۰۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۷
کد خبر: ۲۴۹۲۷۴
مدیرعامل مهدیه های کشور:

ترویج فرهنگ مهدویت راهگشای تعالی جامعه می شود

خبرگزاری رسا ـ مدیرعامل مجمع مهدیه های کشور ترویج فرهنگ مهدویت راهگشای تعالی جامعه می شود، بیان داشت: افرادی که در راستای فعالیت مهدیه ها گام بر می دارند باید مورد حمایت همه مردم قرار گرفته و آن ها را در این مسیر نورانی تنها نگذارید.
مدرعامل مهديه هاي کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آمل، حسن کافی، مدیرعامل مجمع مهدیه های کشور، امروز در مراسم دعای ندبه که در مهدیه بربری خیل آمل برگزار شد با بیان این که از سال 42 مرحوم شیخ احمد کافی در منزل اجاره ای خود دعای ندبه را شروع کردند، گفت: این امر گسترش پیدا کرده که کلنگ مهدیه تهران را شهید مدنی زدند.

 

وی با اشاره به این که به سبب واقعه تبریز قرار شد جشن شعبانیه برگزار نشده و عزاداری کنیم که کلانتری تهران مرحوم کافی را احظار کردند، بیان داشت: به ایشان سه نقطه را پیشنهاد دادند که بروند و مرحوم کافی عازم مشهد شد که یک زمان مطلع فوت ایشان شدیم که جنازه مرحوم کافی در مشهد تشییعکه گاز اشک آور بسیاری در آن روز زدند.

 

مدیرعامل مهدیه تهران تصریح کرد: سپس پیکر مرحوم کافی را به تهران منتقل کردند که به قم رفتم تا از مراجع کسب تکلیف کنم و آیت الله نجفی بسیار ناراحت بود و می گفتند به تاریخ یاد ندارم کسی مانند مرحوم کافی نام امام عصر(عج) را زنده کرده باشد.

 

کافی افزود: پیکر مرحوم کافی را به مهدیه تهران آورده و زیارت عاشورا خواندیم و هواپیمایی گرفتند تا ایشان را به مشهد ببرند که جمعیت عظیمی به فرودگاه آمد که انتظار داشتیم ایشان را به حرم امام رضا(ع) ببرند که اعضای ساواک گفتند دستور آمده ایشان باید در آرامگاه خواجه ربیع دفن شود.

 

برادر مرحوم شیخ احمد کافی ادامه داد: پس از آمدن به تهران تمام جریان و آن چه بر ما گذشت را در دم درب مهدیه تهران افشاگری کردم که ساواک من را خواستند و تهدید کردند که تو را به سرنوشت برادرت گرفتار می کنیم.

 

وی با بیان این که در سال 58 گروه هایی برای مهدیه تهران برنامه هایی داشتند، گفت: در آن سال خدمت امام خمینی(ره) رسیدم که فرمودند به نزد آیت الله یزدی بروید که اگر موافقت کردند مهدیه تهران را تحت پوشش بگیرند که برای ایشان حکم نماینده ولی فقیه و سرپرست مهدیه تهران صادر شد.

 

کافی ادامه داد: در سال 66 خدمت امام خمینی(ره) رفتیم تا دستور ساخت مهدیه تهران را بگیریم که فرمودند مهدیه ها باید عظیم ساخته شود که بعد از جنگ آن را بسازید که ما نسبت به تملک خانه هایی در آن منطقه اقدام کردیم.

 

مدیرعامل مجمع مهدیه های کشور با اشاره به این که در همان ابتدا اساسنامه ای برای مهدیه تهران ایجاد شد، گفت: مهدیه هایی که ساخته می شود نباید زیر بار حزب و گروه رفته که باید با هیات امنا اداره شده و روحانیون نیز حضور داشته باشند.

 

وی با بیان این که ترویج فرهنگ مهدویت راهگشای تعالی جامعه می شود، بیان داشت: افرادی که در راستای فعالیت مهدیه ها گام بر می دارند باید مورد حمایت همه مردم قرار گرفته و آن ها را در این مسیر نورانی تنها نگذارید.

 

مدیرعامل مهدیه تهران با تاکید بر این که برای ساخت مهدیه تهران چندین میلیارد تومان هزینه شده است که همه از سوی مردم داده می شود، افزود: برای ساخت مهدیه تهران از کم ترین کمک ها بهره گیری کردیم که توانستیم این مجموعه را داشته باشیم.

 

کافی ادامه داد: مهدیه ها تا ظهور امام عصر(ع) باقی می مانند که باید اهتمام ارزنده ای در راستای ایجاد مهدیه ها در سراسر کشور وجود داشته باشد.

 

مدیرعامل مجمع مهدیه های کشور از وجود 165 مهدیه در سراسر کشور خبرداد و گفت: حرکت در این مسیر ارزشمند به عنوان باقیات و صالحاتی است که می تواند برکات بسیاری برای انسان داشته باشد./1314/پ202/ب1

ارسال نظرات