۰۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۷
کد خبر: ۵۰۱۲۱۹

چند خبر کوتاه از حوزه علمیه خراسان

برگزاری دوره‌های «مهارت تبلیغ در قرآن» ویژه ماه رمضان، مراسم افتتاحیه طرح سفیران رمضان و ارسال بیش از ۱۷۰۰ مقاله به دوازدهمين فراخوان آثار پژوهشي از اخبار کوتاه حوزه علمیه خراسان است.
مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان

به گزارش خبرگزاری رسا در مشهد، حجت‌الاسلام محمد فردوسی‌پور معاون تبلیغ حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه مردم در ماه رمضان با معنویت و ارتباط نزدیک با خداوند به دنبال مسیر درست زندگی براساس تعالیم دین اسلام هستند، گفت: معاونت تبلیغ در نظر دارد در این ماه دوره‌های «مهارت تبلیغ در قرآن» را با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی همه روزه بعد از اقامه نماز ظهر و عصر به غیر از ایام تعطیل، در مدرسه عالی نواب برگزار کند.

معاون تبلیغ حوزه علمیه خراسان با اشاره به اینکه در ایام این ماه پر خیر برکت موضوعات تبلیغی را مورد بحث و بررسی قرار خواهیم داد، افزود: هر روز یکی از طلاب فاضل و مبلغ، موضوعی را مطرح کرده و در ادامه از بیانات شیوا و ارزشمند حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی بهره‌مند خواهیم شد.

حجت‌الاسلام فردوسی‌پور خاطرنشان‌کرد: جایگاه امامت در قرآن، تصویری از مسئله ولایت و اهمیت آن، قرآن و مقوله دشمن‌شناسی، ویژگی ‌های جامعه دینی، مسئله نفوذ، وحدت و نقش مبلغ در تقویت دینداری جامعه، ویژگی‌های تبلیغ کارآمد از نگاه قرآن، اصلاح سبک زندگی و ... از جمله موضوعات قابل بررسی در ایام ماه مبارک رمضان در این دوره است.

معاون تبلیغ حوزه علمیه خراسان در پایان یادآورشد: عموم خواهران و برادران علاقمند می توانند از مباحث در نظرگرفته شده در ایام ماه مبارک رمضان با بیان استاد تفسیر قرآن کریم، حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی بهره‌مند شوند.

گفتنی است، دوره‌های «مهارت تبلیغ در قرآن» همه روزه بعد از اقامه نماز ظهر و عصر به غیر از ایام تعطیل در مدرسه عالی نواب برگزار می‌شود.

مراسم افتتاحیه طرح سفیران رمضان

مراسم افتتاحیه طرح سفیران رمضان با حضور 100 نفر از طلاب خواهر و برادر سرگروه های جهادی در آستانه این ماه مبارک به همت معاونت تبلیغ حوزه علمیه خراسان و سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی برگزار شد.

بختیاری، قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی در نشستی با این مبلغان و جانشینان آنان و نیز تعدادی از اعضای تشکل های جهادی جوانان طرح زیر سایه خورشید، گفت: کار اصلی آستان قدس باید از حوزه جوانان انجام شود و این پرچم بردوش آنان است.

وی با اشاره به اینکه مشهد باید مرجع علمی جهان اسلام باشد، گفت: با وجود همجواری با امام هشتم به عنوان عالم آل محمد(ع) این مرجعیت می بایست در ظرفیت های مشهد قرار گیرد.

بختیاری با اشاره به طرح خدمت به نام امام رضا(ع) در سراسر کشور و در واقع توسعه خادم امام هشتم بودن در سطح کشور، اظهار کرد: باید از توسعه خادم یاری بهره برد و وصل شدن به امام رضا(ع) یعنی بصیرت افزایی در خود که اگر وجود داشته باشد از آمریکا و منحرفانی که می خواهند جامعه را از اسلام اصیل دور کنند، ترسی نخواهیم داشت.

وی با بیان اینکه نام مبارک امام رضا(ع) فتح الفتوح است، گفت: یکی از برنامه های اصلی آستان قدس رضوی مسائل فرهنگی است که همانطور که امام راحل به جوانان اعتماد کردند، با توجه به محوریت آنان انجام می شود.

حجت الاسلام حجت گنابادی نژاد، رئیس سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی هم در جمع مبلغان خواهر و برادر این گروه های جهادی با عنوان طرح «سفیران رمضان» اظهار کرد: امروز الگوی کار جهادی منحصر ترین روشی است که بر آن تاکید می شود که باید در کنار کار جهادی، فرهنگ آن را نیز تبیین کرد.

رئیس کمیسیون تبلیغ حوزه علمیه خراسان با اشاره به اینکه باید خود را ملتزم به ارزش های جهادی دانست و اگر این آرمان ها گرفته شود، نتیجه ای نخواهد داشت، گفت: خدایی بودن و نیت خالصانه مبلغان که به هیچ ساختار و اداره ای وابسته نیست و آرمان، گروه جهادی را تشکیل می دهد، موجب شده که این امر به گوهری تبدیل شود که باید مستمرا حفظ و ادامه یابد.

ارسال بیش از 1700 مقاله به دوازدهمين فراخوان آثار پژوهشي

هادی حصاری، مدير اطلاع رساني و توسعه فرهنگ پژوهش حوزه علمیه خراسان با اعلام این خبر، گفت: يكي از فعاليت‌هايي كه مسئولان پژوهش مدارس علميه برادر و خواهر در برنامه‌هاي خود در مدارس دنبال مي‌کنند، ايجاد روحيه تحقيق و پژوهش و توسعه فرهنگ پژوهش بين طلاب مدرسه مي‌باشد كه هرساله طلاب مدرسه در فراخوان‌ آثار پژوهشی حوزه علمیه خراسان شركت و اثر خود را ارائه مي‌دهند.

وی افزود: مسئولان پژوهش مدارس علميه خراسان با دعوت از اساتيد پژوهشگر و پژوهشگران جوان به مدرسه توانستند  با ارائه مشاوره‌هاي پژوهشي ، طلاب خود را به تحقيق و پژوهش تشويق نمايند  که همين امر موجب شد تا در سال 1395 بالغ بر 1793 اثر به دوازدهمين فراخوان آثار پژوهشي حوزه علميه خراسان ارسال شود.

حصاری با اشاره به اینکه اين آثار با توجه به تغيير رويكرد فراخوان آثار، در قالب آثار چاپي در بخش رقابتي و آثار غير چاپي در بخش حمايتي، مورد نظر قرار گرفته است، گفت: بر اساس نظر اساتيد ارزياب و شوراي علمي فراخوان تعداد 122 اثر از مدارس علميه برادران و 70 اثر از مدارس علميه خواهران قابل تحسين شناخته شده که از طرف معاونت پژوهش حوزه علميه خراسان مورد تقدير قرار خواهند گرفت.

وی با بيان اين مطلب گفت : مسئولان پژوهش  سعي می کنند تا علاوه بر بالا بردن سطح علمي آثار طلاب، سطح كيفي آثار نيز افزايش پيدا كند كه اين امر با دعوت از اساتيد پژوهشگر و ارائه مشاوره‌هاي پژوهشي در سطح مدارس علميه انجام خواهد شد./859/۳۰۳/ب2

ارسال نظرات