چند خبر کوتاه از سازمان اوقاف و امور خیریه
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه ، حسن ربیعی در دومین روز از گردهمایی مدیران روابط عمومی ادارات کل اوقاف و امور خیریه سراسر کشور با بیان این مطلب اظهار داشت: با اینکه از عمر ساختار جدید روابط عمومی در سازمان اوقاف و امور خیریه و ادارات کل بیش از 6 سال نمی گذرد اما دستاوردهای قابل قبولی را در عرصه های ترویج و تبلیغ فرهنگ وقف و ایجاد وقف های جدید در سطح کشور شاهد هستیم ولی تا نقطه مطلوب فاصله بسیار داریم.
وی در ادامه تصریح کرد: در سال 89 طبق نظر سنجی به عمل آمده 77 درصد از اقشار مختلف مردم با فرهنگ وقف و فعالیت های سازمان اوقاف و امور خیریه آشنایی نداشتند اما در حال حاضر با گذشت 6 سال از اجرای برنامه های متنوع روابط عمومی و اطلاع رسانی و سیاست گذاری و برنامه ریزی های صورت گرفته در سازمان اوقاف و براساس نظر سنجی جدیدی که در سال جاری با شرکت 20 هزار نفر انجام شد شاخص ها رشد چشمگیری را نشان می دهند.
مدیر کل حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل سازمان اوقاف و امور خیریه در ادامه افزود: از آنجایی که فرهنگ سازی در راستای ترویج سنت حسنه وقف و ایجاد ارتباط موثر جهت معرفی فعالیت های سازمان از طریق فعالیت های روابط عمومی ها صورت می گیرد، همچنان با نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم، و باید بیش از پیش برای دستیابی به این مهم سعی و تلاش کنیم.
وی افزود: همچنین ضرورت دارد برنامه های گذشته مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد و نقاط قوت و ضعف آن ها شناسایی شود.
حسن ربیعی خاطر نشان کرد: هدف از برگزاری پنجمین دوره گردهمایی مدیران روابط عمومی ادارات کل اوقاف و امور خیریه سراسر کشور هم افزایی، ارتقاء سطح آگاهی، افزایش مهارت و دانش مدیران در حوزه های تبلیغات، پوشش خبری، مستند سازی و تبیین اهداف سازمان است و برای محقق شدن این امر نیز اساتید برجسته کشوری دعوت شدند.
ربیعی تاکید کرد: برگزاری این دوره آموزشی نشان دهنده دید وسیع و باز نماینده ولی فقیه و ریاست سازمان اوقاف و امور خیریه کشور و همچنین اهتمام این سازمان به فعالیت های علمی و حرفه ای است که باید توسط روابط عمومی ها در راستای فرهنگ سازی وقف و معرفی سازمان اجرا شود.
وی در پایان گفت: از میزبانی روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان که این برنامه را به خوبی اجرا کرده اند کمال تشکر و قدر دانی را دارم و امیدوارم که این دوره دستاوردهای خوب و مناسبی را برای پیشبرد اهداف سازمان اوقاف و امور خیریه به همراه داشته باشد.
تبلیغات و اطلاع رسانی مسابقات قرآن کمرنگ نباشد
سیدحمزه امینی، نماینده مردم هشترود در مجلس شورای اسلامی در گفتوگویی ، با بیان اینکه مسایل مربوط به قرآن همیشه مورد توجه خانوادههای ایرانی بوده و هست، گفت : برگزاری مسابقات قرآن در نهادهای مختلف باعث خرسندی است که کار فرهنگی آن هم در حیطه قرآن مورد توجه مردم ما و سازمانها قرار دارد اما توجه به برخی از نکات میتواند به افزایش کیفیت و تأثیرگذاری این مسابقات بیفزاید.
نماینده مردم هشترود در مجلس شورای اسلامی در خصوص حضور مسئولان و اهمیتدهی آنها به مسابقات قرآنی گفت: طبق منویات مقام معظم رهبری هر چقدر جامعه با قرآن انس بگیرد مشکلات و تهاجمات وارد شده رفع میشود؛ وی افزود اگر علاقه و رغبت مسئولان به این مسائل دیده شود عموم نیز علاقهمند خواهند شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: برنامهها و مسابقات قرآنی باید بین تمامی مسئولان و نهادهای مختلف ساماندهی تا نتایج مطلوبی به دست آماده و از اساتید برجستهای نیز در این زمینه بهره بگیریم.
