۱۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۵
کد خبر: ۵۰۳۲۲۲
نماینده خبرگان رهبری:

انسان در داد و ستد با خدا بزرگ می شود

نماینده مجلس خبرگان رهبری گفت: شکر نعمت، برگرداندن نعمت به سمت خدا و مصرف آن نعمت در راه خدا است؛ چون در این قرض الهی، معرفت و محبت خدا حاصل می شود.
حجت الاسلام و المسلمین میرباقری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله محمدمهدی میرباقری شب گذشته در مراسمی که به مناسبت ایام ماه مبارک رمضان در حسینیه آیت الله حق شناس برگزار شد، در معنای استقراض الهی گفت: خدا به ما انسان ها امکانات داده و بعد در قرآن فرموده: چه کسی این امکانات را به من قرض می دهد. اگر امکاناتی که خداوند به ما عنایت داشته، برای خود نگه داریم نابود می شوند.

وی در دامه افزود: ما چیزی نمی توانیم نگه داریم، چون فانی هستیم و راه بقای امکانات این است که آن را به خدا برگردانیم. اگر جان و آبرو را به خدا برگردانیم در این صورت باقی خواهد ماند.

نماینده مجلس خبرگان رهبری ابراز داشت: به فرمایش حضرت علی(ع) وقتی خداوند در قرآن می فرماید مرا کمک کنید یا به من قرض دهید، معنایش این نیست که خدا نیاز دارد، بلکه خدا ما را به حساب آورده و خواسته به ما کمک کند. اگر امکانات را به خدا برگردانیم، خدای متعال هم امکانات ما را نگه می دارد؛ چه بسا آن را دو چندان کند. انسان در داد و ستد با خدا بزرگ می شود.

وی در ادامه افزود: شکر نعمت، برگرداندن نعمت به سمت خدا و مصرف آن نعمت در راه خدا است؛ این داد و ستد خاصیت های متعددی دارد و در آن انسان به خدا می رسد. انسان اگر حواله های خدا را رد نکرد، خدا محبت خودش را به او داده و خلیل می شود؛ در این صورت پاک شده و رشد می کند.

آیت الله میرباقری اظهار داشت: در این داد و ستدها انسان با خدا رفیق می شود، پس معنای استقراض الهی این است که هر چه خدا به ما امکانات داده به خودش قرض بدهیم چون در این قرض دادن انسان خدا را پیدا می کند و معرفت و محبت الهی حاصل می شود.

نماینده مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: خدا انسان را از غیر خودش می رهاند؛ اگر خدای متعال ما را از بقیه جدا نکند، ما به خودی خود جدا نخواهیم شد و دست از بازیچه ها نمی داریم. اگر احساس کردید دلتان از غیر خدا جدا شد، فقط خدا را حمد کنید چون این کار، فقط کار خدا بوده وگرنه سر و کار ما همیشه با اسباب ها است. اگر خدا انسان را از غیر مایوس نکند، انسان هیچ گاه مایوس بشو نیست. اگر در دل خود از دیگران احساس یاس کردید خدا را حمد کنید

وی در پایان خاطرنشان کرد: انسان در عرفان و خداشناسی به نقطه ای می رسد که فقط خدا را شایسته حمد دانسته و فقط او را حمد می کند؛ البته بقیه به اندازه ای که واسطه فیض هستند مستحق حمد هستند. به همین علت هم صلوات می فرستیم. صلوات ادامه حمد است چون فیوضات الهی به وسیله انبیا و اولیای خاص خدا جاری می شوند./202/966/ب1

ارسال نظرات