۱۰ آبان ۱۳۹۵ - ۰۰:۳۰
کد خبر: ۴۵۸۴۶۴

چند خبر کوتاه از سازمان تبلیغات اسلامی

روحانیان در خط مقدم جبهه فرهنگی نظام اسلامی، استفاده از ظرفیت کتاب های کاربردی برای حل آسیب های اجتماعی، در خطر بودن هویت دینی جوانان، نیروی انسانی و شبکه تبلیغ دو برنامه مهم پدافند غیر عامل، بخشی از اخبار کوتاه سازمان تبلیغات اسلامی است.
اخبار کوتاه

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام علی خادمی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان خراسان شمالی در دیدار جمعی از روحانیان، با اشاره به هفته پدافند غیرعامل، بر نقش‌آفرینی روحانیان در این زمینه تأکید کرد و افزود: پدافند غیرعامل همانند مصونیت بخشیدن به بدن است.

وی اظهار کرد: در اوضاع فعلی وظیفه همه ملت ایران کسب علم و دانش، فناوری و تکنولوژی روز برای مقابله با تهاجمات فرهنگی دشمن و تحرکات فیزیکی آنها است؛ ازاین‌رو بر اساس آیه «وَ اَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ» و تأکید خداوند در سوره آل‌عمران باید ما هم درزمینهٔ ادوات جنگی و هم در زمینه‌های علمی مجهز باشیم تا در هر شرایطی بتوانیم با دشمن مقابله کنیم.

حجت‌الاسلام خادمی با بیان این مطلب که گام اول در چارچوب پدافند غیرعامل این است که بتوانیم تهدید را تخصصی بشناسیم، گفت: باید با شناخت آسیبها و تهدیدهای حوزه سایبری در مقابل تهاجم بیگانگان آمادگی لازم را داشته باشیم.

دبیر ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبتهای مذهبی استان خراسان شمالی خاطرنشان کرد: با توجه به جنگ نرم دشمنان و لزوم آشنایی اقشار مختلف جامعه به‌ویژه جوانان و نوجوانان با آسیبهای جنگ نرم و شبکه‌های اجتماعی، باید روحانیان و مبلغان با هوشیاری هرچه بیشتر، برای مقابله با این نوع از جنگ آماده باشند.

وی تصریح کرد: روحانیان و مبلغان مذهبی همیشه در خط مقدم جبهه فرهنگی هستند و تاکنون با هوشیاری تمام در مقابل هرگونه هجمه دشمن ایستادگی کرده‌اند که ازاین‌پس هم باید همین روند و رویه را ادامه دهند.

حجت‌الاسلام خادمی اضافه کرد: هفته پدافند غیرعامل موقعیت مناسبی برای شناسایی این نوع مبارزه در مقابل تهاجمات دشمن است؛ از این‌ رو روحانیان و مبلغان دینی نباید این فرصت ذی‌قیمت را از دست بدهند.

عضو شورای فرهنگ عمومی استان خراسان شمالی در ادامه اظهار کرد: در عصر حاضر و در زمانی که هجوم دشمنان به دین مبین اسلام از طریق جنگ نرم به بیشترین حد خود رسیده است، همه وظیفه داریم در کنار ارتقای آمادگی خود، برای ظهور تنهاترین مصلح و منجی عالم بشریت، حضرت مهدی موعود (عج) دعا کنیم.

وی با بیان اینکه بهترین اعمال در عصر حاضر انتظار موعود است، ادامه داد: باید این فرهنگ را در جامعه اسلامی خود نهادینه کنیم.

حجت‌الاسلام خادمی اضافه کرد: همه ما می‌توانیم با شناخت خویش، نظارت بر عملکرد خود و اصلاح جامعه زمینه ظهور را فراهم و این امر مهم را تسریع کنیم.

وی تصریح کرد: باید وجود حضرت مهدی(عج) را در اعمال و رفتار خود احساس کرده، آن حضرت را ناظر بر اندیشه‌های خود بدانیم و از هرگونه انحراف به دور باشیم؛ زیرا دشمنان همواره زمینه‌های فریب و لغزش را فراهم می‌کنند و این ما هستیم که باید هوشیارانه عمل کنیم.

