کلنگ پروژه ۹۲ واحدی مسکن طلاب دزفول بر زمین زده شد

مهندس مهران طاهری، معاون مسکن طلاب مرکز خدمات حوزه های علمیه خوزستان، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با اشاره به آغاز مراسم کلنگ زنی پروژه 92 واحدی مسکن طلاب شهرستان دزفول اظهار داشت: این مراسم با حضور معاون مسکن مرکز خدمات حوزه های علمیه، نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی، شهردار دزفول و سایر مسؤولان یازدهم مردادماه ساعت 9 آغاز شد که در چنین پروژه ای به دنبال ساماندهی 92 طلبه متأهل فاقد مسکن هستیم.
معاون مسکن طلاب مرکز خدمات حوزه های علمیه خوزستان با بیان اینکه مدت زمان اتمام پروژه 24 ماه است، افزود: هزینه های ساخت واحدها از اعضای تعاونی طلاب به همراه وام های ارائه شده مرکز خدمات اخذ خواهد شد که در این باره افزون بر آورده اولیه طلاب، وام بانکی ده میلیون تومانی در مرحله نخست به طلاب پرداخت می شود و در ادامه وام 15 میلیون تومانی داده خواهد شد.
این مقام مسؤول در رابطه با پروژه 230 واحدی پردیس اهواز خاطرنشان شد: فونداسیون دو بلوک از چهار بلوک این پروژه در حال حاضر آماده بتون ریزی است که در هفته بعد بتون ریزی انجام می شود همچنین طی بازدید معاون مسکن مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور نکاتی برای تسریع در عملیات ساخت بیان شد.
طاهری با بیان اینکه هم اکنون ساخت 230 واحد مسکونی در اهواز پیگیری می شود، ابراز داشت: پیگیری می شود که این تعداد واحدها به 230 طلبه متأهل فاقد مسکن غیر شاغل تحت حمایت مرکز خدمات واگذار شود که آورده های این پروژه همانند پروژه 92 واحدی دزفول از طلاب و پرداخت وام از مرکز خدمات تأمین خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه پیمانکار پروژه 92 واحدی مسکن طلاب دزفول انتخاب شده است، تصریح کرد: پیمانکار شرکت طوفان جنوب است که پس از مراسم کلنگ زنی فعالیتش را به صورت رسمی آغاز کرد.
معاون مسکن طلاب مرکز خدمات حوزه های علمیه خوزستان گفت: در آبادان نیز برای مسکن طلاب اقداماتی را انجام داده ایم که در این باره پیگیر کارهای تملک زمین هستیم؛ چنانکه در شوشتر نیز پروژه مشابهی را سازماندهی کرده و ان شاءالله در سال جاری کاهاری آنها را پی خواهیم گرفت.
این مقام مسؤول با بیان اینکه در همه استان پروژه های مسکن طلاب تعریف شده است، اظهار داشت: نزدیک به سه هزار طلبه متقاضی فاقد مسکن داریم که ان شاء الله در سال های آینده صاحب مسکن خواهند شد./9456/ت302/ب1