۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۰۰:۳۳
کد خبر: ۲۹۲۵۹۵
مدیر پژوهش حوزه علمیه خراسان:

باید در حفظ آرمان های شهدا کوشا باشیم

خبرگزاری رسا ـ مدیر پژوهش حوزه علمیه خراسان گفت: خاطرات دفاع مقدس باید همواره برای مردم ایران زنده باشد و مردم باید بدانند که در آن زمان، رمز پیروزی ما در برابر این همه توطئه، اتحاد، همدلی، توکل، اخلاق و یاری دین خدا بود
حجت الاسلام فتح اللهي

حجت الاسلام صفرعلی فتح اللهی مدیر پژوهش حوزه علمیه خراسان، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، گفت: انقلاب ما انقلاب ارزش ها است و انقلاب ارزش ها ثمره هدایت گری امام خمینی (ره) است.


وی خاطر نشان کرد : تلاش و مجاهدت های امام و علماء و فضلای حوزه های علمیه ایران ،نجف و سایر بلاد و همچنین خون شهدای انقلاب در ثمر رساندن این حرکت جهانی نقشی مهم و اساسی داشته اند.


مدیر پژوهش حوزه علمیه خراسان تصریح کرد: برای ایجاد و استحکام ارزش های اسلامی که در زمانی از تاریخ بیشتر در کتاب‌ها بوده و به فعالیت رسیده و به مرور زمان آن چه که از اسلام ودین در کشور مطرح بوده بیشتر در افکار و در گوشه کنارها و در بطن جامعه ایران در آن زمان ملاحظه نمی شدکه حضرت امام این حرکت را آغاز کرد.


وی گفت :امام  توانست بعد از 1400 سال در کشور، یک حکومتی شیعی ایجاد کند تا ارزش های ناب اسلام محمدی این جامعه، در بین انسان های مومن شیعه راه ببیفتد و آثار و برکات داخلی و خارجی خودش را داشته باشد.


مدیر پژوهش حوزه علمیه خراسان خاطر نشان کرد: هم زمان با انقلاب یک اتفاق ناگواری در بحث جنگ تحمیلی برای این کشور ایجاد شد که ما از این دفاع به دفاع مقدس یاد می کنیم.


وی عنوان کرد : خاطرات دفاع مقدس باید همواره برای مردم ایران زنده باشد ومردم باید بدانند که در آن زمان ،رمز پیروزی ما در برابر این همه توطئه، اتحاد، همدلی، توکل، اخلاق و یاری دین خدا بود.


حجت الاسلام فتح اللهی یادآور شد: فرزندان این انقلاب باید بدانند کسانی که ایثارگر و جانباز وبه فیض شهادت نائل شدند باید خاطرات و فداکاری های آن ها را زنده نگه داشت و به دیگران نسل به نسل منتقل کرد.

 

وی افزود: فرهنگ دفاع مقدس در واقع جلوه ای بسیار نورانی است که در تاریخ این انقلاب مشاهده می شود و بایستی پیوسته در مسیر این انقلاب نسل به نسل حرکت کرد.


مدیر پژوهش حوزه علمیه خراسان تصریح کرد: آسایش و آرامش امروز ایران اسلامی مدیون ایثارگری‌های شهدا است و باید در حفظ آرمان های شهدا کوشا باشیم.


جایگاه روحانیت در فرهنگ دفاع مقدس

وی تصریح کرد : آن چه که باعث رفتار و حرکت انسان ها به سمت تعالی و تعامل می باشد این است که رفتارها بر اساس ارزش ها شکل می گیرد و این ارزش ها نیازمند ایجاد ایمان و اعتقاد هست

 

حجت الاسلام فتح اللهی عنوان کرد: در دوران دفاع مقدس و جنگ هشت ساله، روحانیان با سلاح ایمان و اعتقاد در کنار دیگر رزمندگان ضمن خنثی کردن تبلیغات دشمن، به رزمندگان روحیه می‌بخشیدند به طوری که در برخی عملیات‌ ها، وقتی رزمندگان در محاصره دشمن قرار می‌گرفتند با سخنان و هدایت‌هایی که روحانیون انجام می‌دادند رزمندگان با روحیه مضاعف محاصره دشمن را شکسته و عملیات با پیروزی همراه می‌شد.


وی با بیان اینکه ایمان و اعتقاد در سایه تبلیغ می باشد و کسانی که در مسیر هدایت قرار گرفتند و با ارزش های انقلاب و اسلام آشنا هستند روحا نیت می باشند تصریح کرد: روحانیت با توجه به ارتباط وسیع و عمیقی  که با مردم دارند می توانند فرهنگ دفاع مقدس را در دل مردم نهادینه کنند


حجت الاسلام فتح اللهی گفت: در واقع روحانیت زبان گویای مملکت ایران اسلامی هستند و می توانند در بحث مقاومت به گونه ای تبلیغ و تشویق کنند که همیشه فرهنگ زیبای دفاع مقدس نو و تازه بماند.

 

وی افزود: در واقع حرکت روحانیت در این مسیر یک مسؤولیت سنگین و اساسی و یک آزمون و تکلیفی است که بایستی نسل به نسل این فرهنگ را ادامه داد تا انشاالله بشود این انقلاب را با رهبری مقام معظم رهبری به دست توانمند حضرت صاحب الزمان (عج)منتقل کرد./859/302/ب3

ارسال نظرات