۱۸ تير ۱۳۹۴ - ۲۲:۲۳
کد خبر: ۲۷۳۵۰۶
نماینده طلاب و فضلای استان تهران:

آثار و برکات ماه رمضان در طول سال حفظ شود

خبرگزاری رسا ـ نماینده طلاب و فضلای استان تهران با بیان این که باید انسان‌ها تلاش کنند تا آثار و برکات ماه رمضان در سراسر سال حفظ شود، گفت: نگهداری عمل سخت‌تر از انجام عمل است، بنابراین مؤمنان در این ماه سحرخیزی، تجهد و عبادات را تجربه کرده‌اند و مناسب است این فعالیت‌ها را در ماه‌های دیگر سال استمرار دهند.
حجت الاسلام عباس مداحي نماينده طلاب و فضلاي تهران

حجت الاسلام عباس مداحی، نماینده طلاب و فضلای استان تهران، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، به بیان اهمیت دعا و نیایش در ماه مبارک رمضان و شب زنده‌داری در شب‌های قدر پرداخت و گفت: در روایات ائمه اطهار(ع) دستوارتی بسیاری در ماه‌های رجب و شعبان برای آمادگی و درک آثار و برکات ماه رمضان آمده است.

 

حجت الاسلام مداحی بیان کرد: شب‌های قدر بهتر از هزار ماه یعنی 83 سال است و در شب قدر باطن انسان‌ها از گناهان پاک می‌شود و تقدیر روزی مادی و معنوی یک سال انسان‌ها در این شب تعیین می‌شود.


وی در ادامه سخنانش به بیان سیره ائمه اطهار(ع) در ماه مبارک رمضان و شب‌های قدر پرداخت و گفت: حضرت فاطمه زهرا(س) اهتمام ویژه‌ای برای مناجات و شب‌زنده‌داری در ماه رمضان شب‌های قدر داشته‌اند به‌ گونه‌ای در شب بیست و سوم ماه رمضان فرزندان خویش تا سحر برای عبادات و احیای این شب بیدار نگه می‌داشتند.

 

نماینده طلاب و فضلای استان تهران ابراز داشت: مناسب است که افراد در شب‌های احیای از گناهان استغفار کند و نمازهای مستحبی مخصوص شب‌های احیای را انجام دهند؛ این عبادات باید همراه عمل و دوری از گناهان باشد و انسان با رفتارهای مناسب خویش تلاش کند تا شب قدر بیشترین بهره را ببرد.

وی به اهمیت حفظ آثار و برکات ماه رمضان در طول سال اشاره کرد و افزود: در کتاب شریف کافی از امام صادق(ع) روایتی نقل شده است به این مضمون که «الإبقاءُ علی العَمَلِ أشدُّ مِن العَمَلِ»، نگهداری عمل سخت‌تر از انجام عمل است، بنابراین مؤمنان در این ماه سحرخیزی، تجهد و عبادات را تجربه کرده‌اند و مناسب است این فعالیت‌ها را در ماه‌های دیگر سال استمرار دهند.

 

نماینده طلاب و فضلای استان تهران با بیان این که سیره اخلاقی و اجتماعی حضرت امیرالمؤمنان (ع) الگوی مناسبی برای مؤمنان است، گفت: امام علی (ع) انس با قرآن، دعا، مناجات، مسجد و نماز داشته است و مناسب است که انسان ها از این رفتار ایشان الگوبرداری کنند و به عبادات و مناجات درگاه الهی توجه ویژه ای داشته باشند.

 

حجت الاسلام عباس مداحی در پایان سخنانش اظهار داشت: رسیدگی به محرومان، فقیران و بیچارگان یتیمان سیره عملی و رفتاری حضرت امیرالمؤمنان(ع) بوده و مناسب است مؤمنان از رفتار سرلوحه فعالیت ها خویش قرار دهند و در ماه مبارک رمضان کمک‌رسانی به مستضعفان و محرومان را فراموش نکنند./998/ت302/ف

 

ارسال نظرات