۰۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۴
کد خبر: ۴۴۰۴۹۱
حجت الاسلام حاج‌ علی‌اکبری:

عزتمندی واقعی در سایه عمل به اقتصاد مقاومتی محقق می شود

نماینده ولی فقیه در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش ‌آموزان با تأکید بر فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر تحقق اقتصاد مقاومتی برای عزتمندی کشور، گفت: تحقق اقتصاد مقاومتی در راستای عزتمندی بیش از پیش کشور لازم است.
حجت ‌الاسلام محمدجواد حاج ‌علی‌اکبری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت ‌الاسلام محمدجواد حاج ‌علی‌اکبری، نماینده ولی فقیه در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان، شامگاه چهارشنبه، 6 مردادماه، در سومین نشست مسؤولان قرارگاه دانش‌ آموزی با تأکید بر فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر تحقق اقتصاد مقاومتی برای عزتمندی کشور که به میزبانی شهرکرد برگزار شد، اظهار داشت: تحقق اقتصاد مقاومتی در راستای عزتمندی بیش از پیش کشور لازم است.

 

نماینده ولی فقیه در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان تصریح کرد: عزتمندی جلوه‌های مختلفی دارد که اقتصاد و قدرت نظامی و دفاعی از مهم‌ترین جلوه‌های آن است و عزت با علم و ایمان به دست می‌آید و یک ویژگی سفارشی و فرمایشی نیست؛ از همین‌رو رهبر فرزانه انقلاب بر انجام فعالیت‌های دانش ‌بنیان و اقتصاد مقاومتی تأکید فراوانی دارند.

 

این مقام مسؤول با بیان اینکه جهاد علمی، اقتصادی و نظامی از ویژگی‌‌های افراد حاضر در میدان است, تصریح کرد: مؤمنان اهل سخت‌ کوشی هستند و از سرزنش سرزنش ‌گران در راه خدا ترسی ندارند و هر چه دستگاه‌های استکباری اعمال سخیف‌تری نسبت به آنها داشته باشند محکم‌تر و قوی‌تر می ‌شوند و در برابر تبلیغات و جنگ روانی که دشمن ایجاد می‌کند مقاومت بسیاری دارند.

 

حجت الاسلام حاج‌ علی‌اکبری با تأکید بر اینکه دشمن برای از بین بردن روحیه مؤمنان آنها را تحت فشار رسانه‌ای قرار می‌دهد، بیان داشت: مهم‌ترین ویژگی‌ جوانان مؤمن داشتن بصیرت و قدرت تصمیم‌گیری است.

 

وی با تأکید بر اینکه تصمیم‌گیری مستلزم داشتن عفت و پاکی است، گفت: اگر جوان این ویژگی را داشته باشد اعمال نیکش را با سرعت و سبقت گرفتن از دیگران انجام می‌دهد.

 

نماینده ولی فقیه در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان افزود: محبت، خدمت، عفت و جهاد در همه زمینه‌های مرتبط با دین خدا از ویژگی‌های افرادی است که مقدمات ظهور امام زمان(عج) را فراهم می‌کنند.

 

در ادامه این نشست نیز حامد علامتی، دبیرکل انجمن‌های اسلامی دانش ‌آموزان کشور با اشاره به تعداد هیأت‌های دانش‌آموزی فعال در کشور اظهار داشت: در حال حاضر حداقل 1700 هیأت دانش ‌آموزی شهری و مدرسه‌ای در سراسر کشور فعال است.

 

دبیرکل انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان با بیان اینکه هیأت‌های شهری به صورت هفتگی و هیأت‌های مدرسه‌ای به صورت مناسبتی فعالیت دارند، تصریح کرد: هیأت دانش‌آموزی انصارالمهدی شهرکرد یکی از هیأت‌های تراز در سطح ملی است و به همین دلیل دانش ‌آموزان و مسؤولان اتحادیه‌های کشور برای الگوبرداری و اشاعه دادن فعالیـت‌های این هیأت به هیأت‌های خود در نشست‌ قرارگاه دانش‌آموزی حضور یافتند.

 

علامتی خاطرنشان کرد: اخلاص برگزار کنندگان هیأت دانش‌آموزی، انسجام هیأت امنای دانش‌آموزی و محور بودن یک روحانی یا یک منبر که موضوعیت فراوانی دارد از شاخصه‌های بسیار مهم انتخاب هیأت دانش‌آموزی برتر بود.

 

وی افزود: انجام تدارکات و اجرائیات به دست دانش ‌آموزان و همچنین بازگو شدن مباحث معنوی و معرفتی در هیأت از دیگر شاخصه‌های ارزیابی هیأت‌های برتر است.

 

دبیرکل انجمن‌های اسلامی دانش ‌آموزان ادامه داد: هیأت انصارالمهدی شهرکرد نیروساز و جریان‌ساز است و اجرای برنامه‌های متناسب و وجود نیروهای یکپارچه از ویژگی‌‌های هیأت برتر است.

 

علامتی با بیان اینکه دانش‌آموزان دوره اول و دوم متوسطه می‌توانند عضو هیأت دانش‌‌آموزی شوند، افزود: هیأت‌ها از لحاظ معنوی و معرفتی تأثیر به‌ سزایی در زندگی شخصی و اجتماعی نوجوان دارند و حضور در هیأت‌های دانش ‌آموزی و بهره‌مندی از آموزش‌های دینی و معرفتی آن می‌تواند زمینه‌ساز فراهم کردن سبک زندگی اسلامی برای افراد باشد و روح حاکم بر زندگی را معنوی و معرفتی خواهد کرد.

 

گفتنی است ایجاد انگیزه و ترغیب دانش‌آموزان به کار تشکیلاتی، آشنایی با تجربیات موفق سایر استان‌ها در بکارگیری پتانسیل‌های دانش ‌آموزی در برنامه‌ها، آموزش در حوزه‌های سیاسی و تربیتی و تشکیلاتی از مهمترین اهداف و  موضوعات مورد بحث این گردهمایی یک روزه بوده است.

 

لازم به ذکر است که این نشست، با حضور مسؤولان اتحادیه در استان‌ها و دانش‌ آموزان قرارگاه ملی پسران اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان سراسر کشور به میزبانی دفتر مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش ‌آموزان در شهرکرد برگزار شد./201/9457/ب1

ارسال نظرات