۲۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۳
کد خبر: ۴۳۱۴۸۶
مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی خبر داد؛

اعزام ۱۴۰۰ مبلغ به مناطق شهری و روستایی استان

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی از اعزام ۱۴۰۰ مبلغ روحانی به تمامی مناطق شهری و روستایی استان همزمان با ماه مبارک رمضان خبر داد.
حجت الاسلام عظیمی

حجت الاسلام حمید عظیمی، مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، با بیان این‌که اعزام مبلغان بومی و غیربومی به سراسر نقاط استان از روزها پیش آغاز شده است، اظهار داشت: امسال همزمان با ماه مبارک رمضان ۱۴۰۰ مبلغ روحانی به تمامی مناطق شهری و روستایی استان اعزام شده اند.


وی خاطرنشان کرد: از این تعداد ۱۰۱ مبلغه و  ۱۲۹۹ مبلغ جهت تبلیغ احکام  نورانی دین مبین اسلام به مناطق مختلف استان اعزام شده اند که پیش از اعزام همه روحانیان در همایش های طلایه داران تبلیغ شهرستان اعزامی خود با هدف آشنایی با مسایل روز و اولویت های امر تبلیغ شرکت کردند.


مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی افزود: روحانیان و مبلغان اعزامی ضمن اجرای برنامه‌های فرهنگی، ایراد سخنرانی، تلاوت قرآن،احکام آموزی، تصحیح نماز و برپایی محافل انس با قرآن در طول ماه مبارک رمضان به اجرای برنامه‌های فرهنگی، تبلیغی می‌پردازند.


حجت الاسلام عظیمی با بیان این‌که تبیین ابعاد، مفاهیم و سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی جزو اولویت های تبلیغی روحانیان اعزامی است، افزود: امسال مسایلی همچون پشتیبانی از جبهه مقاومت، مبارزه با مصرف مواد مخدر، امر به معروف و نهی از منکر، صرفه جویی در مصرف انرژی از محورهای تبلیغی روحانیان اعزامی است.


وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این‌که فرصت‌های تبلیغی ماه مبارک رمضان باری حوزه های علمیه و روحانیان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، افزود: ماه ضیافت الهی قلوب مؤمنین آمادگی بیشتری برای پذیرش رهنمودهای سعادتمند اسلام و قرآن دارد که مبلغان بایستی از فرصت‌ها تبلیغی این ماه مبارک استفاده کنند.


حجت الاسلام عظیمی با اشاره به حدیثی از حضرت فاطمه زهرا(س)، گفت: آن بانوی مکرم اسلام مي فرمايند: «فرض الله الصيام تثبيتا لاخلاص؛ خداوند روزه را براي استواري و تثبيت اخلاص بندگان واجب ساخت»، از سوی دیگر پاداش قرائت یک آیه از قرآن کریم در این ماه ثواب ختم قرآن دارد.


مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم(ص) در مورد آفت های تبلیغ و عالم، خاطر نشان کرد: آن حضرت می فرمایند؛ اگر عالمی علم را برای غلبه و مباهات بر دیگران و عوام الناس کسب کند تا برای او تعظیم و تکریم کنند، پس جای چنین عالمی جهنم است.


وی ادامه داد: یکی دیگر از آفت های مهم تبلیغ، تبلیغ خود است؛ به‌ گونه‌ای که افراد به جای تبلیغ دین و مبانی قرآنی، اقدام به تبلیغ خود کنند؛ چنین کسانی هیچ توفیقی در امر تبلیغ نخواهند داشت؛ چرا که مخاطبان بیش از آن که به گفته‌های فرد توجه داشته باشند، به رفتار و عمل او دقت نظر دارند.


حجت‌الاسلام عظیمی در بخش دیگری از سخنان خود گسترش حوزه‌‎های علمیه و حضور روحانیان در دورترین نقاط کشور را از جمله برکات انقلاب اسلامی ایران دانست و اظهار داشت: به برکت انقلاب معارف اسلامی و آموزه های مکتب تشیع در دورافتاده‌ترین نقاط کشور نیز تبیین می شود که باید قدرشناس نظام اسلامی باشیم./935/302/ب2

 

ارسال نظرات