انتخابات عرصهای برای تبیین حقایق است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام علیرضا پناهیان، استاد حوزه و دانشگاه، شب گذشته در مراسمی که به مناسبت ایام ماه مبارک رمضان و به همت هیأت شهدای گمنام در حسینیه فاطمة الزهرا(س) برگزار شد، گفت: حسادت به خوبان در همه زمانها وجود داشته است.
وی افزود: قوم رسول خدا(ص) با حسادت بر خاندانش مورد آزمایش قرار گرفتند و مسلمانان بسیاری در این امتحان پیروز خارج نشدند.
حجت الاسلام پناهیان با اشاره به نخستین ماههای انقلاب اسلامی، بیان داشت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی شهید بهشتی تنها کسی بود که همانند رهبر کبیر انقلاب عمل میکرد به همین دلیل امام راحل مهمترین پست و مسؤولیت کشوری را به ایشان واگذار کرده بودند تا در آن جایگاه ایفای نقش کنند.
این استاد دانشگاه ادامه داد: در آن روزها کسانی که به نحوی نتوانسته بودند امام راحل را انکار و یا با ایشان مخالفت کنند به تخریب چهره شهید بهشتی پرداختند و از هیچ زشتنمایی و تخریبی علیه ایشان مضایقه نکردند و این مظلومیت به حدی بود که امام راحل در هنگام شهادتش فرمودند: بهشتی مظلوم بود.
استاد حوزه علمیه درباره اینکه ابلیس به سبب حسادتش به انسان، حضرت آدم را اغوا کرد، گفت: حسادت مردم به پیامبران آزمایش الهی است تا خالصان از ناخالصان تمیز داده شوند، پیامبر(ص) در صدر اسلام تا هنگام وفاتشان شاهد حسادت مردم نسبت به امام علی(ع) بودند.
وی با بیان اینکه امروز برخی از سیاسیون اصلا سخنان کنشگران سیاسی را که با نگاه دینی وارد تحلیل اوضاع سیاسی میشوند را متوجه نمیشوند، عنوان کرد: سیاسیون امروز انتخابات را برمبنای مواضعی که خود در آن قرار دارند مورد تحلیل و بررسی قرار میدهند و چنین بیان میکنند که سیاست یک آدابی دارد و برد و باخت در انتخابات مهارت و یک علم و فن است، تا حدودی این کلام درست است اما اینکه برخی عوامل را انکار کنند صحیح نیست.
حجت الاسلام پناهیان ادامه داد: کنش سیاسی ما در انتخاباتها هیچ وقت معطوف به پیروزی هایی که بسیاری افراد بیان میکنند، نیست و یا اینکه بگویند ما از انتخاب فرد مورد نظر نگران هستیم این چنین نیست بلکه نگرانی ما در این کنشها بیان حقایقی است که مبهم و مظلوم مانده و نسبت به آن سوء تفاهم شده است، بنابراین ما عرصه انتخابات را عرصه بیان آن بخشها میدانیم چرا که رشد جامعه برای ما دارای اصالت است نه غیر آن.
استاد حوزه علمیه اضافه کرد: انتخابات عرصهای برای تبیین حقایق است پیروزی حقیقی در سایه روشنگری و ثباتی که غیر قابل بازگشت باشد محقق میشود.
وی در پایان با اظهار تأسف از اینکه در ادبیات سیاسی ما حسادت به اولیاء اصلا مطرح نمیشود و این نشان از سطحی نگری نسبت به این مسأله مهم است، خاطرنشان کرد: امروز پیچیدگیهای شهری مانع نمایان شدن حسادت است، اگر این مهم را کسی دقت نکند ولایتمداری و ولایت را نمی تواند به درستی درک کند./813/۲۰۲/ب2