علوم حوزوی مظهر دانش اصیل دینی/ اخلاق رکن تربیتی حوزههای علمیه
![مراسم آغاز سال تحصيلي جديد حوزه هاي علميه قم](/Original/1394/06/15/IMAGE635771478622767909.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیتالله مرتضی مقتدایی در آیین آغاز سال تحصیلی حوزههای علمیه که پیش از ظهر امروز در مدرسه علمیه فیضیه قم برگزار شد، اظهار داشت: با آغاز سال تحصیلی حوزههای علمیه، یک حرکت عظیم علمی کلید میخورد.
دبیر شورای عالی حوزههای علمیه در ابتدای سخنان خود به روایاتی درباره فضل علم آموزی، عمل به آن و نشر و تبلیغ علوم الهی اشاره و بیان کرد: هر سخنی که از مطالب علمی شنیده و یا نوشته میشود، خدای متعال آن را اجر میدهد، کسی که به دنبال تعلم و یا تعلیم علوم دینی است، خدای متعال ثوابی ارزشمندتر از یک کوه طلا به او اعطا خواهد کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ابراز کرد: علوم حوزوی، علوم دین هستند و کسانی که در این پایگاه علم میآموزند، عالم دین میشوند؛ همچنین کسی که به تبلیغ و تعلیم علوم دینی و حوزوی میپردازند، احیاگران اسلام هستند.
وی با اشاره به تعداد بسیار طلابی که در سال جدید تحصیلی وارد حوزههای علمیه شدهاند، افزود: این طلاب بخشی از مراجع تقلید آینده و نیز از استادان بزرگ فقه، اصول، تفسیر و تاریخ و از بزرگان آینده دین هستند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: استادان حوزههای علمیه نباید تنها به رشد علمی طلاب توجه داشته باشند چراکه اخلاق مداری یکی از مهمترین لوازم طلبگی بوده و شایسته است که مدیریت و استادان حوزه همت بسیاری در خصوص پرورش اخلاقی طلاب داشته باشند.
وی یادآور شد: استادان حوزه علمیه توجه زیادی به شاگردان خود داشته باشند؛ با علم خویش، علم دین را به شاگردانشان بیاموزند و با اخلاق مداری خود، رفتار شایسته و اخلاق عملی را به آنان بیاموزند.
آیتالله مقتدایی در پایان به بیان توصیههای خطاب به طلاب حوزههای علمیه پرداخت و از آنان خواست تا با جدیت هرچه بیشتر به دروس خود ورود یافته و همواره به دنبال تخلق به اخلاق الهی و اسلامی باشند./997/پ202/س