۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۷
کد خبر: ۲۶۸۵۰۱
استاد حوزه علمیه:

روزه‌داری با اخلاق و رفتار نیکو ارزشمند است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه و دانشگاه، گفت: باید روزه‌دار در مسیر روزه گناه نکند زیرا گناه سبب بطلان روزه می‌شود، اگر هنگام روزه‌داری بتوانیم اخلاق و رفتار درست داشته باشیم ارزشمند است.
حجت‌الاسلام سيد محمد علي غروي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام سیدعلی غروی، استاد حوزه و دانشگاه عصر امروز در جلسه سخنرانی که به مناسبت ماه مبارک رمضان در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) برگزار شد، گفت: زمانی که انسان را در قبر قرار می‌دهند گناهانی که انجام داده همراه او وارد قبر شده و سبب عذاب او می‌شود.

 

وی افزود: رفتار و اعمال نیک مانند روزه‌داری یا قرآن خواندن و سایر اعمال نیک سبب رحمت الهی شده و این عذاب را کنار می‌زند.

 

این عضو جامعه مبلغان، با اشاره به احکام روزه مسافر عنوان کرد: هنگام مسافرت فرد نمی‌تواند روزه بگیرد مگر اینکه در محل مسافرت با نیت 10 روزه بماند بنابراین اگر مسافرت ضروری است بعد از اذان ظهر اقدام به سفر کنید تا روزه آن روز شما باطل نشود.

 

این استاد حوزه و دانشگاه، در ادامه اظهار داشت: اگر کسی مریض است و دکتر به او دستور داده که حق روزه گرفتن ندارد باید به دستور یک پزشک اکتفا نکند اگر چندین پزشک دستور دادند که روزه گرفتن برای او ضرر دارد در این صورت روزه بر او حرام است.

 

حجت‌الاسلام غروی، با اشاره مساله روزه‌خواری بیان داشت: کسانی که نمی‌‌توانند روزه بگیرند باید حرمت روزه‌داران را حفظ کنند اگر کسی از این مساله تخطی کرد باید امر به معروف و نهی از منکر شود.

 

وی در ادامه با اشاره به چگونگی امر به معروف و نهی از منکر این افراد، عنوان کرد: امر به معروف و نهی از منکر این افراد نیز باید بدون خشم، کینه و دعوا باشد بلکه باید با  صبر، مهربانی و محبت انجام شود.

 

این عضو جامعه مبلغان، ابراز کرد: اگر کسی مریض یا مسافر نبوده و به عمد روزه‌خواری کند به جنگ با خدا رفته است، خوشا به حال کسانی که اهل روزه هستند.

 

این استاد حوزه و دانشگاه، با اشاره به وظایف روزه‌داران، اظهار داشت: باید روزه‌دار در مسیر روزه گناه نکند زیرا گناه سبب بطلان روزه می‌شود، به عنوان مثال زبان انسان نیز باید از گناهانی چون غیبت، تهمت، دروغ و غیره روزه باشد، اگر هنگام روزه‌داری توانستید اخلاق و رفتار درست داشته باشید ارزشمند است.

 

حجت‌الاسلام غروی، با اشاره به محبت به عنوان یکی از اخلاق‌های پسندیده در ایام ماه مبارک رمضان، بیان داشت: کلمه عشق در خانم‌ها بیشتر از آقایان است به عنوان مثال رفتار مادر در برخورد با فرزند در اثر مهر و محبت عاشقانه است اما این احساس به نسبت در مردان کمتر است.

 

این عضو جامعه مبلغان، اظهار داشت: از امام صادق(ع) پرسیدند دین چیست ایشان فرمودند: محبت در زندگی از دین و ایمان است، اگر مردی نسبت به همسر خود ابراز احساسات و محبت داشته باشد زن هیچ وقت از یادش نمی‌رود و این سبب قوت قلب او می‌شود.

 

وی در پایان با اشاره به این‌که نماز در مسجد پیامبر 10 هزار ثواب دارد، خاطرنشان کرد: اگر کسی با خوشرویی وارد خانه شده و با خوشرویی نسبت به اهل خانه احوال‌پرسی داشته باشد ثواب اعتکاف در مسجد پیامبر را دارد./807/پ202/ب4

ارسال نظرات