همایش «نفاق شناسی از منظر امام علی» در شهرکرد برگزار می شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، علی گرجی، رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری، صبح امروز در نشست هماهنگی ستاد هفتم تیر این استان که در مسجد جامع شهرکرد برگزار شد، با اشاره به ویژگیهای برجسته شهید بهشتی گفت: بر اساس اذعان و اعتراف همه کسانیکه وی را میشناسند، جدیت در کار و انتظام در برنامهریزی این شهید والامقام کم نظیر بود.
وی با اشاره به حادثه دردناک هفتم تیر تصریح کرد: طراحان این فاجعه، برای این که مجلس از اکثریت بیافتد و اداره دستگاه قضایی از محوریت شهید بهشتی و ادارات از کنترل خارج شود دست به چنین توطئهای زدند.
گرجی شهادت شهید بهشتی و یارانش را نشان دهنده اوج دشمنی استکبار و جبهه نفاق با ایران اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: فاجعه هفتم تیر چهره واقعی نفاق را به مردم نشان داد اما به قیمت عروج ملکوتی یاران امام تمام شد.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری با گرامیداشت یاد و خاطره شهید دیارمان در فاجعه هفتم تیر، شهید رحمان استکی، گفت: حقیقتاَ شهدای کربلای عاشورای هفتم تیر، انقلاب اسلامی را در مقابل توطئهها و دشمنیهای منافقان و بدخواهان بیمه کردند.
این مقام مسؤول همچنین از برگزاری مراسم سی و چهارمین سالگرد شهدای هفتم تیر و شهید این استان، رحمان استکی در روز ششم تیرماه از ساعت 18:30 عصر به میزبانی مسجد جامع شهرکرد خبر داد و افزود: این مراسم باشکوه با عنوان «نفاق شناسی از منظر امام علی»، با سخنرانی خطیب توانا، حجتالاسلام والمسلمین شیرازی برگزار می شود.
وی با اشاره به علت انتخاب مسجد جامع شهرکرد برای برگزاری این مراسم گفت: از آن جایی که همه فعالیت های این شهید بزرگوار در مسجد جامع شهرکرد ساماندهی می شد، این مسجد برای برگزاری مراسم انتخاب شده است.
گرجی همچنین از برگزاری مسابقه بزرگ «شخصیت کمنظیر» از طریق درگاه اطلاع رسانی این نهاد انقلابی خبر داد و گفت: اقلام تبلیغی ویژه ای برای گرامیداشت شهدای هفتم تیر در دست تولید است./9457/پ203/ب4