رویکرد سازمان بسیج تعامل با دولت است/ بسیج در عرصه اقتصادی دارای طرح است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، سردار غلامحسین غیب پرور، رییس سازمان بسیج مستضعفین در همایش گرامیداشت روز بسیج مهندسین صنعتی که عصر امروز چهارشنبه در وزارت نیرو برگزار شد با بیان اینکه اگر انقلاب را بخواهیم فقط در ساقط کردن حکومت پهلوی تفسیر کنیم به امام راحل(ره) ظلم کرده ایم، گفت: انقلاب اسلامی بشر را با خدای متعال آشتی داد. پیام امام راحل این بود که ای بشر، خداوند دوست ندارد تو نوکر و تحت ظلم باشی بلکه خدا اراده کرده تو بنده خودش باشی و برهمین اساس پیام امام خمینی(ره) بر دل ها نشست.
وی افزود: تشکیل حکومت اسلامی آرزوی ائمه و پیامبران الهی بوده است، همه پیامبران منتظر اتفاقی بودند که مسلمانان دارای شخصیت بوده و اینکه می توانند خود را اداره کنند و این اتفاق پس از پیروزی انقلاب رخ داد.
رییس سازمان بسیج مستضعفین، گفت: انصافا باید سوال کنیم چه چیز در کشور کم است، انسان های مومن و با انگیزه در کشور وجود دارند، در موضوع منابع چیزی کم نداریم، ذخایر سطحی و زیر سطحی ما بسیار است ولی ما فقط جز در صنعت پتروشیمی خام فروشی می کنیم.
سردار غیب پرور، گفت: در گذشته ساده ترین گلوله خمپاره را به ما نمی فروختند و امروز پس از سالها بدانید مهمات در زمان جنگ سهمیه ای بود ولی امروز صنعت موشکی کشور زبان زده است زیرا به نقطه ای رسیدیم که خود را باور کردیم، باید به سمت آرمان های انقلاب حرکت کنیم. آیا حرکت اقتصادی کشور به سمت آزمان های انقلاب است؟ اگر اینچنین است چرا واردات در حال افزایش است. باید توجه شود دشمنی دشمن ذره ای کاهش پیدا نکرده است.
وی افزود: دشمنی که دائما به ما دندان و پنجه نشان می دهد بیانگر این نیست که باید بر روی پای خویش بایستیم؟ بنده اعلام می کنم رویکرد سازمان بسیج تعامل با دولت است، در هر زمینه ای که دولت اعلام آمادگی کند بسیج به قصد یاری قیام خواهد کرد زیرا بسیج متعلق به انقلاب است.
رییس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه امروز انسان های متعهد در بسیج حضور دارند، ابراز داشت: ظرف سه روز چندین میلیون طیور در کشور واکسینه شد و بسیج در زمینه کشاورزی وارد عمل شده است، در عرصه اقتصادی بسیج دارای طرح است، آن طرح نیز عاشقانه در اختیار همه است، البته اقتصاد موفق در گرو صنعت موفق است.
وی تاکید کرد: بسیجیان امروز همان افرادی هستند که پل بعث را ساختند، امروز نیز اگر بخواهند این دریای بیکران بسیج با تمام توامندی هاییش به ایفای نقش خواهد پرداخت./811/202/ص