 

استفاده از ظرفیت کتاب های کاربردی برای حل آسیب های اجتماعی

حجت‌الاسلام سید محمود مرویان حسینی در جلسه انعقاد تفاهم نامه همکاری بین اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی و اداره کل کتابخانه های عمومی استان، ابراز کرد: اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی، در پیشانی مجموعه های فرهنگی، از دو منظر دستگاه مهمی است؛ یکی از لحاظ موضوع، که بهرحال پایه هر نوع پیشرفت و توسعه و رشد، دانش عمومی است که تأثیر گذار در رشد عمومی کشور است و کتابخانه های عمومی می تواند مهم ترین مجموعه ای باشد تا موضوع کتاب را مورد توجه قرار دهد و جهت دیگر اهمیت این نهاد، مجموعه نیروی انسانی فرهیخته ای است که در کل کشور شبکه فرهنگ مدار و کارشناس حوزه کتاب و ترویج دهنده فرهنگ را تشکیل می دهد.
 

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی تصریح کرد: ما امروز در کشور با آسیب های اجتماعی مواجه هستیم که بحران های مختلفی را ایجاد کرده و به نظر می رسد یکی از اسباب آسیب های اجتماعی آن است که به دانش عمومی و ارزش فرهنگ بصورت کاربردی کمتر پرداخته می‌شود و عموم جامعه با کتاب های مؤثر، کاربردی، مفید و اثر بخش در عرصه زندگی، پیوندشان کمتر شده است.
 

عضو شورای فرهنگ عمومی استان تأکید کرد: از جمله راهکارهای حل آسیب های اجتماعی آن است که فرهنگ کتاب را با شاخصه هایی که گفته شد گسترش بدهیم که البته این کار نیازمند مدل های جدیدی است.
 

حجت‌الاسلام مرویان حسینی افزود: ما ظرفیت ها و نهادهایی داریم که با رویکرد فرهنگ دینی با مخاطبان ارتباط برقرار می‌کنند و از آنجایی که جامعه ما جامعه ای اسلامی است، مفاهیم آموزشی وقتی با آموزه های دینی و ارزشی ممزوج شود، اثرگذاری بیشتری خواهد داشت.
 

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در ادامه با اشاره به فعالیت های مبلغان در مناسبت های ملی و مذهبی اظهار کرد: مبلغان با ادبیات دینی با مردم صحبت می‌کنند و اگر بتوانیم بستری را آماده کنیم تا آنها فرهنگ کتابخوانی را بصورت عملی و کاربردی در برنامه های خودشان توسعه دهند، یک شبکه گسترده فرهنگی، تبلیغی و دینی در اختیار اهداف و مأموریت های ما و شما قرار می گیرد.
 

حجت‌الاسلام مرویان حسینی، این تفاهم نامه همکاری را، یک ضرورت برای مشهد مقدس و استان خراسان رضوی دانست و خاطر نشان کرد: امروز در جهان به موضوعات مضاف می پردازند و ما باید مأموریت های خود را با ظرفیت های یکدیگر پیگیری کنیم تا علاوه بر ایجاد هم افزایی، جذابیت بیشتر و هدف گزینی دقیق تری صورت بگیرد.
 

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی تأکید کرد: ما باید برای حل مشکلات در حوزه خانواده، آسیب های اجتماعی و کارآمد سازی نقش روحانیون در انتقال آموزه های دینی و فرایند تسهیل گرایانه دین پذیری از سوی مردم، از ظرفیت کتاب های کاربردی، به روز و معطوف به مسأله های کودک، نوجوان، جوان و خانواده و محیط های ارتباطی و شغلی و البته مدل هایی که بتواند کتابخوانی را برای مردم جذاب کند استفاده کنیم.

 

در خطر بودن هویت دینی جوانان

حجت‌الاسلام ناصر شکریان، در گردهمایی پرسنل تبلیغات اسلامی شهرهای مازندران (ویژه دوره آموزشی حقوق اداری)در مجتمع فرهنگی آموزشی امام علی (ع) بابلسر ضمن تقدیر از زحمات کارکنان تبلیغات اسلامی استان در ترویج و نشر معارف دینی و قرانی و با اشاره به این که جوانان کشورمان تشنه معارف دینی و انقلابی هستند، اظهار داشت: با توجه به تلاش های نظام سلطه در زدودن هویت دینی نسل جوان کشورمان، اما شاهدیم نسل جوان و انقلابی کشورمان همچنان در مسیر آرمان ها و ارزش های انقلاب حضور دارند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به این که برنامه‌های دشمنان دین، نابودی کامل ارزش‌های دینی و فرزندان این مرز و بوم است، ادامه داد: متأسفانه امروز شبکه های ماهواره ای به صورت شبانه روزی در حال ساخت برنامه های خانمان سوز هستند که از بین بردن هویت دینی نسل جوان را نشانه گرفته اند.

حجت‌الاسلام شکریان با اشاره به این که راه نجات از فتنه‌ها مراجعه به آیات و روایات است، بیان داشت: هیچ حزب و قدرتی اقتدار امروز را برای ما نیاورده است، بلکه این امر مرهون قرار گیری ذیل پرچم قرآن، اسلام و اهل‌بیت(ع) است.

