگری واقع بینانه بسیاری از اختلاف نظرها را برطرف خواهد کرد.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که انسان هر گونه که در زمان حال رفتار کند در آینده او تأثیر گذار است، ادامه داد: به عنوان مثال ورزش کردن در سلامتی و تندرستی انسان در زمان آینده نقش مثبتی دارد.
حجت الاسلام پناهیان با بیان این که انسان باید ذهن خود عادت به پیش بینی آینده کند، اظهار داشت: انسان می تواند براساس محاسبه ساده آینده را پیش بینی کند.
وی افزود: انسان با پیش بینی آینده متوجه می شود که چه چیزهایی بی اهمیت و یا با اهمیت است و چه چیزهایی را باید انجام دهد و یا از آنها خودداری کند.
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اهانت به مقدسات و رهبری در فتنه 88 تصریح کرد: با توجه به روایات هایی که وجود دارد انسان اگر بی پایه و اساس به کسی اهانت کند این امر سبب عزتمندی او خواهد شد.
حجت الاسلام پناهیان با بیان این که مشکلات موجود در برخی مسلمانان بیشتر ناشی از جنبه معرفتی است، تأکید کرد: توانایی پیش بینی آینده در بحث مدیریت و برنامه ریزی راهبردی برای موفقیت ضروری است.
حجت الاسلام پناهیان با بیان این که انسان در آینده مواجه است که مردم از فساد اخلاقی خسته هستند، خاطرنشان کرد: منازعات درونی، بزرگ ترین منازعات مردم جهان است.
وی با اشاره به این که خداوند در قرآن به ولایت الهی اشاره کرده است، تصریح کرد: آزادی مردم در ذات ولایت الهی است./9453/پ202/ب2