۲۲ مهر ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۰
کد خبر: ۴۵۵۱۹۷

اخبار کوتاه از سازمان تبلیغات اسلامی

نقش موثر هیأت های مذهبی در کاهش مشکلات و آسیب‎های اجتماعی، ذلت‌ناپذیری؛ شعار و حقیقت نهضت حسینی، انجمن های اسلامی هادیان فرهنگی جامعه، تیتر چند خبر کوتاه از سازمان تبلیغات اسلامی است.
اخبار کوتاه

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی،حجت‌الاسلام علی دشتکی درگفتگویی با بیان اینکه احساس عاطفه عاشورایی هیئات مذهبی  موجب سقوط حکومت ۲۵۰۰ساله طاغوت شد، اظهار داشت: محور انقلاب اسلامی از هیئات مذهبی شکل گرفت.

وی با بیان اینکه هیئت های مذهبی دارای جایگاه والایی هستند و چون مردمی بوده، برنامه‌ها با صدق دل انجام می‌شود، گفت: تقویت مهارت‌های توحیدی، قرآنی و اسلامی از محورهای اساسی شکل گیری هیئت های مذهبی است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان با بیان اینکه دومین عنصر فرهنگ عاشورا پیوند عاطفی است و اگر در جامعه میان هر خانواده پیوند عاطفی برقرار باشد، آن خانواده و جامعه مستحکم خواهد شد، گفت: اگر ارتباط عاطفی کمرنگ شود موجب شکل‌گیری آسیب‌های اجتماعی خواهد شد.

حجت‌الاسلام دشتکی با بیان اینکه باید مسئولان و هیئات مذهبی مشکلات و آسیب‌های اجتماعی را شناسایی کنند تا با کمک معتمدین و مدیران این مسائل رفع شود، بر لزوم توجه به مهارت‌های عاشورایی با ترویج فرهنگ حسینی تاکید کرد.

ذلت‌ناپذیری؛ شعار و حقیقت نهضت حسینی

حجت‌الاسلام مهدی ستوده در مراسم روز عاشورای حسینی در اردبیل اظهار کرد: همان طوری که امام حسین (ع) در کربلا به ما درس آزادگی، حریت و ذلت‌ناپذیری را یاد داد ما نیز امروز وظیفه داریم تا در تداوم طریق حسینی مقاومت کرده و به دشمنان اجازه رخنه در اندیشه‌ها و آرمان‌های اسلامی و دینی را ندهیم.

وی با بیان اینکه برای همیشه تاریخ ایرانیان با شعار «هیهات مناالذله» استکبار را به ذلت و خواری می‌افکند، بیان کرد: عشق به امام حسین (ع) زمانی تجلی واقعی پیدا می‌کند که طریق دینداری و حفظ اصول اعتقادی بکوشیم تا به دشمن فرصت نفوذ و رخنه در اندیشه‌ها و آرمان‌های مقطعی را ندهیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: ذلت‌ناپذیری شعار و حقیقت قیام امام حسین (ع) برای نمایش حقانیت مکتب اسلام است.

ستوده ادامه داد: امام حسین (ع) رای همه ما یاد داده است که نباید در برابر خواسته دشمنان کوتاه آمده و یا بخواهیم دشمنانمان را کوچک و حقیر بشماریم بلکه در صحنه عمل آنچه که برای جامعه اسلامی ما مهم است دشمن شناسی بابصریت همراه با تقویت مولفه‌های دینی و اعتقادی است که می‌تواند زمینه وحدت و همگرایی بیشتر را فراهم کند.

وی عنوان کرد: با توجه به اینکه انقلاب اسلامی در منشا و خط اصلی حرکت و پویایی خود را از مکتب حسینی گرفته است ضروری است تا در بهترین شرایط حقیقت قیام عاشورا را بشناسیم و در این طریق سعی و تلاشمان بر این باشد تا به دشمنان کوچکترین باجی داده نشود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل ظالمان روزگار را پیروان یزید و شمر روزگار توصیف کرد و گفت: آنهایی که امروز به حرمت خون امام حسین‌ (ع) در عزاداری‌ها حاضر شده و قلبشان به یاد مظلومیت امام حسین (ع) می‌تپد نباید در برابر ظلم ظالمان روزگار همچون آل سعود بی‌تفاوت بوده و یا نسبت به آن سکوت کنند.

ستوده ذلت‌ناپذیری را شعار و حقیقت قیام امام حسین (ع) بیان کرد و افزود: در این ذلت‌ناپذیری امت اسلامی باید روح اعتقادی و تقویت مولفه‌های ایمان را در خود تقویت کرده و زمینه و بستری را فراهم آورد تا در این طریق حرکت بی‌نظیری اتفاق بیفتد.

انجمن های اسلامی هادیان فرهنگی جامعه هستند

حجت‌الاسلام سید شهاب الدین حسینی در نشست با رؤسای نواحی انجمن های اسلامی آذربایجان شرقی اظهار داشت: انجمن‌های اسلامی و هیئت امناء آن باید یکدل شده و حکم انجمن اسلامی و هیئت امناء باید یکسان صادرشود و برای ارتقاء دین و جایگاه آن با همراهی دستگاه‌ها و نهادهای فرهنگی گام بردارند.

