فراخوان مقاله تربیت تبلیغی و کودکان و نوجوانان اعلام شد
حجت الاسلام اکبر صبوری،مسؤول روابط عمومی پژوهشکده باقرالعلوم(ع) در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، گفت: فصلنامه علمی، تخصصی پژوهشنامه تربیت تبلیغی، متعلق به پژوهشکده باقرالعلوم(ع)، آمادگی برای دریافت مقالات پژوهشگران و طلاب است.
وی افزود: این مقالات با محوریت آموزش کاربردی موضوعات اساسی و مهم تربیتی، تبلیغی بر اساس نیازهای مبلغان و مربیان دینی، با موضوعات ذیل جهت انتشار در دو ویژهنامه «تربیت تبلیغی و امربهمعروف و نهیازمنکر» و «تربیت تبلیغی و کودکان و نوجوانان» است.
مسؤول روابط عمومی پژوهشکده باقرالعلوم(ع) اظهار داشت: ویژهنامه تربیت تبلیغی و کودکان و نوجوانان در موضوعات: ویژگیها مبلّغ مربی کودکان و نوجوانان در آموزش مفاهیم دینی، شیوهها و روشهای مواجهه مبلغ مربی با کودکان و نوجوانان جهت آموزش مفاهیم دینی، آسیبشناسی فیلمهای کارتونی پخششده از شبکههای رسانه ملی با تأکید بر آثار روانی شخصیتی کودکان و نوجوانان، شاخصههای رسانههای تبلیغی مؤثر در تربیت کودکان و نوجوانان است.
وی ادامه داد: موضوعات تربیتی مطرحشده در داستانهای مرتبط با کودکان و نوجوانان در قرآن، بررسی اهداف تربیتی داستانهای قرآنی در مقاطع کودکی و نوجوانی، شیوههای تربیتی مؤثر درمراحل رشد حضرت موسی (علیه السلام) و الگوگیری از آن برای تربیت کودکان و نوجوانان، برداشتهای تربیت تبلیغی از داستان حضرت موسی و خضر(علیهم السلام) برای کودکان و نوجوانان از موضوعات مطرح شده در ویژه نامه تربیت تبلیغی و کودکان و نوجوانان است.
حجت الاسلام صبوری افزود: برداشتهای تبلیغی برای کودکان و نوجوانان در داستان حضرت ابراهیم(ع) و نمرود، نحوه تبیین داستان اصحاب کهف برای کودکان و نوجوانان با هدف آموزش قدرت خدا و اعتقاد به معاد در تربیت دینی، بررسی روشهای مؤثر خداباوری و دین¬باوری در تربیت دینی کودکان و نوجوانان، بررسی روشهای کسب و حفظ فضائل اخلاقی در تربیت دینی کودکان و نوجوانان، بررسی عملکرد مدیران، معلّمان و مربّیان پرورشی در تبلیغ دینداری کودکان و نوجوانان را می توان از دیگر موضوعات این ویژه نامه برشمرد.
مسؤول روابط عمومی پژوهشکده باقرالعلوم(ع) خاطر نشان کرد: تربیت تبلیغی و امر به معروف و نهیازمنکر دومین ویژهنامه ای است که پژوهشگران می توانند با موضوعات بررسی روشها و شیوههای تبلیغی امربهمعروف و نهی از منکر در سیره تربیتی معصومان (ع)، فلسفه، اهداف و جایگاه امربهمعروف و نهی از منکر در قرآن و روایات با تأکید بر اهداف تربیتی تبلیغی، رویکرد الگویی در قرآن و نقش آن در تربیت تبلیغی، وظایف و کارکردهای مبلغان و مربیان دینی در نهادینهکردن شیوهها و روشهای صحیح تربیتی امربهمعروف و نهی از منکر در جامعه بپردازند.
وی ادامه داد: شناسایی تنگناها و محدودیتهای مبلغ و مربی دینی در اشاعه صحیح امربهمعروف و نهی از منکر، بررسی شیوهها و راهکارهای صحیح امربهمعروف و نهی از منکر در تربیت دینی، نگاه فقه تربیتی به امربهمعروف و نهیازمنکر، راهکارهای اشاعه و تبلیغ امربهمعروف و نهی از منکر از طریق رسانههای جمعی موضوعاتی هستند که در این ویژه نامه اختصاص داده شده است.
حجت الاسلام صبوری تصریح کرد: دیگر موضوعاتی که می شود در این ویژه نامه به آن اشاره کرد: آسیبشناسی شیوههای موجود (ضعفها و کاستیها) در تبلیغ امربهمعروف و نهی از منکر، راهکارهای برونرفت از آن، آثار و پیامدهای تربیتی امربهمعروف و نهی از منکر در پیشگیری از جرم در جامعه، جایگاه حوزههای علمیه و آموزشوپرورش در نهادینه کردن امربهمعروف و نهی از منکر در جامعه، آسیبشناسی رسانههای غربی در اشاعه و تبلیغ منکرات در جوامع اسلامی، رویکردهای قرآنی به تربیت تبلیغی با الهام از تمثیلهای قرآنی است.
وی گفت: نکاتی که در این مقالات باید رعایت کرد عبارتند از: مقاله باید دارای عنوان، چکیده، مقدمه، بیان مسأله و ضرورت، سؤال یا فرضیه، روش، دادههای تحقیق و مباحث تفصیلی، نتیجه گیری، فهرست منابع به ترتیب حروف الفبا باشد؛ مقاله قبلاً چاپ نشده و هم زمان برای هیچ همایش یا مجله دیگری ارسال نشده باشد؛ مقاله باید حداکثر در 20 صفحه 300 کلمهای تنظیم شود؛ نام مؤلف یا مؤلفان همراه با درجه علمی، نشانی محل کار، شماره تلفن و پست الکترونیکی ذکر شود.
گفتنی است نشانی این مرکز واقع در قم، بلوار نیایش، جنب مصلی قدس، پژوهشکده باقرالعلوم(ع)، دفتر فصلنامه «پژوهشنامه تربیت تبلیغی» با شماره تلفن:37740369-025؛ نمابر:37742284-025؛ صندوق پستی:135-37185 است.
شایان ذکر است علاقهمندان میتوانند مقالات آماده خود را تا پایان سال 1394 به آدرس پست الکترونیک Email: Tarbiyate.Tablighi@gmail.com ارسال یا برای انتخاب موضوع، با دفتر فصلنامه تماس بگیرند./1325/ت302/ی