مجلس باید نماد اخلاق گرایی در نظام باشد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، مصطفی کواکبیان، دبیرکل حزب مردم سالاری، شامگاه شنبه، 25 مهرماه، در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد افزود: دولت کارآمد برخاسته از مجلس کارآمد است و برای تحقق این مهم جنبش دانشجویی باید نقش فعالی داشته باشد.
وی با بیان این که مجلس شورای اسلامی باید سمبل و نماد اخلاق گرایی در نظام باشد، افزود: این در حالی است که در اتفاقات اخیر مجلس، برخی نمایندگان، آقای صالحی که انسانی متواضع، متدین و معتقد به نظام است را تهدید به مرگ کردند.
کواکبیان با تأکید بر نقش دانشجویان در تحولات سیاسی و اجتماعی کشور، افزود: دانشجویان باید پیشتاز و پیشگام احزاب و تشکل ها و فعالیت های سیاسی و اجتماعی باشند تا نقش خود را در این زمینه به خوبی ایفا کنند.
وی، امر به معروف و نهی از منکر را رسالت مهم جنبش دانشجویی دانست و گفت: جنبش دانشجویی باید این دو فریضه مهم را به عنوان بزرگ ترین وظیفه خود در نظر بگیرد و نسبت به موضوعات مهم کشور، حساس و پیگیر باشد.
دبیرکل حزب مردم سالاری تصریح کرد: در همین راستا باید برای انتخابات دهمین دوره مجلس نیز احساس وظیفه کنند و افراد لایق، خدمتگزار و متعهد به نظام و مردم را به جامعه معرفی کنند تا مجلسی به مراتب بهتر و شایسته تر از مجلس نهم تشکیل شود.
مدیرمسؤول روزنامه مردم سالاری، سیاست ورزی را از دیگر مبانی ذاتی جنبش دانشجویی دانست و افزود: جنبش دانشجویی نمی تواند جدای از سیاست باشد و دانشجویان باید نسبت به تحولات سیاسی آگاه بوده و در چارچوب معیارها و رعایت خطوط قرمز فعالیت کنند.
این مقام مسؤول خاطرنشان کرد: دانشجویان با حضور پرشور پای صندوق های رأی، باید لیست انتخاباتی ارائه دهند و مردم را به حضور گسترده در انتخابات تشویق کنند.
وی، زمان شناسی و آگاهی به مقتضیات زمانی را از دیگر ویژگی های جنبش دانشجویی برشمرد و گفت: زمان شناسی اقتضا می کند تا دانشجویان در عرصه انتخابات فعال باشند، چراکه اگر دانشجویان زمان شناس نباشند در گذرگاه های مختلف دچار لغزش می شوند.
کواکبیان با اشاره به سیر تاریخی جنبش دانشجویی، اظهار داشت: در حالی که 16 آذر 1332 را نقطه عطف جنبش دانشجویی می دانیم اما باید گفت که این جنبش از ابتدا و با تأسیس دانشگاه تهران فعالیت خود را آغاز کرده است.
دبیرکل حزب مردم سالاری خاطرنشان کرد: رسالت جنبش دانشجویی اقتضا می کند، فعالان این جنبش در سراسر کشور برای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی لیست انتخاباتی ارائه دهد.
کواکبیان در این برنامه با تسلیت ایام سوگواری ماه محرم و جان باختن تعدادی از زائران کشور در فاجعه منا، اظهار داشت: آل سعود در این فاجعه ماهیت پلید خود را به خوبی نشان داد و ما اعتقاد داریم آه دل مظلومان این حادثه روزی دامن گیر سعودی ها خواهد شد و آن ها را به خاک ذلت می نشاند.
به گزارش رسا، در پایان این برنامه تعدادی از دانشجویان سؤالات خود را به صورت کتبی و شفاهی مطرح کرده و دبیر حزب مردم سالاری به این سؤالات پاسخ داد./9457/پ202/ج