اقتصاد مقاومتی کشور را از وابستگی نجات می دهد/ اخذ دیرکرد نوعی ربا خواری است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله حسین نوری همدانی ظهر امروز در دیدار مدیر عامل و کارکنان مؤسسه مالی اعتباری کوثر گفت: دین مبین اسلام اهمیت زیادی به نیت افراد داده است و حتی کسی که قصد انجام کار خیری را بکند اما قادر به انجام آن نشود، ثوابش را خواهد برد.
این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: برخی کارها ممکن است باعث شود که یک جامعه دچار عذاب شود همان طور که در زمان حضرت صالح(ع) یک نفر شتری که از کوه بیرون آمده بود را ذبح کرد، اما بر همه افراد آن جامعه عذاب نازل شد.
وی افزود: قصد و نیت در جنبه منفی عذاب را به دنبال دارد و نیت ثواب نیز با پاداش همراه خواهد بود؛ اقدام متصدیان مؤسسه مالی اعتباری کوثر نیز با توجه نیت خوبشان اثرگذار و بسیار مفید است؛ چرا که ثواب قرض دادن به نیازمند، هجده برابر ثواب صدقه است.
استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم در بخش دیگر گفت: امام علی(ع) سخنان اختصار سه کلمه ای دارند که دارای حکمت های فراوانی است؛ ایشان می فرمایند که هر کس در زیر زبان خود پنهان است؛ پس در صحبت باید سعی کنیم سنجیده سخن بگوییم.
وی ادامه داد: امیرالمؤمنین(ع) همچنین می فرمایند که هر کس قدر موقعیت خود را بداند تا هلاک نشود؛ قیمت هر کس به اندازه درک و فرهنگ اوست؛ رعایت کردن سخنان ارزشمند امیرمؤمنان(ع)، شخصیت انسان را می سازد.
حضرت آیت الله نوری همدانی به سخنان اختصار امام علی(ع) در وصف خداوند متعال اشاره کرد و ابراز کرد: ایشان در مناجات با خدا می فرمایند که خدایا این افتخار برای من کافی است که تو پروردگار من باشی و این عزت برای من کافی است که بنده تو باشم؛ خدایا تو آنجا هستی که من دوست دارم و تو هم مرا آنجا قرار بده که تو دوست داری.
وی در بخش دیگر از سخنان خود گفت: به هر کس احسان کنید نسبت به شما تواضع پیدا می کند و شما نسبت به وی برتری پیدا می کنید؛ همیشه به دیگران کمک کنید تا مورد احترام قرار گیرید.
این مرجع تقلید ابراز کرد: احتیاج، انسان را اسیر و وابسته می کند؛ مسؤولان کشور و ملت ایران باید سعی کنند که اقتصاد مقاومتی را رعایت کنند تا به کسی محتاج نشویم، برای ما شرط و شروط نگذارند و در دست آنها اسیر نباشیم؛ باید در فرهنگ و سیاست مستغنی باشیم تا محتاج مستکبران دنیا نشویم.
وی تصریح کرد: یکی از مسائل بزرگ جامعه اسلامی با بانک ها این است که در اسلام پول گرفتن برای تأخیر ادای قرض، حرام است و متأسفانه این مشکل در بانک ها معمول است؛ در حالی که نباید چنین باشد و بارها گفته ایم که دیر کرد نوعی ربا بوده و حرام است.
حضرت آیت الله نوری همدانی در پایان تأکید کرد: انتظار ظهور به این معنا است که مسلمانان استکبار را بشناسند و با آن ها به مقابله بپردازند؛ امروز نیز در جمهوری اسلامی ایران، نظامی به وجود آمده است که استکبار ستیز و ظلم ستیز است./840/پ202/ج