وی با اشاره به این که همه هجمه‌های گسترده غرب به منظور تضعیف ارزش‌های دینی در کشور خلاصه شده است، گفت: میزان تلاش و سرمایه‌گذاری دشمنان در این عرصه هر روز با شیوه‌ای جدید دنبال می‌شود.

عضو شورای فرهنگ عمومی مازندران با بیان این که نسل جوان جامعه ما گروه هدف دشمنان نظام اسلامی هستند، افزود: متأسفانه هجمه های فرهنگی نظام سلطه جذاب و تأثیر گذار به نسل جوان ما ارائه می‌شود.

وی با بیان این که باید نسل جوان جامعه را بیشتر با معارف دینی آشنا کنیم، تصریح کرد: اگر معارف اهل بیت(ع) به خوبی در میان جوانان ما نهادینه شود، نقشه های شوم و مذبوحانه نظام سلطه به هیچ عنوان کارساز نخواهد بود.

حجت‌الاسلام شکریان با اشاره به این که استکبار جهانی پس از بیش از سه دهه شکست در برابر ملت ولایت‌مدار ایران اسلامی، امروز شیوه ای جدید را برای مقابله با ارزش های دینی ملت ایران در پیش گرفته است، تصریح کرد: آنها با راه اندازی جنگ تلاش می‌کند تا مانع از رسیدن این نظام اسلامی به اهداف بلند مدت آن شوند.

این استاد برجسته حوزه و دانشگاه در مازندران با بیان این که متأسفانه جامعه امروز از مفاهیم ارزشمند دینی فاصله گرفته است و همین موضوع معضلات و مشکلات بسیاری را به وجود آورده است، تصریح کرد: جامعه دینی برای رهایی از این بحران ها تنها باید به معارف دینی و اهل بیت(ع) روی بیاورد.

وی با بیان این که فرهنگ غرب پایه های دینی و ارزشی جامعه ما را متزلزل و سست خواهد کرد، افزود: باید با گسترش فرهنگ دینی و انقلابی در جامعه، نسل جوان را در برابر هجمه های فرهنگی دشمن واکسینه کنیم.

حجت‌الاسلام شکریان امیری تصریح کرد: تقویت فرهنگ دینی جامعه اسلامی، مشکلات جامعه راکاهش می دهد واگر بتوانیم بابرنامه ریزی صحیح نوجوانان وجوانان را بیشتر بامسائل دینی آشنا کنیم از فرهنگ های غربی دورمی شوند.

وی با بیان اینکه تخریب مبانی دینی با سرعت صوت انجام می‌شود، اما فعالیت های فرهنگی و مذهبی بسیار کند انجام می‌شود و این به خاطر کمبود اعتبارات فرهنگی است، رسیدگی به این مسئله مهم را خواستار شد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران در پایان تاکید کرد: ماهواره از یک طرف، فضای مجازی و شبکه های اجتماعی از یک طرف و از سوی دیگر شبیخون فرهنگی دشمن،جامعه اسلامی را به شدت مورد هجمه قرار داده است.

در ادامه این جلسه فرامرز کردی معاون اداری و مالی اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران با توجه به اهمیت جایگاه حقوق اداری در دستگاه های مربوطه و میزان بهره وری از این قانون در حوزه فعالیت های اداری تصیرح کرد: مجموع قواعد حقوقی که قانون گذار در حقوق اداری برنامه ریزی کرده است صرفا جهت بالابردن سطح آگاهی از انجام فعالیت های روزانه و حق قانونی افراد در دستگاه های مربوطه است و با توجه به قوانین و مقرارتی هم مورد تصویب قانون گذار قرار گرفته است ولی در بسیاری از مسائل قانونی این حقوق مواردی مورد سوال و ابهام قرار گرفته می‌شود.

فرامرز کردی ضمن اشاره به برخی قوانین حقوق اداری مورد تصویب قانون گذار در کشور تصریح کرد: این دوره آموزشی حقوق اداری کارکنان اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران با حضور ۱۰۸نفر از پرسنل این اداره کل از سراسر شهرهای مازندران در مجتمع دانشگاه فرهنگیان امام علی (ع)بابلسر با هدف آشنایی بیشتر کارکنان نسبت به قوانین موجودحقوق اداری به مدت ۲روز برگزار شد.