وی در ادامه اظهار داشت: دشمنان عصر جاهلیت مدرن عرفان های کاذب و تشیع لندنی را در مقابل اسلام اصیل به وجود آورده‌اند و در تلاش هستند تا با استفاده از ابزارهایی چون فضای مجازی آثاری از دین نباشد و بر همین اساس باید با تعامل در راستای توسعه و ترویج فرهنگ دینی گام برداشت.

مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی ادامه داد: متأسفانه حتی یک‌دهم هزینه‌هایی که برای مثال درحوزه هایی مانند ورزش صرف می‌شود، صرف دین و معنویات نمی‌شود در حالی که در حکومت اسلامی باید به این مهم توجه شود و باید با جهاد در همه عرصه‌های دینی و فعالیت‌ها ورود پیدا کنیم تا در آینده نزدیک دچار پشیمانی نشویم.

وی با بیان اینکه اگر فعال نباشیم، جوانان و نوجوانان از دستمان خواهند رفت، گفت: فعال بودن انجمن‌های اسلامی باعث آبادی مساجد می‌شود که البته آبادانی به کارهای عمران و زیبایی ظاهری مساجد نیست بلکه باید مساجد مملو از آحاد مختلف مردم باشد تا جوانان نیز حضور فعال و مستمر در خانه خدا داشته باشند.

دکترسیدشهاب الدین حسینی خاطر نشان کرد: کار فرهنگی در همه حوزه ها پرنفوذتر از سایر اقدامات است تا جایی که امام حسین(ع) حتی در لحظه آخر کار تربیتی انجام می‌دادند و تا آخرین لحظه عمرشان به فکر تربیت مردم بودند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه نقش تربیتی واقعه عاشورا بسیار مهم است، تاکید کرد: هدف عزاداری‌ها دین است ولی ایزا و اذیت مردم به هر شکلی حرام است و هیچگاه هدف وسیله را توجیه نمی‌کند.

اقامه نماز ظهر عــاشــورا در ۱۲۰ مسجد و حسینیه بندرماهشهر

حجت‌الاسلام سید علی رضوی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بندرماهشهر ۱۹ مهــر ۱۳۹۵ در گفتگویی از برپایی نماز پر صلابت ظهـر عــاشــورا در ۶۱ مسجد و حسینیه این شهرستان خبر داد.

وی افزود: سوگواران و عزادارن حسینی در این شهرستان پس از برگزاری آیین های عزاداری و سوگواری، با شنیدن گلبانگ ملکوتی اذان ظهر، در مساجد و حسینیه های شهرستان در صفوفی به هم فشرده نماز ظهر عاشورا را به جماعت اقامه خواهند کرد و بر مظلومیت امام حسین(ع) و یاران با وفایش اشک می‌ریزند.

حجت‌الاسلام رضوی در ادامه، تصریح کرد: نماز ظهر عاشورا به‌عنوان مهم‌ترین پیام واقعه کربلا باید در سرلوحه کار عزاداران و عاشقان حسینی قرار گیرد، چرا که امام حسین(ع) شهید راه نمـــاز و عشق به احکام و مبــانی اسلام بود.

رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بندرماهشهر در پایان، اظهار کرد: از تمامی عـــزاداران حسینی خواسته شده، مراسم عــزاداری را برای انجام فریضـه واجـب نمــاز تعطیل کنند تا بزرگ ترین آمــوزه  کربــلا به نمــایش گذاشته شود.

برگزاری طرح پرورش استعدادهای قرآنی استان آذربایجان شرقی

حمید حسن جهان رییس اداره برنامه ریزی قرآنی ضمن اعلام این خبر افزود: این طرح با هدف شناسایی و انتخاب نوجوانان دارای استعداد قرائت قرآن و برنامه‌ریزی و برگزاری کلاس های آموزشی تخصصی جهت شکوفایی استعدادها و افزایش توانمندی‌های علمی، معرفتی و مهارتی قرآن آموزان با رویکرد تربیت قرآنی و تسریع روند رشد و شکوفایی استعدادهای نوجوانان منتخب در زمینه قرائت قرآن کریم و آموزش اجرای تلاوتهای اثرگذار و معنا گرا و ارائه آموزش‌های دیگر همچون ترجمه و مفاهیم، حفظ، سبک زندگی در کنار آموزش تخصصی قرائت قرآن با حضور ۵۰ نفر از مستعدین قرآنی استان در حال برگزاری است و شرکت کنندگان پس از طی آموزش های لازم در زمینه تجوید، صوت و لحن، وقف و ابتدا، حفظ، سبک زندگی قرآنی و موفقیت در آزمونهای پایانی گواهینامه پایان دوره به ارزش آموزشی ۲۵۰ ساعت دریافت خواهند کرد.

وی افزود: برگزاری اردوهای آموزشی در کنار آموزش های متمرکز از جمله برنامه های پیش بینی شده برای این طرح است که تاکنون دو مرحله از طرح در استان برگزار شده است.

حسن جهان گفت: فرایند تربیت نیروی متخصص قرآنی برای پیاده سازی سبک زندگی دینی از ضروریات است که بخشی از این مهم با تربیت استعدادهای قرآنی محقق خواهد شد./1325/ت303/ی

 

ارسال نظرات