۱۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۴
کد خبر: ۴۳۰۳۱۹
معاون پژوهش مدرسه علمیه مولاوردیخان قزوین:

نفی سازش با استعمار از اندیشه‌های شاخص امام بود

معاون پژوهش مدرسه علمیه مولاوردیخان قزوین گفت: امام خمینی(ره) امکان هر گونه تلاش برای نزدیکی و سازش با استعمار را نفی می‌کردند و آن را نافی عزت مسلمین می‌دانستند و آنهایی که به دنبال مذاکره و کنار آمدن با دشمنان خدا هستند را به عنوان خائن معرفی می‌ کردند.
احسان کریمیانها

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، حجت الاسلام احسان کریمیان‌ها، معاون پژوهش مدرسه علمیه مولاوردیخان قزوین ظهر امروز در حسینیه شهید آوینی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین با اشاره به اندیشه‌های امام خمینی(ره)، گفت: مبارزه با ظلم و نفی استکبار از اصول اساسی اندیشه مبارزاتی حضرت امام (ره)بود که نشات گرفته از تعالیم قرآن کریم است.

 

وی در ادامه افزود: مواجهه و رویارویی جدی و همه جانبه حضرت امام(ره) با دنیای استکباری و به ویژه ابرقدرت آمریکا در ابعاد نظری و عملی، تأثیرات عمیقی را در جهان و به ویژه جنبش‌های اسلامی از خود به جای گذاشت.

 

شکل‌گیری انقلاب اسلامی نقطه امید نهضت اسلامی بود

معاون پژوهش مدرسه علمیه مولاوردیخان قزوین خاطرنشان کرد: اگر تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی رویارویی با دنیای استکباری و ایستادگی در برابر غرب و آمریکا، تنها یک آرمان و ذهنیت دور از واقعیت تلقی می‌شود، با شکل‌گیری انقلاب اسلامی و پیروزی همه جانبه آن، جهان مستضعف به مبارزات ضداستعماری و رهایی بخش خویش امیدوار شد و نهضت‌های اسلامی در عرصه جهانی جان تازه‌ای گرفت.

 

وی با اشاره به مؤلفه‌های استکبارستیزی در اندیشه سیاسی امام راحل، گفت: یکی از مؤلفه‌های مهم مبانی اندیشه‌ای حضرت امام خمینی(ره) مسأله مبارزه  با استکبار، مسأله ماهیت الهی مبارزه و قیام برای خداست.

 

حجت الاسلام کریمیان‌ها با اشاره به شرح وظایف در حیطه جبهه فرهنگی، خاطرنشان کرد: استکبارشناسی و استکبارستیزی یکی از کارهای مهمی است که بر عهده جبهه فرهنگی است و برای مقابله با این دو موضوع باید توطئه‌ها و نقشه‌های مستکبرین به خصوص آمریکا را به خوبی درک کنیم.

 

وی افزود: راه خنثی کردن توطئه ها و شکست دشمن در این جنگ گسترده، ارتقاء آگاهی و شناخت توأم با ایمان و معرفت دینی است.

 

حجت الاسلام کریمیان‌ها در ادامه دومین مؤلفه استکبارستیزی و شاخص را سازش ناپذیری استعمار با مسلمانان دانست و اظهار کرد: امام(ره) امکان هر گونه تلاش برای نزدیکی و سازش با استعمار را نفی می‌کند و آن را نافی عزت مسلمین می‌داند و آنهایی که به دنبال مذاکره و کنار آمدن با دشمنان خدا هستند را به عنوان خائن معرفی می‌کنند.

 

معاون پژوهش مدرسه علمیه مولاوردیخان قزوین با اشاره به اصل استکبارستیزی امام (ره)، گفت: اصل تداوم مبارزه با استکبار به عنوان سومین اصل است که امام (ره) در صحیفه نور می‌فرماید، تا شرک و کفر  هست، مبارزه هست و تا مبارزه هست، ما هستیم.

 

وی در پایان گفت: وظیفه ما تبیین ارزش های انقلاب است و اینکه باید ذهن ها را به اعماق حقایق  و مسائل برسانیم و تحقق این امر فقط با مطالعه و تحقیق و رواج روشنگری در جامعه عملی خواهد شد./873/202/ب2

 

 

ارسال نظرات