 

نیروی انسانی و شبکه تبلیغ دو برنامه مهم پدافند غیر عامل

محمد مهدی کریمی گفت: نیروی انسانی و تبلیغ دو برنامه مهم پدافند غیر عامل هستند که باید با تمامی قوا از این دو صیانت و آنها را در جامعه ترویج کرد که در این بین نقش روحانیان، علما و طلاب نقشی بی بدیل و مهم است.

وی ضمن بیان اینکه برنامه اساسی پدافند غیرعامل، ترویج فرهنگ خود مراقبتی در جامعه مبنتی بر تعالیم اسلامی است، ابراز داشت: پدافند غیرعامل در معنای لغوی دفاع بدون سلاح در برابر انواع تهدیدات است و به طور کلی طبق فرمایشات مقام معظم رهبری به معنی مصون سازی جامعه در مقابل تهدیدات محسوب می‌شود که پدافند سایبری، پدافند زیستی، پدافند پرتوی، پدافند شیمیایی، پدافند اقتصادی، پدافند مردمی و پدافند کالبدی از مهترین انواع آن هستند.

سرپرست فرمانداری میامی همچنین با اشاره فعالیت های سازمان پدافند غیر عامل در حوزه فرهنگی برای تولید ادبیات پدافند غیر عامل، افزود:  تاکنون فعالیت های خوبی در ارتباط با بسط و همه گیر کردن فرمایشات رهبر معظم انقلاب در این حوزه و در سطح کشور انجام شده و رسانه ها در این حوزه نیز تلاش خوبی داشته اند اما این امر تا زمانی که خودمراقبتی به گفتمان عمومی تبدیل شود باید ادامه داشته باشد.

کریمی همچنین گفت: پدافند غیر عامل به صورت تخصصی در دانشگاه های صنعتی مالک اشتر، امام حسین (ع)، فارابی، آموزش عالی دفاع ملی و دیگر مراکز و در گرایش های مختلف تدریس می‌شود اما در سطوح شهرستانی می بایست تمامی ارگان ها و دستگاه های اجرایی میامی ملزم به رعایت دستورالعمل های پدافند غیرعامل باشند وامیدواریم که با تشکیل شورای پدافند غیرعامل شهرستان که اولین جلسه آن در تاریخ سوم آبانماه ۹۵ برگزار شد گام های خوبی برداشته شود.

وی درباره اهمیت و ضرورت پدافند غیرعامل برای جامعه، تصریحکرد: نامگذاری سال ۹۵ به نام اقتصاد مقاومتی توسط رهبر معظم انقلاب، آیندهنگری ایشان و اهمیت آن را در بحث پدافند اقتصادی نشان می دهد و مهمترین و ملموس ترین نوع پدافند غیرعامل برای آحاد جامعه ما، همان پدافند اقتصادی است.

 

آموزش منجر به افزایش بهره وری می‌شود

حجت‌الاسلام نورالله ولی نژاد در دوره آموزشی رفتار سازمانی ویژه مدیران پایه استانهای خراسان شمالی،سمنان و گلستان گفت: آموزش یکی از مولفه های محور توسعه است و کشورهایی که رشد و برتری خوبی دارند، کشورهای آموزش دیده هستند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان افزود: همه انسان ها نیاز به آموزش دارند و این ویژگی دانش است و همواره انسان ها به آن نیاز داشته و نیاز به باز آموزی دارد.

وی در این دوره آموزشی با بیان این جمله که  آموزش و زندگی  دو اصل هستند و هیچ کدام از همدیگر جدا نخواهند شد،اظهار کرد: امروز بشر به این نتیجه رسیده است که که کسب دانش زمان مشخص نمی کند.

عضو شورای فرهنگ عمومی افزود: دانش نقش بسیار مهمی در بهبود و کیفیت دارد و منابع انسانی  سرنوشت جامعه را مشخص می‌کند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی گلستان اضافه کرد: به موازات تغییرات  و دگرگونی در  جامعه  کسب علم و دانش ضروری و لازم است.

وی افزود: هرچه دانش و مهارت های کارکنان با نیازهای جامعه و پیشرفت های علمی، تغییرات فن آوری هماهنگی و انطباق بیشتری داشته باشد درجه اطمینان از موفقیت فرد و سازمان بالاتر می رود.

ولی نژاد تصریح کرد: در زمان کار بین سیستم و همکاران نیاز به همسویی است و این یک ضرورت است و این همسویی نیاز به یک آموزش برای هماهنگی دارد و گامها را باید باهم برداشت و اهداف را همگام سازی کرد تا به یک مقصد متمئن رسید.

وی اظهار کرد: کیفیت همیشه مهم و یک امر ضروری است و با آموزش می توان  کیفیت را افزایش داد./1325/303/ب3

ارسال نظرات