۰۹ تير ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۳
کد خبر: ۲۷۱۱۶۵
استاد حوزه علمیه:

نسخه سعادت انسان قرآن و عترت است

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام میرزا محمدی گفت: قرآن بدون عترت نمی تواند به مقصد برساند، نسخه سعادت بخشی قرآن در کنار عترت پیامبر(ص) است.
حجت الاسلام ميرزا محمدي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت الاسلام میرزا محمدی استاد سطح عالی حوزه، عصر امروز در جمع طلاب مدرسه امیر المؤمنین(ع) تبریز، با اشاره به روایت ثقلین، گفت: قرآن کریم در کنار عترت پیامبر است که سبب هدایت و سعادت جامعه می‌باشد.

 

وی با بیان این‌که ظالمان از قرآن سهمی جز خسران ندارند، گفت: قرآن اهل خسران را معرفی می کند، قرآن کریم نخستین گروه از زیان کاران را اهل گناه نام می برد، گروه دوم کسانی هستند که حق الناس بر عهده دارند و سومین گروه اهل خسران مشرکان می باشند، این سه گروه جزء خسران سهمی از قرآن نمی برند.

 

این استاد حوزه جدائی قرآن از اهل بیت را نخستین ضربه به قرآن دانست و ابراز داشت: کسانی که گفتند حسبنا کتاب الله و قرآن را از اهل بیت جدا کردند، تحمل حضور عترت را در کنار کتاب قرآن تاب نیاورند.

 

وی در ادامه با اشاره به این‌که ائمه(ع) قرآن ناطق هستند، گفت: وقتی سخنگوی قرآن خانه نشین می شود، قرآن آن چنانکه صحیح است تفسیر و تشریح نخواهد شد، قرآن نیازمند مفسر است و مبین قرآن نبی مکرم اسلام(ص) و ائمه (ع) هستند.

 

حجت الاسلام میرزا محمدی، ادامه داد: بی شک تفکر جدایی قرآن و عترت پیامبر(ص) سرآغاز و اساس تمام گمراهی های بعد از پیامبر(ص) بود، تا آنجا که قرآن جدای از اهل بیت در صفین بر سر نیزه ها رفت و راه را بر قرآن ناطق بسته و ماجرای حکمیت را به وجود آورد و سپس خوارج و فتنه نهروان را به طوری که مولای متقیان(ع) به ابن عباس فرمودند: «با قران با خوارج احتجاج نکن؛ چرا که قران حمال ذو وجوه است.»

 

وی داعش را ادامه همان مسیر خوارج عنوان کرد و ابراز داشت: داعش و گروه های تکفیری با تمسک به این آیه؛ «وَاقْتُلُوهُمْ حَیْثُ ثَقِفْتُمُوهُمْ»، قتل شیعه را جایز می دانند، قرآن به ظاهر در تفسیر تحریف نشده است، اما دچار تفسیری اشتباه شده است، این نتیجه قرآن بدون اهل بیت(ع) است.

 

این استاد حوزه، ادامه داد: قرآن بدون عترت نمی تواند به مقصد برساند، نسخه سعادت بخشی قرآن در کنار عترت پیامبر(ص) است، بنابراین انس با قرآن در کنار انس با ادعیه و روایات اهل بیت(ع) باید مورد توجه قرار گیرد.

 

وی تأکید کرد: طلبه با قرآن و ادعیه و کلام گوهر بار معصومان(ع) مأنوس نباشد، مثمر ثمر نخواهد بود، نسخه سعادت انسان همین کتاب الهی و عترت پیامبر است، شناخت قرآن و عترت در گرو شناخت یگدیگر است.

 

حجت الاسلام میرزا محمدی  در پایان شادی، عزت، سلامتی، دنیا، آخرت، عاقبت به خیری و حتی شهرت علمی را در انس با قرآن عنوان کرد./854/پ202/ب4

ارسال نظرات