کوتاهی مسؤولان در توجه به آموزه های قرآنی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، علی حسین حسین زاده، معاون سیاسی اجتماعی استانداری، در نشست شورای قرآن و مساجد که امروز در سالن جلسات استانداری برگزار شد، با اشاره به این که مباحث قرآنی نیازمند کارشناسی بیشتر و نگاه دقیقتر است، گفت: طرح جامع قرآنی نیازمند مطالعات فراوان است که برگزاری جلسات در این باره ناکافی و با بازنگری دوباره باید قابلیت اجرایی داشته باشد.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان با اشاره به این که عمق بخشی به مباحث قرآنی در قالب تفسیر قرآن بیشتر مورد توجه است، گفت: عمق بخشی به مفاهیم قرآنی را باید در جامعه ترویج دهیم که امیدواریم در طرح جامع قرآنی توجه بیشتری به مباحث تفسیری صورت گیرد.
این مقام مسؤول خاطرنشان کرد: قرار گرفتن در رتبه 30 کشوری علی رغم استعدادهای قرآنی در استان نشان از عدم عمل مسؤولان به وظایف خود در زمینه فعالیت های قرآنی است در حالی که در حوزه مردمی جزو اولین ها هستیم و باید سبب این مسأله بررسی شود.
حسین زاده با بیان عدم تشکیل شورای فرهنگ عمومی استان در دوساله گذشته اظهار داشت: در پی این اقدام شورای قرآن تشکیل نشد که امیدواریم کاستی های موجود برطرف و با تدوین چشم انداز کلی تا بهمن ماه دید منفی به استان در سطح کشور برطرف شود.
وی تشکیل کارگروه برای هر شهرستان به منظور پیگیری سیاست های شورای عالی قرآن را مطرح و اظهار داشت: با حضور اعضای شورا دستور کار جلسات شورای قرآن مشخص و با مطالعه بیشتری تدوین گردند و کمیته پنج نفره ای باید تشکیل تا دستورات را پیگیری و از کانون ها و مجموعه های مردمی حمایت شود.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان تهیه بانک اطلاعاتی مشتمل بر قاریان، مفسران، مترجمان، حافظان و جامعه قرآنی استان و پیگیری کارها براساس آن را مطرح و اظهار داشت: پیشنهاد می شود که جلسات شورای عالی قرآن حداقل هر ماه یا دو ماه یک بار برگزار شوند.
این مقام مسؤول با اشاره به این که نگاه به خوزستان فرهنگی نیست، افزود: علی رغم وجود استعدادهای قرآنی بی شمار نگاهی اقتصادی به خوزستان وجود دارد که باورمان شده است.
حسین زاده در پایان گفت: اعضای جلسات در صورت عدم حضور دلیل خود را برای معاونت سیاسی بیان کنند که در صورت عدم حضور به وزارتخانه متبوع گزارش خواهد شد./9456/203/ب3