۲۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۲
کد خبر: ۴۴۴۵۸۸
مدیرعامل بنیاد خیریه مصلای تبریز تأکید کرد؛

ضرورت حمایت های تشویقی از طلاب مبلغ در طرح هجرت

حجت الاسلام محمدی گفت: مرکز خدمات ارائه خدمت به طلاب و روحانیانی که حاضر هستند در مناطق محروم و روستایی به تبلیغ بپردازند را در اولویت قرار داده و آنها را با تسهیلات خاص مرکز خدمات استان به این امر تشویق کند.
هجرت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت الاسلام محمد محمدی، مدیرعامل بنیاد خیریه مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تبریز پیش از ظهر امروز در جلسه مشترک مرکز خدمات و بنیاد خیریه مصلای امام خمینی(ره)، مرکز خدمات را یک سازمان حوزوی لازم و ضروری خواند و گفت: این مرکز در حوزه های علیمه یک ضرورت بود.

وی با تقدیر و تشکر از زحمات مسؤولان مرکز خدمات حوزه‌های علمیه، خواستار رسیدگی به وضع مردم در روستاها و مناطق محروم استان شد و گفت: در گذشته به دلیل استقرار طلاب و مبلغان در مناطق مختلف، اعتقاد مردم به اسلام و رعایت حرام و حلال الهی بسیار زیاد بود.

وی با بیان اینکه مردم وجود طلبه را در مناطق محروم مغتنم میدانند و به آنها احترام می‌گذارند، ادامه داد: متأسفانه در زمان کنونی با توجیه عدم وجود امکانات و مسکن مناسب، طلاب و روحانیان به شهرها مهاجرت می‌کنند که اثرات زیانباری متوجه اسلام و انقلاب شده است.

مدیرعامل بنیاد خیریه مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تبریز با بیان اینکه حضور روحانیان در هر منطقه‌ای، چه شهری و چه روستایی، می‌تواند از فساد افراد در زندگی فردی و اجتماعی جلوگیری کند، گفت: مهاجرت به شهرها، منجر به از بین رفتن فریضه مهم امربه ‌معروف و نهی از منکر شده است.

وی با تأکید بر جدیت در ارائه خدمات به طلاب مبلغ در مناطق محروم و روستایی، تأکید کرد: مرکز خدمات ارائه خدمت به طلاب و روحانیونی که حاضر هستند در مناطق محروم و روستایی به تبلیغ بپردازند را در اولویت قرار داده و آنها را با تسهیلات خاص مرکز خدمات استان به این امر تشویق کند.

حجت‌الاسلام‌ رفیعی مدیرکل دفتر پیگیری و جذب ظرفیتهای مؤسسه مسکن طلاب و روحانیان، برنامه جامع مسکن طلاب را به مدیرعامل بنیاد خیریه مصلای تبریز ارائه و خواستار حمایت فکری از پروژه‌های مسکن این مرکز شد و گفت: بنیاد مصلای تبریز می تواند در این امر کمک های شایانی داشته باشد.

وی مسکن را یکی از مشکلات اساسی طلاب و از دغدغه‌های مرکز خدمات حوزه‌های علمیه عنوان کرد و گفت: راهکارهای مناسب حمایت از مسکن طلاب در برنامه جامع مسکن در قالب کارگروه‌های تخصصی بررسی و مصوب شده و نیاز است مراکز حوزوی استانی از این طرح حمایت کنند.

خان احمدی، معاون مسکن و امور بهره‌برداران مؤسسه مسکن طلاب و روحانیان به روش جذب و نحوه سرمایه‌گذاری طلاب در پروژه‌های مسکن اشاره و در توضیح عملکرد مرکز خدمات در روستاها و شهرها، گفت: این مؤسسه از طلاب غیرشاغل، متأهل و پایه 4 به بالا در سراسر کشور حمایت می‌کند.

وی ادامه داد: طلاب بعد از معرفی مرکز خدمات به پروژه‌ای مشخص، بایستی هزینه اولیه را واریز کنند، در گام بعدی، مؤسسه با برنامه مناسب و زمان‌بندی مورد توافق با شرکت سازنده، حمایتهای خود را تا رسیدن به واگذاری واحد انجام خواهد داد./854/202/ب2

ارسال نظرات