سیره عملی ائمه اطهار بهترین الگو برای تحقق سبک زندگی دینی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بابل، حجت الاسلام عباس بابائیان، استاد حوزه علمیه بابل امروز در سلسله مباحث سبک زندگی اسلامی در مسجد جامع مرزیکلای بابل با بیان این که بهترین نوع زندگی زیستن به روش پیامبرخاتم (ص)است، خاطرنشان کرد: وقتی معنی خوبی را در روایات بررسی کنیم، خواهیم فهمید که سعادت زندگی انسان در نیکی به دیگران است.
وی سیره پیامبران و بزرگان را در مبارزه با استکبار و طاغوت عنوان کرد و افزود: انسان های ترسو باید در دینداری خود شک کنند زیرا اسلام به ما یاد می دهد که مقابل هر کسی که می خواهد دین و آیین اسلام را از بین ببرد بایستیم.
مسؤول شورای فرهنگ عمومی بخش بابلکنار بابل به الگوی رفتاری امام حسین(ع) برای انتخاب مرگ شرافتمندانه در برابر ذلت را مهم عنوان و خاطرنشان کرد:دین اسلام دارای دستوری اکید در مبارزه با ظلم و ستم است و این مبارزه باید در برابر افرادی باشد که از شرم و حیای مردم مظلوم سوء استفاده می کنندو بر قدرت شیطانیشان می افزایند.
وی به بخشی از زندگی پیامبر به عنوان الگو اسوه حسنه از نگاه قرآن پرداخت و اذعان کرد: پیامبر اسلام(ص) در نوع معاملات، در زندگی اجتماعی و خانوادگی، عبادت، معاشرت با مردم بهترین الگو از نگاه قرآن است و شایسته است که مسلمانان هر چند وقت یکی از سنت های پیامبر را در زندگی خود احیا کنند.
حجت الاسلام بابائیان در ادامه بهترین توشه را تقوی بیان و تصریح کرد: بهترین توشه در زندگی که آفت به ان اثر نمی گذارد و از بین نمی رود تقوی است.
وی به تشریح مفهوم تقوا پرداخت و افزود: معنا و مفهوم تقوا در ترس از خدا و انجام واجبات و ترک محرمات است که خیر دنیا و آخرت رادرپی دارد.
استاد حوزه علمیه بابل ببر لزوم توجه به علم و دانش و انتخاب بهترین علم ها برای رسیدن به سعادت تاکید کرد و گفت: علمی که انسان را به سعادت برساند ارزشمند است و علم و کاری که نفعی برای بشریت نداشته باشد سودی ندارد و نباید به دنبال ان رفت.
وی ادامه داد: بهترین توانگری، بی نیازی نفس است یعنی انسان حریص نباشد و شکر گذار هر آنچه که از جانب خدار به او رسید باشد و برخلاف برخی از افراد طلبکار و شاکی نباشد.
حجت الاسلام بابائیان به آزمایش های مهم در زندگی از جانب خداوند اشاره و تصریح کرد: خداوند بندگانش را با گاهی با خشک سالی و گاهی با باران زیاد و گاهی با کمی محصول می آزماید و به همین دلیل بنده باید ظرفیت خود را بنگرد که در شرایط مختلف تا چه اندازه خدا را شاکر است.
وی افزود: برخی از انسان ها آنقدر منفق هستند که دست چپشان خبر از انفاق دست راستشان ندارد و این خلوص یک انسان را می رساند، اما متأسفانه برخی از انسان ها در مادیات آنقدر غرق شده وکم بر کت هستند که اصلاً توجهی به نیازمندان جامعه خود نمی کنند.
این استاد حوزه علمیه یکی از راه های راحت دل کندن از مادیات را هنگام مرگ انفاق زیاد در زندگی عنوان و خاطرنشان کرد: بهترین دست، دستی است که انفاق کند و برای رضای خدا دست به کمک ببرد و فرقی نمی کند این کمک با امضاء و یا با قلم و یا به گونه ای دیگر باشد./950/پ202/ب1