۲۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۴
کد خبر: ۳۰۸۶۶۲
مسؤول نهاد رهبری دانشگاه تبریز:

حوزه و دانشگاه مسؤول انقلاب معرفتی در جامعه هستند

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام انوری گفت: چهره های شاخص حوزوی و چهره های برتر دانشگاهی باید در کنار هم به مفاهمه بپردازند تا به نتایج ارزشمندی دست یابیم.
حجت الاسلام محمد انوري، مسؤول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه تبريز

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت الاسلام محمد انوری مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز، امروز در جمع مدیران حوزه های علمیه و رؤسای مراکز آموزش عالی تبریز اظهار داشت: وحدت دو قشر حوزه و دانشگاه، به عنوان دو نهاد تولید کننده علم و مرجع مردم در تصمیم گیری ها، در طول سال های گذشته، آثار و برکات مهمی از جمله انقلاب اسلامی و استحکام نظام مقدس جمهوری اسلامی را داشته است.


وی خاطرنشان کرد: از این پس، آنچه در افق نظام اسلامی دیده می شود، ساخت یک تمدن نوین اسلامی است که حوزه و دانشگاه نقش اساسی و مهمی را باید ایفا کنند. اگر بخواهیم انقلاب معرفتی که حضرت امام خمینی(ره) بنیان گذاری کردند، در عصر کنونی رخ بدهد، باید دو عنصر زمان و مکان در حوزه وارد شوند. بدین معنی که علوم تجربی علی الخصوص علوم انسانی در حوزه وارد شده و مورد نقد قرار بگیرند.


مسؤول نهاد رهبری در دانشگاه تبریز افزود: در دانشگاه نیز این انقلاب معرفتی زمانی رخ خواهد داد که به پیشینه و اصل خود بازگردیم و به بوم و فرهنگ خودمان توجه کنیم. اگر دو نهاد حوزه و دانشگاه بتوانند در کنار هم، آن انقلاب معرفتی را عملی کنند، وحدت بین این دو نهاد نیز اتفاق خواهد افتاد.


حجت الاسلام انوری ادامه داد: با این که در میدان نظر، نظریه های مهمی مطرح شده، اما در گام اول میدان عمل، نیاز به گفتگو و مفاهمه رو در رو داریم؛ نه گفتگوی کتبی در رسانه ها و نشریات. چهره های شاخص حوزوی و چهره های برتر دانشگاهی باید در کنار هم به مفاهمه بپردازند تا به نتایج ارزشمندی دست یابیم.


وی با تأکید بر این‌که حوزه و دانشگاه مکمل یکدیگر برای ساخت تمدن نوین اسلامی هستند، گفت: حوزویان و دانشگاهیان راهی جدا از یکدیگر ندارند، بلکه همه در راستای اعتقلای نظام اسلامی ایران و مکتب قرآن و اهل بیت گام بر می دارند، امروز نیازمند یافتن ادبیات مشترک میان این دو نهاد هستیم.


همچنین پورمحمدی، رئیس دانشگاه تبریز در سخنانی، پس از ارائه آماری از مراکز تحقیقاتی علوم انسانی، با اشاره به اهداف مشترک بین حوزه و دانشگاه و بیان اهمیت وحدت بین حوزه و دانشگاه گفت: راه حوزه و دانشگاه مشترک است، چون دشمنان مشترک داریم و در زمانی قرار گرفته‌ایم که دشمنان در حال ایجاد تفرقه هستند که در این زمینه نیاز به تلاش و همت زیادی است.


وی با تأکید بر اهمیت وحدت میان حوزه و دانشگاه گفت: وحدت حوزه و دانشگاه یکی از راه‌های مبارزه با استکبار و طاغوت جهانی است و این دو قشر همواره باید به صورت همسو اهداف مشترک خود را دنبال کنند./935/202/ب3

ارسال نظرات