۱۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۸
کد خبر: ۴۷۸۱۵۷
مدیر حوزه علمیه خراسان شمالی:

تحول و انقلابی‌گری در حوزه علمیه نیازمند حرکت جهادی است

مدیر حوزه علمیه خراسان شمالی با بیان اینکه تحول و انقلابی‌گری در حوزه‌های علمیه نیازمند حرکت جهادی است، گفت: نباید گفتمان جهادی در حوزه علمیه به‌صورت کلیشه‌ای درآمده و تنها در حد حرف و شعار و نامه و خبر باقی بماند.
حجت الاسلام سالاری مکی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجت‌الاسلام حجت سالاری مکی، مدیر حوزه علمیه استان خراسان شمالی، عصر امروز در جمع طلاب و اساتید مدارس علمیه استان، با گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر، اظهار کرد: دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی با رهبری امام راحل آغاز حرکت به سمت جهانی شدن دین مبین اسلام بود.

وی اضافه کرد: همان‌گونه که روحانیان و علما در پیروزی انقلاب و تشکیل نظام اسلامی نقش پیشگامی و ویژه داشتند، بخش مهمی از مسؤولیت تداوم این مسیر هم بر دوش طلاب و روحانیان است.

حجت‌الاسلام سالاری مکی تصریح کرد: معرفی اسلام اصیل که از مهم‌ترین راهبردهای فرهنگی رهبر معظم انقلاب در مقابله با اسلام‌ستیزی است با علم‌گستری و عمل‌گرایی در حوزه‌های علمیه و تبع آن در سطح جامعه محقق و میسر می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: اگر امروز گفتمان تحول و انقلابی‌‌گری در حوزه علمیه مطرح می‌شود، طلاب باید مفهوم انقلابی‌گری را به‌درستی درک کرده و بدانند یک طلبه می‌تواند به فعالیت‌های خود دنیا را متحول کند.

دبیر شورای استانی حوزه‌های علمیه خراسان شمالی با بیان اینکه تحول و انقلابی‌گری در حوزه‌های علمیه نیازمند حرکت جهادی است، تصریح کرد: نباید گفتمان جهادی در حوزه علمیه به‌صورت کلیشه‌ای درآمده و تنها در حد حرف و شعار و نامه و خبر باقی بماند.

حجت‌الاسلام سالاری مکی ادامه داد: حرکت جهادی نیازمند باور و اعتقاد قلبی و شروع از خود است؛ زیرا بخشی از مشکل ما این است که می‌گوییم باید این کار بشود در حالی که باید بگوییم این کار را انجام می‌دهیم.

وی با بیان اینکه باید حرف دال در انتهای کلام خود را به میم تبدیل کنیم، افزود: اگر افعالی چون بروید، انجام دهید و باشید را به افعال برویم، انجام بدهیم و باشیم تبدیل کنیم، بدون شک حرکت‌ها و فعالیت‌های جهادی بیش از پیش رونق می‌گیرد.

حجت‌الاسلام سالاری مکی خاطرنشان کرد: مسؤولان و مدیران مدارس علمیه باید راه را به طلاب نشان داده و خود آنها هم در کنار طلاب حرکت کنند.

مدیر حوزه علمیه خراسان شمالی افزود: در این راستا باید برنامه‌های آموزشی، پژوهشی، تبلیغی و تهذیبی با هم‌افزایی و جدیت پیگیری شوند.

گفتنی است، در استان خراسان شمالی 16 مدرسه علمیه شامل 10 مدرسه علمیه ویژه برادران و شش مدرسه علمیه ویژه خواهران فعال است که در سال تحصیلی جازی درمجموع هزار و 500 طلبه خواهر و برادر در این مدارس در سطوح یک، دو، سه و چهار زیر نظر 170 استاد اعزامی و حق‌التدریس مشغول به تحصیل علوم دینی هستند./202/9314/ب1

ارسال نظرات