آموزش های قبل و حین ازدواج؛ ضرورتی فراموش شده
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام امرالله گیوی نهاوندی، رییس سابق دانشگاه های علوم قرآنی کشور امروز در جمع زائران و مجاوران بارگاه ملکوتی امام رضا(ع)، اظهار کرد: طلاق آثار مخربی به جای می گذارد و تمام آسیب های اجتماعی از طلاق نشأت می گیرد و تفاوتی ندارد طلاق از نوع اول قانونی و رسمی یا از نوع دوم عاطفی باشد.
وی مطرح کرد: فقر، اعتیاد، بیکاری، چشم و هم چشمی، تجمل گرایی، دخالت والدین در زندگی زوج های جوان، خشونت کلامی، خشونت فیزیکی، خیانت مرد به زن و بر عکس از علل طلاق در سال های اخیر بوده است.
کارشناس و مشاور خانواده بیان کرد: در سال 1375 سی و پنج هزار طلاق و در سال گذشته بیش از 165 هزار طلاق به ثبت رسیده یعنی در این مدت آمار طلاق پنج برابر شده و این مسأله ساده ای نیست که بتوان از کنار آن به آسانی گذشت.
رییس سابق دانشگاه های علوم قرآنی کشور ابراز کرد: این در حالی است که ما مسلمان، شیعه علی بن ابیطالب(ع) و پیروی پیامبری هستیم که از ازدواج به یک بنا یاد کرده است؛ در واقع محبوب ترین بنا و محبوب ترین ساختمان نزد خداوند ازدواج است و مبغوض ترین عمل نزد او طلاق است.
حجت الاسلام گیوی نهاوندی گفت: از علل طلاق هم کفو نبودن زوج است در صورتی که اگر دختر و پسر با فرهنگ و ویژگی های مشابهی ازدواج کنند آمار طلاق کاهش می یابد.
وی دومین عامل مهم طلاق در کشور را نبود آموزش دانست و افزود: آموزش های قبل و حین ازدواج ضرورتی است که متأسفانه مغفول واقع شده است.
حجت الاسلام گیوی نهاوندی خاطرنشان کرد: برای گرفتن گواهینامه رانندگی یا هرگونه مدرک تحصیلی باید دوره های آموزشی مرتبط را گذراند سپس برای دریافت مدرک اقدام کرد، متأسفانه بسیاری از جوانان بدون آموزش های پیشین اقدام به ازدواج می کنند.
رییس سابق دانشگاه های علوم قرآنی کشور تأکید کرد: همه افراد جامعه در اقشار گوناگون روحانی و غیر روحانی، شهری و روستایی، باسواد و بی سواد، کسانی که قصد ازدواج دارند یا مدتی از ازدواج آن ها گذشته همه نیازمند این آموزش ها هستند.
حجت الاسلام گیوی نهاوندی با اشاره به این که این آموزش ها لازمه تحکیم بنیان خانواده و داشتن خانواده موفق است، بیان کرد: بارزترین الگو در این خصوص، زندگی فاطمی و علوی است؛ چگونگی رفتار متقابل حضرت زهرا و حضرت علی(ع) و نحوه تربیت فرزندانشان درسی است که باید از زندگانی آن ها بگیریم./1308/202/ب1