۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۶
کد خبر: ۲۵۷۵۲۸
آیت‌الله دری نجف‌آبادی مطرح کرد؛

اصناف بازوی توانمند نظام جمهوری اسلامی ایران

خبرگزاری رسا ـ آیت‌الله دری نجف‌آبادی گفت: اصناف به عنوان بازوی نظام جمهوری اسلامی ایران هستند و خدمات صنوف مختلف در طول یکصد سال گذشته تا امروز در حوزه‌های مختلف اجتماعی، انقلابی و دینی بسیار ارزشمند بوده است.
آيت‌الله دري نجف‌آبادي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک ظهر امروز در نخستین گردهمایی اصناف استان مرکزی اظهار داشت: افزایش صادرات غیرنفتی و نیز حمایت از تولیدات داخلی از سوی مصرف‌کنندگان سبب می‌شود تا بتوانیم به رشد اقتصادی مورد نظر دست پیدا کنیم.

 

آیت‌الله دری نجف‌آبادی با بیان این‌که اصناف بخش پویای اقتصاد هستند، گفت: از مهم‌ترین مجاری تولید، توزیع کالا و ارائه خدمات تولیدی هستند و نقش آن‌ها نباید نادیده گرفته شود.

 

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بیان داشت: اصناف به عنوان بازوی نظام جمهوری اسلامی ایران هستند و خدمات صنوف مختلف در طول یکصد سال گذشته تا امروز در حوزه‌های مختلف اجتماعی، انقلابی و دینی بسیار ارزشمند بوده است.

 

امام جمعه اراک با اشاره به این‌که اصناف امروز به عنوان سنگرداران عرصه اقتصاد کشور نقش بسزایی در تأمین نیازهای معیشتی مردم دارند، خاطرنشان کرد: با انقلاب اسلامی، تحولات عظیمی در دنیا به وجود آمد و لازم است اصناف نیز در راستای تحول یک بازنگری عمیق‌تر و گسترده‌تری انجام دهند.

 

آیت‌الله دری نجف‌آبادی با بیان این‌که سیاست‌های اصل 44 در کشور به ویژه در استان مرکزی به خوبی عملی نشده است، ادامه داد: فضای کسب و کار در کشور به یک سازماندهی هدفمند نیاز دارد و اصناف با حفظ وحدت و انسجام خود در کشور می‌تواند با ایجاد فضای رقابتی سالم در تصمیم‌سازی اقتصادی و اشتغال تأثیرگذار باشند و این مهم نیازمند یک عزم جدی برای تغییر این شرایط است.

 

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: شیوه‌های سنتی بازار باید متناسب با تحولات زمان و بازنگری شود و همچنین نظام بازرگانی و صنفی ما باید نظام کارآمدی باشد و بتواند شرایط جدیدی را برای نسل‌های امروز و فردا فراهم کند.

 

امام جمعه اراک بیان داشت: استان مرکزی مفاخر و اندیشمندان بزرگی را در خود پرورش داده و از ظرفیت و توان بالایی برخوردار است و توسعه همه جانبه این استان همت‌های بلند می‌خواهد.

 

وی با اشاره به این که نزدیک به 60 هزار واحد صنفی به صورت رسمی در استان مرکزی فعالیت دارند، خاطرنشان کرد: بازار اراک، بازار انصاف و ایمان است و نباید با بی‌دقتی در اعطای مجوزها افراد ناشایست و فاسدی به آن رسوخ کنند.

 

آیت‌الله دری نجف‌آبادی در ادامه گفت: فرهنگ سازی در راستای ارائه کالاها و محصولات ایرانی یکی از وظایف مهم اصناف محسوب می شود و صنوف مختلف با حمایت از تولیدات داخلی باید به توسعه اقتصادی کشور نیز کمک شایانی کنند./842/پ202/ح

ارسال نظرات