۱۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۷
کد خبر: ۴۷۸۸۸۳

برگزاری جشن انقلاب در مدرسه آیت الله قاضی دزفول

مدیر مدرسه آیت الله قاضی دزفول از برگزاری جشن انقلاب، تجلیل از طلاب برتر مدرسه و حضور روایتگران انقلاب اسلامی به مناسبت دهه فجر خبر داد.
مدرسه علمیه امام محمد باقر ع قم

حجت الاسلام منصور کیانی، مدیر مدرسه آیت الله قاضی دزفول، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با تبریک دهه فجر انقلاب اسلامی ابراز داشت: در این مدرسه از روایتگران دوران انقلاب اسلامی شهرستان دعوت و سخنانی در این باره بیان کردند و همچنین کلیپ ها، تصاویر و نمایشگاهی با همین مضمون را برای آشنایی بیشتر طلاب برپا کردیم.

مدیر مدرسه آیت الله قاضی دزفول با بیان اینکه 12 بهمن ماه روز روحانیت و انقلاب نامگذاری شد، اظهار داشت: جشن انقلاب باشکوهی در مدرسه برگزار و جوایزی به نفرات برتر اول تا سوم در زمینه مباحث آموزشی، پژوهشی و تهذیبی تقدیم و محفل دو ساعته انقلابی برای یادآوری دوران انقلاب اسلامی و فعالیت های روحانیت دزفول به ویژه آیت الله قاضی(ره) برگزار شد.

این مقام مسؤول خاطرنشان کرد: این مدرسه علمیه 50 روحانی ملبس را به مساجد، روستاها و شهرک های حومه اعزام می کند و در این میان 20 طلبه در مدارس آموزش و پرورش شهرستان حضور و به تناسب مناسبت های ملی و مذهبی سخنرانی می کنند.

حجت الاسلام کیانی ذکر خاطرات درباره انقلاب اسلامی و امام راحل را محور اصلی سخنرانی های روحانیان اعزامی در دهه فجر بیان کرد.

وی با بیان اینکه آیت الله قاضی(ره) پناهگاه انقلابیون دزفول در دوران انقلاب اسلامی بود، اظهار داشت: صفا و صمیمیت، برادری و همدلی مردم در اوائل انقلاب اسلامی در تاریخ کم نظیر بود اما اقدامات برخی مسؤولان لطافت انقلاب اسلامی را کمرنگ کرده است./303/9456/ب1

ارسال نظرات