۱۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۰
کد خبر: ۴۷۹۲۰۳
اواخربهمن ماه؛

آزمون روحانيون عتبات عاليات در 21 استان کشور برگزارمي شود

مدير جذب و سازماندهي بعثه مقام معظم رهبري گفت: آزمون روحانیون عتبات 29 بهمن ماه با شركت بيش از 3200 نفر در 21 استان کشور برگزار مي شود .
حجت‌الاسلام علي پروانه، مدير جذب و ساماندهي معاونت فرهنگي بعثه مقام معظم رهبري

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت الاسلام علي پروانه مدير جذب وسازماندهي بعثه مقام معظم رهبري در مصاحبه خبری ضمن تبريك فرارسيدن ايام الله دهه مبارك فجر، به برگزاری  آزمون روحانیون عتبات سال 1395 به صورت كتبي اشاره کرد و اظهار داشت: این آزمون با شرکت 3200 نفر در 21 استان کشور در روز جمعه 29 بهمن ماه برگزار می شود و هر داوطلب به 90 سوال در 90 دقیقه پاسخ خواهد داد.

وی از تمامی  داوطلبان خواست از روز يكشنبه آینده (24/11/95) برای مشاهده و تهیه پرینت كارت شركت درجلسه آزمون از طريق سايت آزمون مديريت جذب و سازماندهي به آدرس  azmoon.hajj.ir  مراجعه ویك نسخه پرینت از كارت شركت در آزمون را تهیه نمایند و براساس زمان، تاریخ و آدرس تعیین شده بر روی كارت ، به حوزه امتحانی مربوط مراجعه کنند.

حجت الاسلام پروانه تأکید کرد: همراه داشتن پرینت كارت شركت در جلسه آزمون ، اصل كارت ملی و یا اصل شناسنامه عكسدار و ارائه آن برای شركت در جلسه آزمون الزامی است.

مدير جذب وسازماندهي بعثه مقام معظم رهبري با تاکید براینکه تهیه این كارت منحصراً به روش فوق امكان‌پذیر است، افزود: شركت كنندگان در آزمون بايد در بخش احكام عمومي به 25 سوال باضريب 2، عقايد 20 سوال باضريب 2، تاريخ اسلام واماكن 30 سوال با ضريب 2 واطلاعات عمومي 15 سوال باضريب ا كه مجموعا 165 امتياز مي شود پاسخ دهند وكساني كه در اين آزمون 60% امتياز را كسب کنند پذیرفته خواهند شد.

بگفته وی سوالات در سه گروه طراحی شده است ، لذا داوطلبان باید شماره گروهی را که در پایین کتابچه سوالات درج شده است  بالای پاسخنامه در قسمت مشخص شده به صورت کامل پر کنند و در غیر این صورت برگه آنها تصحیح نخواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در بالای پاسخنامه نحوه صحیح پر کردن آن درج شده‌است، اضافه کرد: پاسخنامه به وسیله رایانه تصحیح  و به ازای هر 5 پاسخ غلط یک امتیاز منفی منظور می‌شود، همچنین هر سوال تنها یک گزینه صحیح دارد وانتخاب بیشتر از یک گزینه به منزله پاسخ غلط خواهد بود./1330/د102/ج

ارسال نظرات