۱۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۰
کد خبر: ۴۳۱۲۴۰
مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه چهارمحال و بختیاری:

روزه یکی از راه های رسیدن به کمال و تزکیه نفس است

مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری با تأکید بر اینکه یکی از راه های رسیدن به کمال و تزکیه نفس روزه است، گفت: روزه بهترین راه مبارزه با نفس است.
حجت الاسلام کریم سرافراز، مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه چهارمحال و بختیاری

حجت الاسلام کریم سرافراز، مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، با تبریک حلول ماه صیام و ضیافت الهی، گفت:‌ در قرآن مجید تنها از ماه مبارک رمضان نام برده شده و 13 بار کلمه صوم و صیام تکرار شده که نشان دهنده اهمیت این ماه بزرگ الهی است.

 

حجت الاسلام سرافراز با بیان اینکه تأکید به روزه داری در دین مبین اسلام برای رسیدن انسان به کمالات بشری و سعادت دنیوی و اخروی است، ادامه داد: هر فردی برای رسیدن به سعادت و کمال، ‌ابتدا باید موانع را از وجود خویش برطرف سازد و سپس موجبات رسیدن به کمال را به دست آورد.

 

این کارشناس مسائل مذهبی با اشاره به مصادیق موانع کمال، اظهار داشت: تکبر، یکی از موانع رسیدن انسان به کمال و سعادت است؛ تکبر به معنی خود را از دیگران برتر دیدن است، که نتیجه این خودبزرگ بینی و تحقیر دیگران، چیزی جز جاهل ماندن و نرسیدن به کمال نیست.

 

مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری حرص، حسد و کینه را از دیگر موانع رسیدن انسان به کمال دانست و افزود: انسان باید تا پایان عمر با نفس خود مبارزه کند که در قرآن از آن به جهاد اکبر تعبیر شده است؛ مهم ترین دشمن انسان منیّت است که در وجود و نفس انسان قرار دارد.

 

این مقام مسؤول با تأکید بر اینکه یکی از راه های رسیدن به کمال روزه است، ابراز داشت: روزه بهترین راه مبارزه با نفس و تزکیه نفس است.

 

وی، با اشاره به روایتی از خاتم الانبیاء حضرت محمد مصطفی(ص)، خاطرنشان کرد: روزه سبب می شود فاصله ای به اندازه مغرب تا مشرق بین انسان و شیطان ایجاد شود و صدقه نیز کمر شیطان را می شکند و محبت و دوست داشتن به خاطر رضای خدا و مواظبت بر اعمال صالح نیز ریشه و دنباله شیطان را قطع و استغفار به درگاه الهی نیز، رگ قلب شیطان را پاره می کند.

 

حجت الاسلام سرافراز در ادامه با اشاره به آیه 60 از سوره مبارکه غافر، دعا را نوعی عبادت خداوند دانست و غفلت از عبادت خداوند را مایه خواری انسان برشمرد.

 

وی همچنین عظمت و شرافت و بزرگی ماه مبارک رمضان را یادآور شد و تأکید کرد: این عظمت و بزرگی ماه رمضان، تنها به خاطر روزه داری نیست؛ بلکه این شهرالله الاعظم، ظرف نزول قرآن است و مقصود از نزول قرآن تنها قرائت، حفظ، تفسیر و ترجمه نیست ‌بلکه باید انسان اهل قرآن شود و بر اساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب، قرآن را باید در صحنه عمل پیاده کنیم.

 

این کارشناس دینی، مشکلات امروز دنیای اسلام را نتیجه فاصله گرفتن از محتوای اصلی قرآن دانست و تأکید کرد: تا زمانی که دنیای اسلام به این کتاب آسمانی بازگشت نکند،‌ نمی تواند در برابر قدرت های استکباری ایستادگی نماید.

 

وی افزود: برای زنده بودن در جامعه، بایستی سیره انبیاء، ائمه معصومین علیهم السلام و شهدای گرانقدر دفاع مقدس و مدافعان حرم را که عمارهای زمان بودند و ابوذر و مالک اشترهای معاصر هستند، مورد توجه قرار دهیم؛ چراکه این شهدایی که تمثال مبارک آنها در هر کوی و برزن قرار گرفته، نمونه های عینی الگوی عمارگونه در جامعه هستند./9457/303/ب2

ارسال نظرات