وظیفه مسلمانان در قبال حضرت مهدی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، حجت الاسلام حبیب الله فرحزاد استاد اخلاق حوزه علمیه در جلسه ای که شب گذشته در حرم احمد بن موسی(ع) با حضور روحانیان و مردم شیراز برگزار شد، گفت: همانطور که در حدیثی از پیامبر گرامی اسلام آمده است؛ بهترین ذکر ها و توسل ها به پیامبر که از اعمال مهم نیمه شعبان هم است این است که زیاد صلوات فرستاده شود.
وی در ادامه افزود: امام زمان(ع) عصاره همه انبیا، امامان و اولیای خداوند است که خداوند صاحب الزمان(ع) را برای کامل کردن دین خود بین مردم قرار داده است تا مردم در آخر الزمان به وسیله او هدایت شوند.
حجت الاسلام فرحزاد خاطرنشان کرد: زمانی که حضرت مهدی (عج) ظهور کند به دیوار کعبه تکیه می زند و می گوید هر کس می خواهد چهره انبیا و امامان را ببیند بیاید و به من نگاه تا چهره آنان را ببیند.
وی تصریح کرد: تدارکات الهی بر این قرار است که زمانی که حضرت ظهور می کند از دیدن حق لذت می برد که دنیا چگونه با آمدنش که تدارکات الهی بوده پر از عدل و داد شده است.
استاد حوزه علمیه بیان داشت: ما در مورد امام زمان (عج) نسبت به ائمه دیگر روایات فراوانی داریم که در کتاب بحار الانوار در جلدهای 52،51 و 53 در مورد امام و صفات و القاب و تمام چیزهایی که در مورد امامان دیگر است بیان شده است.
وی اظهار داشت: همانطور که انبیا و امامان دیگر دارای معجزه بودند امام زمان هم دارای معجزه است و قدرت بر این دارد که معجزه تمام انبیا و امامان دیگر را انجام دهد.
استاد اخلاق حوزه قم ادامه داد: در روایات زیادی بر غربت امام بیان شده است تا این حد که زمانی امامان نام حضرت را می آوردند از غربت و غیبت آن حضرت اشک از چشمان مبارکشان جاری می شد.
وی با بیان داستانی خاطرنشان کرد: روزی شخصی نزد امام صادق (ع) آمد و عرض کرد امامی که قرار است بر حق قیام کند متولد شده است که امام فرمودند متولد نشده است ولی اگر من زمان تولد او را درک کنم تمام عمر خدمتگزار و خادم او خواهم شد.
حجت الاسلام فرحزاد تصریح کرد: امام صادق (ع) که رییس مذهب تشیع است در وصف امام این گونه بیان می کند باید در نظر داشت که وظیفه ما مسلمان در قبال آن حضرت چه چیزی است و باید چگونه عمل کنیم.
وی بیان داشت: امام در صحیفه نور خود نوشته است که صاحب الزمان دارای غربت بزرگی است که ما مسلمانان باید این غربت امام را در ک کنیم و امام(ره) عرض می کردند که پدر و مادرم به فدای غربت صاحب الزمان شوند.
استاد حوزه علمه قم ادامه داد: ما انسان ها نان معرفت خود را می خوریم که به اندازه محبت و ولایت ما است؛ همانطور در مقابل در روز قیامت درجات بهشت هم طبق محبت و معرفتمان به ما انسان ها داده می شود.
وی اظهار داشت: ما یک ظهور داریم و یک حضور امام ممکن است که در بین ما ظهور نداشته باشد ولی در بین ما حضور دارد مانند حضرت یوسف که در مقابل برادران خود حضور داشتند ولی او را نمی شناختند.
استاد اخلاق حوزه قم خاطر نشان کرد: ما مردم فکر می کنیم که امام در بین ما حضور ندارد ولی امام همیشه در همه عرصه ها در بین ما انسان ها حضور دارد و در بین ما زندگی می کنند مبادا کاری را انجام دهیم که در حضور امام باشد و در فردای قیامت شرمند روی مهدی فاطمه باشیم.
حجت الاسلام فرحزاد در پایان خاطر نشان کرد: ما برای نزدیکی خود به اما اگر دوچیز را رعایت کنیم کافی است اینکه به نماز اول وقت خود اهمیت داده و در هر شرایطی نماز اول وقت بخوانیم و دیگری این که از آزار و اذیت و ظلم کردن دوری کنیم که همین دو مورد سبب نزدیکی ما به اما زمان می شود./839/پ202/ب4