چند خبر کوتاه از سازمان تبلیغات اسلامی
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، مهدی شکری معاون آموزش سازمان دارالقرآن در همایش افتتاحیه طرح استعدادهای درخشانی قرآنی استانهای که امروز ۲۵ مرداد برگزار شد با بیان اینکه برای ترویج فرهنگ قرآنی باید از نگاه تک بعدی فاصله بگیریم اظهار داشت: در روند آموزش نوجوانان در اردوی استعدادهای درخشان قرآنی باید علاوه بر آموزشهای تخصصی در زمینه قرائت، به تربیت قرآنی افراد متناسب با سبک زندگی دینی توجه داشت.
وی با اشاره به اینکه یک فعال قرآنی باید انسانی فرهیخته در تمام عرصهها باشد گفت: در ابتدای طرح استعدادهای درخشان قرآنی قرائتهای اولیه نوجوانان ضبط میشود و در هر مرحله این تلاوتها مورد ارزیابی قرار میگیرد تا روند رشد این استعدادها به درستی مشخص شود.
شکری با بیان اینکه در جریان برگزاری این طرح باید همفکری و همافزایی داشته باشیم افزود: هر ایدهای که افراد برای بهتر شدن دارند باید مطرح شده و با تبادل فکری زمینه اجرایی شدن نظرات مثبت و مفید مهیا شود.
معاون آموزش سازمان دارالقرآن با اشاره به ویژگیهای طرحهای موفق قرآنی خاطرنشان کرد: در طرح استعدادهای درخشان قرآنی با توجه به این که با نوجوانان سر و کار داریم باید روندی مفرح و بانشاط پیشبینی شود، چرا که اگر شادی همراه با آموزش نباشد ممکن است نوجوانان برای ادامه حضور در این طرح رقبتی نداشته باشند.
وی با بیان اینکه کلاسهای این طرح با کلاسهای رسمی آموزشی دیگر متفاوت است افزود: در این طرح افراد با انگیزه شخصی و علاقه وارد میشوند بنابراین چون داوطلبان وارد طرح شدند با اشتیاق بیشتری سعی در یادگیری خواهند داشت. برهمین اساس باید از این فرصت به درستی بهرهبرداری کنیم تا انگیزه آنها برای حضور در دوره افزایش یابد.
شکری حرکت منظم و منسجم را یکی دیگر از ویژگیهای طرحهای موفق قرآنی عنوان کرد و گفت: در این طرح باید با انسجام پیش رویم تا افراد به اهمیت طرح پی برده و با توجه بیشتری در کلاسها حضور یابند. علاوه بر این باید به توزیع عادلانه امکانات آموزشی نیز توجه داشته باشیم.
معاون آموزش سازمان دارالقرآن توفیق الهی، تلاش وافر، نظم و دقت نظر در اجرا و همچنین وسعت نظر در برخورد با گروه مخاطب را از مهمترین مولفههای موفقیت طرحهای آموزشی دانست و افزود: طرح استعدادهای قرآنی که در گذشته انجام میگرفت در مدت سه سال برنامهریزی و اجرایی شد که یکی از دلایل موفقیت آن پیوستگی و انسجام در اجرای آن بود. بر همین اساس باید سعی کنیم طرح استعدادهای درخشان در استانها را نیز به صورت مستمر برگزار کنیم.
آزادگان سفیران دفاع مقدس و پیامآوران جبهه و اسارت هستند
حجتالاسلام خسروی رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زنجان گفت: آزادگان به مردم و جامعه درس ایثار، صبر و شکیبایی دادند که مسؤولان و جوانان ما باید به این مسأله توجه داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه رسالت آزادگان هنوز ادامه دارد، افزود: وظیفه مهم آزادگان بازگویی خاطرات آموزنده دوران اسارت در بین جامعه است که کمک فراوانی به پیشرفت نظام میکند.
حجتالاسلام خسروی ادامه داد: اسرا و آزادگان افتخار نظام هستند و کشور ما مدیون مجاهدتهای امام راحل(ره)، شهدا و آزادگان است.
وی با بیان اینکه آزادگان سفیران دفاع مقدس و پیامآوران جبهه هستند، تأکید کرد: مجاهدت آزادگان باید روز به روز در جامعه پررنگتر باشد تا مردم از استواری، استقامت و پایداری آزادگان درس بگیرند.
حجتالاسلام خسروی در پایان با تبریک سالروز ورود اسرا به میهن اسلامی، خاطرنشان کرد: مسؤولان باید سالروز تکریم آزادگان را هر چه با شکوهتر برگزار کنند و یاد و خاطره آنها نباید در جامعه اسلامی ما فراموش شود.
۴۵ مبلغ ومبلغه در دهه کرامت در شهرستان مهدیشهر اعزام شدند
حجتالاسلام مصطفی تقوی ضمن اشاره به کیفیت و کمیت اعزام مبلغان در دهه کرامت به اقصی نقاط شهرستان مهدیشهر، ابراز داشت: به منظور تبیین سیره علمی و عملی امام رضا (ع)،حضرت معصومه (س) و الگو دهی از سبک زندگی اهل بیت(ع) ۴۵ مبلغ و مبلغه در سطح شهرستان اعزام شدند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه این دهه می تواند فرصتی برای شناخت و معرفی بیشتر موضوع امامت و ولایت باشد،ابراز داشت:دهه کرامت باید فرصتی برای شناخت موضوع امامت و ولایت باشد.
