اقتصاد مقاوتی با تعطیلی به وجود نمی آید
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا درکرمان، حجت الاسلام اصغر عسگری استاد حوزه و دانشگاه امروز ظهر در مسجد امام حسین(ع) کرمان، گفت: مردم در زندگی های خود از تفرقه دوری کرده و با هم با صمیمیت زندگی کنند.
وی افزود: کسی که در زندگی خود با دوستی و مهربانی زندگی کند، در نتیجه یک جامعه ی زنده ای را خواهیم داشت تا بتوانیم بدون تفرقه در مقابل دشمن بایستیم.
حجت الاسلام عسگری با اشاره به این که ثواب آشتی دادن دو نفر با یکدیگر از روزه گرفتن و نماز خواندن بالاتر است، اظهار داشت: انسان ها در دنیا نیاز به درمان و پرهیز دارند تا بتوانند مریضی خود را خوب کنند، و منظور از پرهیز برای خوب شدن مریضی همان، رعایت دستورات خداوند در زندگی است.
وی بیان داشت: به جا آوردن صله رحم در زندگی به انسان نیرو می دهد تا بتواند بندگی خدا را به طور کامل انجام دهد و زندگی خوبی را برای خود و خانواده بر قرار کند.
استاد حوزه علمیه با توجه به این که پرهیز از حرف لغو انسان را به خدا نزدیک می کند، خاطرنشان کرد: انجام دادن کارهای بیهوده در زندگی، انسان را به سمت گناه های بزرگ می کشاند همانند این که مردم در زندگی های خود، آهنگ گوش می دهند که فایده ای برای دنیا و آخرت خودشان ندارد.
وی ابراز داشت: خدا انسان ها را برای گوش کردن به حرف های لغو نیافریده است، زیرا زمانی که حرف لغو در جامعه گسترش پیدا کند، شایعات هم زیاد شده و جامعه رو به از بین رفتن می رود.
حجت الاسلام عسگری با اشاره به این که حرف های بیهوده ثمره ای را به دنبال ندارند، بیان داشت: کسی که در سخنرانی ها به حرف های خدا که در روایت و قرآن آمده، گوش فرا دهد، همانند کسی بوده که خدا را می پرستد.
وی یاد آورشد: به بازی کردن و ورزش کردن، لعب می گویند که رهبر انقلاب اسلامی فرموده کسی که در زندگی خود ورزش نکند، قلبا از او راضی نیستم.
کارشناس مسائل دینی با تأکید بر این که کار اهم را ترک کردن و به کار مهم مشعول شدن را لهو می گویند، خاطرنشان کرد: کسی که به تجارت خود در هنگام نماز اول وقت، مشغول می شود، و نماز خود را بعد می خواند، به این کار او لهو می گویند که این طور کار هایی خوب نیست.
وی ابراز داشت: با خواندن نماز اول وقت در زندگی انقلابی را در درون خود شکل دهیم تا بتوانیم یک بنده ی خوبی برای خدا در دنیا و آخرت باشیم.
استاد دانشگاه با بیان این که در اسلام چیزی به نام تعطیلی نداریم، اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی زمانی در کشور ایران شکل می گیرد که انسان ها بتوانند با کار خود تولیدات داخلی را افزایش دهند و اگر جامعه ای تعطیلی های زیادی داشته باشد، دیگر کار تولیدی در آن بوجود نمی آید.
وی در پایان با توجه به سه کلمه ی لعب، لهو و لغو گفت: در تمام مسائل عبادی سیاسی و اقتصادی کار اهم را ترک نکنیم./9707/202/ب3