رسوایی سازمان ملل باید در جنگ رسانه ای به عنوان سند جرم مطرح شود
حجت الاسلام ابوالفضل بهرامی مدیر حوزه علمیه تویسرکان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در همدان، درباره رسوایی سازمان ملل در خارج ساختن نام عربستان سعودی از لیست سیاه ناقضان حقوق کودکان، گفت: این مساله باید در جنگ رسانه ای به عنوان سند جرم سازمان ملل مطرح شود، این رسوایی سازمان ملل یک جور مجوز دادن برای ادامه چنین جنایت هایی است.
وی اظهار داشت: فشارها از طرف برخی کشور ها و افکار عمومی دنیا سبب شده بود تا اسم عربستان سعودی و رژیم آل سعود به خاطر جنایت هایی که علیه کودکان مرتکب شده است، در لیست سیاه ناقضان حقوق کودکان قرار گیرد.
مدیر حوزه علمیه تویسرکان ادامه داد: ولی اصل سازمان ملل کلا بر این است که از عربستان سعودی حمایت کند و برای توجیه اعمال عربستان و فضا سازی رسانه ای به نفع عربستان مرتکب این رسوایی شده است.
وی ابراز داشت: برنامه های سازمان ملل از پیش تعیین شده است و اساس آن حمایت از ظلم است، ما و مردم دنیا شاهد هستیم که سازمان ملل در هیچ مساله ای و در هیچ جای دنیا طبق قوانین حقوق بشر عمل نکرده است.
حجت الاسلام بهرامی افزود: بنیه سازمان ملل آمریکایی و اسرائیلی است و در هر مساله ای طبق خواسته های این کشورها و غرب عمل می کند مگر در مواردی که تحت فشار افکار عمومی مجبور شود طبق قانون عمل کند.
وی با اشاره به اقدام سازمان ملل در قبال نقض حقوق کودکان از سوی رژیم آل سعود گفت: سازمان ملل برای حمایت از ظلم مجبور است از طریق توجیهات رسانه ای خود و کشورهای ناقض حقوق بشر را مدافع حقوق بشر جلوه دهد.
مدیر حوز علمیه تویسرکان درباره تاثیر پول و دیپلماسی دلار بر تصمیم گیری نهادهای بین المللی مدعی حقوق بشر ابراز کرد: سیستم استعماری است و نهادهای بین المللی مدعی حقوق بشر وابسته به سیاست های ابر قدرت ها و غرب هستند و درآمدها و منافع مالی آن ها از این طریق تامین می شود از این رو مجبورند مستعمره این قدرت ها باشند.
وی در پایان ابراز داشت: افراد و گروه هایی که در داخل کشور امیدشان به نهاد های بین المللی است و به آن ها خوشبین هستند، باید به سیاست مداری و درک سیاسی آن ها شک کرد زیرا تاریخ به روشنی چهره این نهادها را به دنیا نشان داده است./302/979/ب1