رشد 40 درصدی آثار رسیده به جشنواره ادبیات کودک و نوجوان در فرهنگ رضوی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، جواد کارگران، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری، ظهر امروز در اختتامیه دهمین جشنواره ادبیات کودک و نوجوان در فرهنگ رضوی که به میزبانی چهارمحال و بختیاری در فرهنگسرای شهرکرد برگزار شد، اظهار داشت: این جشنواره معنوی با هدف اشاعه و ترویج فرهنگ رضوی، گسترش فعالیتهای فرهنگی مرتبط با سیره معصومین به ویژه حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا(ع) و کمک به انتشار آثار گسترده کودکان و نوجوانان با موضوع رضوی برگزار شد.
وی با بیان این که فراخوان این جشنواره از اسفندماه سال گذشته منتشر شد، افزود: این جشنواره همه ساله در سه گروه کودک، نوجوان و بزرگسال و در سه بخش شعر، قطعه ادبی و داستان انجام می شد که امسال بخش کتاب شعر و داستان نیز برای نخستین سال اضافه شد.
کارگران، حضور نویسندگان و شاعران بزرگسال که در بخش کودک و نوجوان دارای اثر بودند را از نکات برجسته دیگر دهمین جشنواره ادبیات کودک و نوجوان در فرهنگ رضوی عنوان کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به ارسال دو هزار و 93 اثر از سراسر کشور به دبیرخانه جشنواره، از رشد 40 درصدی آثار نسبت به سال گذشته خبر داد.
این مقام مسؤول خاطرنشان کرد: از آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره 376 اثر شعر، 882 قطعه ادبی و 835 داستان بودند که از 10 تا 20 مردادماه در اختیار داوران قرار گرفتند و در نهایت 29 اثر برگزیده برای معرفی در اختتامیه انتخاب شد.
دبیر دهمین جشنواره ادبیات کودک و نوجوان در فرهنگ رضوی در پایان تصریح کرد: از 10 دوره گذشته تاکنون 12 هزار اثر به دبیرخانه جشنواره رضوی رسیده است.
در ادامه این مراسم نیز خدابخش مرادی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری چهارمحال و بختیاری با بیان این که افتخار جامعه ایران اسلامی مهمانی و میزبانی وجود علی بن موسی الرضا(ع) است، افزود: میزبانی هشتمین نور ولایت تنها یک اثر تاریخی نیست، بلکه وجود ایشان یک اثر معنوی و فرهنگی در حوزه های مختلف مذهبی، تمدنی، اجتماعی، اقتصادی و حتی سیاسی است.
مرادی با والا دانستن اندیشه مسؤولان برگزار کننده جشنواره رضوی، تصریح کرد: این اندیشه والا ادبیات کودک و نوجوان در جامعه را به سرچشمه فضل که عامل بقاء و حیات تمدن ایران اسلامی است پیوند داده است.
معاون سیاسی استانداری چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: جامعه ای که بتواند فرهنگ، باورها، ارزش ها و نگاه های خود را در حوزه های مختلف با کلام هنر و ادبیات نافذ در نسل آینده خود جاری و ساری و پایدار کند، آن جامعه و فرهنگ آن، دوام خواهند یافت.
این مقام مسؤول همچنین پیوند ادبیات کودک و نوجوان به امام رضا(ع) و جاری کردن این ادبیات در نسل آینده را کاری بیبدیل در جامعه اسلامی عنوان کرد.
مرادی در پایان خاطرنشان کرد: یکی از شاخصه های امام رضا(ع) در زمان امامت تبیین فرهنگ گفت و گو بود که این فرهنگ همواره در ادبیات سیاست داخلی و خارجی ایران دنبال میشود، به طوری که در این کشور یک حکومت برگرفته از فرهنگ علوی وجود دارد که موجب شده ایران در جهان سرآمد شود./9457/پ202/ح