رعایت تقوای الهی از تأکیدات امیرمؤمنان است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم عابدینی، نماینده ولی فقیه در استان قزوین شب گذشته (15 تیر ماه) در جلسه شورای اداری استان قزوین در سالن اجتماعات استانداری قزوین گفت: در این روزها که مصادف با ایام شهادت امام علی(ع) است فرصتی است تا به رسم هرسال به بیان و تفسیر وصیت نامه آن امام بزرگوار بپردازیم.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین در ادامه افزود: وصیت امیرمومنان(ع) زمانی که ضربت خورد و در بستر بیماری قرار گرفت یکی از مهمترین وصایای ایشان بود.
امام جمعه قزوین با اشاره به ویژگیهای برجسته این وصیتنامه بیان کرد: در آخرین وصیتنامه امام علی(ع) همه آنچه در طول زمان حیات خویش در مناسبتها و شرایط مختلف طی سخنرانیهای خود با مردم بیان کرده بود به صورت گزیده و اجمالی آمده است.
وی تصریح کرد: زمانیکه وصایای ایشان را با نهجالبلاغه میسنجید متوجه میشوید که کلمات به صورت بریده بریده بیان شده گویا کلمات دردآلود بوده و مجالی برای تفسیر و توضیح بیشتر نبوده است.
امام جمعه قزوین خاطرنشان کرد: در فرازهای نخست این وصیتنامه امیر مومنان(ع) امام حسن(ع) و امام حسین(ع) را مخاطب سخنان خود قرار میدهد و بلافاصله همه فرزندان، اهل بیت و کسانی که وصایای امام به دستشان میرسد یعنی همه را، مخاطب قرار میدهد.
حجت الاسلام والمسلمین عابدینی تصریح کرد: رعایت تقوای الهی یکی از تاکیدات امیر مومنان بوده و فرموده است؛ که به دنبال ثروت و مقام دنیوی نروید و برای آن ارزش و اهمیتی قایل نشوید اما در انجام امور معنوی همه همت خویش را به کار گیرید و اگر مرتکب ظلمی شدید و یا در برقراری عدالت دچار لغزش شدید تاسف بخورید و درصدد جبران برآیید و همواره حقگو باشید.
این کارشناس قرآنی عنوان کرد: برای آخرت کار کنید زیرا اگر همه مال دنیا را هم به شما بدهند باز هم قیمت وقت و عمر و فرصتی که خداوند متعال به شما داده نیست.
این مسؤول گفت: دشمنی با ستمگران و حمایت از ستمدیدگان یکی دیگر از سفارشهای امام علی(ع) بود. امروز در برخی رویدادهای سیاسی و بین المللی که رخ میدهد گویا برخی نیات درونی خود را آشکار میکنند و در صف دشمنان ایستاده در مقابل محرومان و ستمدیدگان قرار میگیرند که کار شایستهای نیست.
نماینده ولی فقیه در قزوین افزود: امیر مومنان(ع) در قسمت بعدی سخنان خود چند مسأله مهم را امر فرمودند که یکی از آنها نماز بود زیرا نماز عمود دین است یعنی برای برپایی این ستون دین بکوشید و هر کجا که هستید به اندازه توان خود تلاش کنید تا دیگران نیز برای حضور در صفوف نماز در مساجد تشویق شوند.
این مسؤول عنوان کرد: رسیدگی به یتیمان یکی دیگر از سفارشات آن امام بزرگوار بود و فرمودهاند یتیمان را فراموش نکنید و غذای آنها را سهمیه بندی نکنید مگر با فرزندان کوچک خود اینگونه رفتار میکنید.
وی در پایان گفت: توجه به مباحث فرهنگی، علمی و تربیتی یتیمان نیز یکی دیگر از تاکیدات امیر مومنان بود و اینکه مبادا در عمل به قرآن دیگران از شما سبقت بگیرند و کاهلی و سستی ما به پای قرآن نوشته شود./848/پ202/ب4