وجود زمینههای گناه در اجتماع جواز ارتکاب معاصی نیست/ اختطاط دختر و پسر خطری برای سلامت اجتماعی
حجت الاسلام ولی الله صادقی، کارشناس مسائل دینی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، کسب تقوای الهی را منوط به ریاضت و تحمل سختی های فراوان دانست و افزود: فردی که برای مقاصد دنیوی تلاش می کند، گاه آنقدر سختی می کشد که جان خود را به خطر می اندازد حال چگونه فردی که مشتاق قرب الهی است در این راه تلاشی نمی کند.
وی در ادامه با بیان این مطلب که وجود زمینه های گناه در اجتماع مجوزی برای ارتکاب معاصی نیست، تأکید کرد: انسان یک موجود اجتماعی است و نمی توانیم مانع حضور فردی در صحنه اجتماع شویم و از طرف دیگر هر اندازه حضور انسانها بیشتر باشد به همان اندازه که خوبی بیشتر می شود ممکن است بدی ها هم بیشتر شود، بنابراین افراد باید با درایت و دانایی به سوی خوبی ها رفته و از بدی اجتناب کنند.
کارشناس مسائل دینی پرهیز از وسوسه های جنسی در روابط اجتماعی زن و مرد را یک وظیفه الهی و مسؤولیت اجتماعی دانست و افزود: این مسأله آنقدر مهم و حیاتی است که خداوند حضرت یوسف را، به واسطه عمل به آن ارج و قرب بالایی کرامت فرمود و به عنوان اسوه و الگویی برای دیگران مطرح کرد.
حجت الاسلام صادقی توجه اسلام به زیرساختهای فرهنگی جامعه را از مهم ترین جنبههای این شریعت آسمانی برشمرد و عنوان کرد: اختلاط آزاد روابط دختر و پسر سلامت اجتماعی را به خطر می اندازد و سبب تجاوز به حریم افرادی می شود که به ضوابط دینی پایبند هستند.
وی تصریح کرد: ممکن است افرادی که مایل به برقراری روابط آزاد با جنس مخالف هستند، نیز مدعی حقوق و حریم مخصوصی در محیط اجتماع شوند که باید در پاسخ آن گفته شود، هر آنچه به عقیده عقلای اجتماعی برای سعادت اجتماع و افراد مضر است، هیچ جایگاهی در صحنه جامعه ندارد، مضافاً این که دین اسلام نیز این مسأله را در جوامع اسلامی تحریم کرده است./939/ت302/ح