۲۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۴
کد خبر: ۴۴۳۲۵۳
مدیرکل تبلیغات اسلامی اردبیل:

توجه به توسعه دینی و فرهنگی عامل پیشبرد جامعه اسلامی است

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل رسیدن به توازن در توسعه را منوط به توسعه تمامی حوزه‌ها دانست و گفت: در توسعه جامعه، توسعه دینی و معرفتی و فرهنگی نیز بایستی به اندازه سایر حوزه‌ها مورد توجه باشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی اردبیل

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، حجت‌الاسلام مهدی ستوده، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل، عصر امروز در جمع مسؤولان سازمان های مردم نهاد استان اردبیل، خاطرنشان کرد: سازمان‌های مردم‌نهاد می‌توانند به دلیل ارتباط تنگاتنگ با عموم مردم در پیشبرد برنامه‌های دینی یاری گر دستگاه‌های متولی باشند.

وی افزود: به دلیل تکثر روستا در اردبیل و مرزی بودن این استان سازمان‌های مردم‌نهاد می‌توانند در ترویج برنامه‌های دینی و دستگیری از سازمان‌ها به اجرای برنامه بپردازند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل رسیدن به توازن در توسعه را منوط به توسعه تمامی حوزه‌ها دانست و بیان داشت: در توسعه جامعه، توسعه دینی و معرفتی و فرهنگی نیز می‌بایست به اندازه سایر حوزه‌ها مورد توجه باشد.

حجت الاسلام ستوده با تأکید به توانمندی سازمان‌های مردم‌نهاد در پیشبرد برنامه‌های توسعه فرهنگی، اظهار داشت: سازمان‌های مردم‌نهاد پیش از این نیز به شکل‌های مختلفی از جمله هیات‌های مذهبی و مؤسسات قرآنی مشارکت داشته اند.

وی با بیان اینکه هزار و ۴۰۰ هیأت مذهبی و ۱۶۰ مؤسسه قرآنی ظرفیت ممتازی برای استان محسوب می‌شود، اضافه کرد: در برنامه ششم توسعه ضروری است از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد به شکل مطلوب تری استفاده شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در ادامه با اشاره به ضرورت توجه به امر تبلیغ در فضای مجازی، گفت: آنچه ما در زمینه فضای مجازی هزینه و استفاده می کنیم با آنچه دشمن هزینه می کند، قابل مقایسه نیست چرا که امکانات و بودجه های دشمن بیش از آن است که در دست طیف مذهبی است اما اگر ما از همه ظرفیت ها استفاده کنیم و انگیزه قوی و پشت کار  داشته باشیم مسلما می توانیم به لحاظ عمقی اثرگذار باشیم چراکه پایه معارف دین روی فطرت است از این رو ما نگران هستیم اما مایوس نیستیم./937/202/ب2

ارسال نظرات