آغاز بزرگترین رویداد قرآنی اردبیل از روز جمعه پنجم شهریور ماه
حمد نبی مهدوی مسئول روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل گفت : بزرگترین رویداد قرآنی استان با حضور مدیران، نخبگان قرآنی و نفرات برتر مرحله شهرستانی قرآن کریم روز جمعه در مجتمع آموزشی سما و اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل برگزار می شود.
وی افزود: مسابقات برادران در خیابان حافظ، مجتمع آموزشی سماء و مسابقات خواهران در محل حسینیه و سالن اجتماعات اداره کل اوقاف استان راس ساعت 9 صبح برگزار خواهد شد.
گفتنی است: در این روز بیش از 270 نفر از برترینهای قرآنی استان با هم دیگر به رقابت خواهند پرداخت.
پیشرفت متسابقين با برنامه سطر به سطر ممکن میشود
علی اکبر حنیفی داور و پیشکسوت قرآنی کشور در مراسم افتتاحیه مرحله استانی سیو نهمین دوره مسابقات قرآن کریم اوقاف استان در تبریز، با بیان اینکه ۹رشته در این دوره از مسابقات برگزار خواهد شد، گفت: باتوجه به اینکه توجه و اهتمام به رشته حفظ شده است، بهتر است برای رشته قرائت نیز بخشهای ایجاد شده تا پیشرفت در این زمینه حاصل شود.
وی ادامه داد: بعد از اینکه متسابق رتبهای کسب میکند باید هدف و جای پیشرفتی وجود داشته باشد و این مسابقات اتمام موفقیت برای آنها نباشد بلکه کلاسها به صورت سطر به سطر درجه بندی شوند.
داور این دوره از مسابقات، خاطرنشان کرد: با توجه به تعداد زیاد شرکت کنندگان نحوه ساماندهی و اداره آنها امری خطیر بوده که باید برای این منظور داوران عدالت را پیشه کار خود قرار دهند.
وی با بیان اینکه ایجاد فضای عادلانه برای متسابقين اولویت کاری داوران این دوره از مسابقات بوده، حس و انگیزه بهتری در شرکت کنندگان ایجاد خواهد کرد.
حنیفی یادآور شد: دو استان آذربایجانشرقی و غربی از نظر تعداد شرکت کنندگان در راس قرار دارند و این نشان دهنده میل به قرآن و شوق نسبت به آن در مردم ولایت مدار است.
پیوند قرآن و اهل بیت(ع) در سی و نهمین دوره مسابقات قرآن کریم
حمید چزانی متسابق رشته حفظ کل قرآن کریم گفت: مسابقات در سطح بسیار بالایی برگزار شد و اعلام نظر هئیت داوران با نتایج بسیار نزدیک بهم این رقابت تنگاتنگ را نشان داد.
وی افزود: بسترسازی فرهنگی برای حضور مستمر فعالان قرآنی از طریق مسابقات ایجاد میشود.
این حافظان بااستعداد کشور گفت: با برگزاری مسابقات در امامزادگان (ع) میتوان پیوند بین قرآن و اهل بیت را به طور علنی در جامعه ایجاد کرد.
نقش توأم خانواده و جامعه در حمایت از قاریان و حافظان قرآن کریم
مجتبی علیرضا لو که موفق به کسب رتبه سوم در رشته حفظ کل قرآن کریم شد، عنوان کرد: فعالیت قرآنی را از سال 87 آغاز کردم و در مدت ده ماه توانستم تمام قرآن را حفظ کنم.
وی با تاکید بر نقش خانواده در حمایت فرزندان در این راه اذعان داشت: برای ثابت قدم بودن در این راه باید هم بستر جامعه برای رشد و شکوفایی فعالان و نخبگان فراهم باشد و هم آنان از حمایت خانوادگی برخوردار باشند.
رتبه سوم رشته حفظ کل خاطرنشان کرد: در این دوره از مسابقات شاهد حضور متسابقینی بسیار توانمند و قهار بودیم که حضور آنان به رشد و بالندگی مسابقات ختم میشود.
علیرضالو در پایان تنها مانع عدم ورود به فعالیت قرانی را عدم علاقه فردی خواند و گفت: علیرغم تمام مشکلات و موانع موجب، تنها عاملی که موجب میشود فردی در این راه هیچ فعالیتی نداشته باشد عدم علاقه فردی است زیرا اگر کسی به موضوعی علاقمند باشد، راههای رسیدن به آن را مییابد./1325/ت303/ی