رئیس تبلیغات اسلامی مهدیشهر همچنین گفت: با برنامهریزیهای به عمل آمده مبلغان پس از درخواست خود در سامانه سجام برای امر تبلیغ در ایام دهه کرامت با هماهنگیهای به عمل آمده مبلغان به مناطق تبلیغی از پیش تعین شده اعزام شدند وبه بیان وتبین شخصیتی حضرت فاطمه معصومه(س) وحضرت امام رضا علیه السلام پرداختند.
تقوی تصریح کرد:مبلغان اعزامی با حضور درمناطق مختلف،ضمن ترویج سیره و روش زندگی حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع) به سوالات دینی مردم پاسخ داده اند و با این اعزام ۴۵ نفری توانسته ایم مردم را با مفاهیم سیره و راه امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س)و عمل به معارف رضوی آشنا کنیم.
وی به اهداف اعزام پرداخت و افزود: هدف اصلی اعزام در این دهه ترویج و نهادینه کردن ارزش های موجود در سنت و سیره ائمه (ع) است که با توجه به این سیره و سنت انسان ها می توانند ائمه را بیشتر شناخته و معنویات خود را به این وسیله گسترش دهند چرا که این دهه موقعیتی برای رشد فردی واجتماعی است.
تقوی بااشاره به نحوه اعزام تصریح کرد از این تعداد اعزام ۲۵نفر به مساجد وهیات های مذهبی شهری و۲۰نفر به مساجد روسایی، ییلاقات ومناطق گردش گری اعزام شدند.
اشاعه فرهنگ شهادت رسالت ویژه مداحان است
اسماعیل عربیارمحمدی در دیدار با رئیس اداره تبلیغات اسلامی شاهرود به میزبانی این اداره، بیان داشت: تأثیر عمیق هنر در فرآیند تبلیغ دین در آثار متعدد و پژوهشهای فراوان، مورد مطالعه و توجه قرار گرفته است و در این میان بیشک مداحی به عنوان یک علم و هنر، جایگاه منحصر به فرد خود را دارد.
وی با تاکید بر اینکه دشمن از همه طریق وارد شده و در تلاش است با تهاجم های فرهنگی خود به اسلام ناب و ارزش ها دینی جامعه ضربه بزند،گفت: مداحان یکی از مهمترین سربازان در راستای مقابله با تهاجمات فرهنگی دشمن هستند.
رئیس کانون مداحان استان سمنان، با اشاره به این مطلب که یکی دیگر از وظایف مداحان روشنگری جامعه است خاطرنشان کرد: اشعار مداحان در مدح و ثنای اهل بیت(ع) باعث روشنگری جامعه به خصوص جوانان میشود و این روشنگری زمینه هدایت به ارزشها، تقویت ایمان و بصیرت مردم را به دنبال دارد.
یارمحمدی بیان داشت: مداحان یکی از ظرفیت ها مهم در راستای مقابله با تهیدات دشمن هستند.
وی با تاکید براینکه آنچه برای مداحان لازم ومهم است، آشنایی با قرآن و تاریخ اسلام است، افزود: امر مداحی با درک درست از تاریخ وقایع اسلام، با محوریت قرآن معنا پیدا میکند وباید مداحان اطلاعات جامع از وقایع وسرگذشت اسلام داشته باشند.
سبک زندگی ایرانی اسلامی برگرفته از حیات طیبه اسلامی است
حجتالاسلام مختار کرمی مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان در مرسمی که به مناسبت دهه کرامت، جشن میلاد با سعادت هشتمین اختر تابناک آسمان ولایت، حضرت امام رضا (ع) توسط هیئت محبان حضرت فاطمه(س) در محل نمازخانه اداره کل تبلیغات اسلامی کردستان برگزار شد، گفت: در جامعه امروز ما، سبک زندگی ایرانی اسلامی برگرفته از حیات طیبه اسلامی و مبتنی بر توجه به تولید و آسایش همراه با احسان به دیگران – از همسایه گرفته تا همنوع و شامل همه شئونات زندگی می باشد.
وی بیان داشت: این نوع سبک زندگی،می بایست متاثر از آموخته های دینی خود ما باشد که میتوان در قالب حیات طیبه اسلامی آن را طرح کرد.
حجتالاسلام کرمی در ادامه گفت: امروز فضای مجازی در حال گسترش است و باید از تمامی توان و ظرفیت این حوزه برای ترویج آموزه های دینی و حمایت از فعالیت های فرهنگی به خوبی استفاده کرد.
در ادامه مراسم مداحی توسط خواهر کی خواه و خزایی انجام شد و به دختران حاضر در مراسم هدایایی به رسم یادبود اهدا گردید./1325/303/ب2