۰۶ آذر ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۷
کد خبر: ۳۰۵۲۴۴
روزانه صورت می گیرد؛

پذیرایی از 10 هزار زائر مراسم پیاده روی اربعین در موکب قمر بنی هاشم چهارمحال و بختیاری

خبرگزاری رسا ـ مسؤول هماهنگی موکب قمربنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری با بیان این که این موکب پذیرای 200 هزار نفر از زائران حسینی است، گفت: خادمان زائران حسینی در موکب قمر بنی هاشم(ع)، به مدت 20 روز در این موکب مستقر و به زائران خدمت‌رسانی می‌ کنند.
موکب قمر بني هاشم چهارمحال و بختياري

حجت الاسلام محمد اصغریان، مسؤول هماهنگی موکب قمربنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، با اشاره به راه اندازی موکب قمربنی هاشم(ع) از سوی مردم این استان در مسیر نجف به کربلا، گفت: موکب استان در مسیر نجف به کربلا از چهار روز گذشته کار خدمت‌رسانی خود به زائران حسینی را آغاز کرده است و تا کنون بیش از 80 هزار غذای گرم بین زائران توزیع شده است.

 

وی با اشاره به اعزام 160 نفر خادم برای خدمت ‌رسانی در این موکب تصریح کرد: در این موکب نانوا، آشپز و قصاب برای تهیه و پخت نان و غدای گرم مستقر و در سه شیفت به زائران حسینی خدمت‌رسانی و غذای گرم عرضه می ‌کنند و همچنین امنیت موکب نیز از سوی نیروهای استان تأمین می‌شود.

 

حجت الاسلام اصغریان با یادآوری این که موکب قمر بنی هاشم(ع) پذیرای 200 هزار نفر از زائران حسینی است، خاطرنشان کرد: خادمان زائران حسینی در موکب قمر بنی هاشم(ع)، به مدت 20 روز در این موکب مستقر و به زائران خدمت‌رسانی می‌کنند.

 

مسؤول هماهنگی موکب قمربنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری افزود: برای تأمین مواد غذایی زائران حرم امام حسین(ع) در مسیر نجف به کربلا، 10 میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز بود که امیدواریم این مبلغ با شعار «هر نفر میزبان یک زائر»، از محل کمک ها و مشارکت های مردم شریف استان و با همکاری خیرین محترم تأمین شود.

 

این مقام مسؤول خدمت به زائران امام حسین(ع) را یک توفیق الهی دانست و ابراز داشت: همه ما مدیون قیام کربلا هستیم و هر چه داریم به برکت فرهنگ عاشورا است؛ بنابراین باید هر کس به هر طریقی که می تواند پای کار بیاید و نگذارد این میدان خالی باشد.

 

وی با اشاره به مراسم پیاده روی اربعین گفت: پیاده روی اربعین یک مراسم سنتی و مذهبی دیرینه است و این حرکت از دهه‌های نزدیک به شهادت امام حسین(ع) آغاز شده و تا کنون نیز ادامه دارد، در زمان رژیم صدام به دلیل دیکتاتوری صدام پیاده روی اربعین به صورت شبانه انجام می‌شده و اکنون با تغییرات سیاسی در عراق و آزادی شیعیان این حرکت در حال نزدیک شدن به اوج خودش است.

 

حجت الاسلام اصغریان یکی از ساز و کارهای زنده نگه داشتن قیام امام حسین(ع) را اعمالی نظیر پیاده روی اربعین دانست و تصریح کرد: پیاده روی اربعین به نوعی یادآور نخستین اربعینی است که حضرت زینب(س) و امام سجاد(ع) بر سر تربت پاک امام حسین(ع) حاضر می‌شوند که این مقطع در واقع به نوعی یکی از مقاطع پایانی آن سفر تبلیغی اسارت بوده و در واقع اربعین از همان زمان نقش اطلاع رسانی داشته است.

 

مسؤول هماهنگی موکب قمربنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری با بیان این که سنن دینی و مذهبی ما تأثیر عمیقی در خنثی کردن تهاجم فرهنگی دارد، اظهار داشت: مراسم عاشورا و پیاده ‌روی اربعین به جز این که سبب تزکیه نفس شده و انسان را از تعلقات دنیوی دور می‌کند، به نوعی حج حسینی نیز محسوب می‌شود، تمام اتفاقات در مسیر نجف تا کربلا در این پیاده روی یادآور سعی صفا و مروه است و مسائل آن با حج ابراهیمی قابل مقایسه است و به نوعی حج ثانی محسوب می‌شود./9457/303/ب1

ارسال نظرات