دادستان قم اعلام کرد؛
بر روند تولید و نگهداری غذاهای اصلی باید نظارت شود
کاهه گفت: تیم ویژه ای متشکل از نماینده دادستان، کارشناس غذا و دارو علوم پزشکی واتحادیه نانوایان، برای بازدید از کارخانجات تولید آرد دراستان تعیین شد، که تاکنون از دو کارخانه بازرسی دقیقی به عمل آمده است.
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی دادگستری استان قم، مهدی کاهه دادستان اعلام کرد: با توجه به اینکه نان غذای اصلی سفره های مردم است، از این رو باید از سلامت و بهداشت آن اطمینان حاصل کرد.
وی ادامه داد: به همین منظور، براساس گزارشات واصله، تیم ویژه ای متشکل از نماینده دادستان، کارشناس غذا ودارو علوم پزشکی واتحادیه نانوایان، برای بازدید از کارخانجات تولید آرد دراستان تعیین شد، که تاکنون از دو کارخانه بازرسی دقیقی به عمل آمده است.
کاهه در ادامه تصریح کرد: از تمام مراحل تولید نان، ازجمله کارخانجات تولید آرد، حمل ونقل و نگهداری آن، نانوایی ها و غیره بازرسی به عمل خواهد آمد ودستگاه قضایی با متخلفانی که بهداشت عمومی وسلامت مردم را تهدید کنند با قاطعیت برخورد خواهد کرد./۸۴۱/د۱۰۲/س
ارسال نظرات