برخی علمای عامه مغرضانه عصمت حضرت فاطمه را انکار می کنند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آخرین روز مراسم عزاداری به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) پیش از ظهر امروز از سوی بیت حضرت آیت الله شبیریزنجانی برگزار شد.
حجت الاسلام عالمی در این مراسم با اشاره به آیه 57 سوره احزاب اظهار داشت: در این آیه می خوانیم: «ان الذین یوذون الله و رسوله لعنهم الله فى الدنیا و الاخرة» یعنی کسانی که خدا و پیامبر را اذیت می کنند در دنیا و آخرت مورد لعن خدا قرار می گیرند که این آیه باید مورد بحث و بررسی قرار بگیرد.
استاد حوزه علمیه قم ابراز داشت: اذیت کردن انسان مؤمن معلوم است که حرام است و حتی در روایات اذیت کردن حیوانات نیز امری حرام و مورد نهی ائمه بیان شده است، اما اذیت کردن خدا که در این آیه مطرح شده به اذیت کردن پیامبر برمی گردد و پیامبر خود فرمود: «هرکس اهل بیت(ع) مرا آزار بدهد مرا آزار داده است».
وی با بیان این که مردم بعد از رحلت پیامبر بدترین ظلم ها در حق اهل بیت(ع) ایشان رواداشتند، خاطرنشان کرد: پیامبر گرامی اسلام(ص) این موضوع را پیش بینی کرده بود و از این رو همواره در مورد اهل بیت(ع) خود توصیه می فرمود، و در زمان خود پیامبر نیز اگر در مورد اهل بیت(ع) ایشان حرف نامطلوبی می شنید، ناراحت می شد.
حجت الاسلام عالمی افزود: پیامبر به فردی که در حجة الوداع در مورد امیرمؤمنان بدگویی می کرد، فرمود: «ای عَمر به خدا قسم که مرا اذیت کردی، چرا هرجا می نشینی از علی(ع) بد می گویی؟» و در جای دیگر فرمود: «فاطمه(س) پاره تن من است و اگر کسی به او بدگویی کند کافر شده و هر که بر او درود فرستد بر من درود فرستاده است».
وی عنوان کرد: البته اذیت کردن اقسام مختلفی دارد، گاهی با زبان است، گاهی در نوشتن و کتابت است و گاهی در فعل است، همچنانکه در تاریخ داریم افرادی پیامبران را مسخره می کردند یا به مؤمنان می خندیدند، بنابراین می توان گفت بعد از رحلت پیامبر کارهایی که با خانواده ایشان کردند بالاترین مصداق اذیت کردن را در حق ایشان بود.
وی با بیان این که برخی دانشمندان عامه از جمله ابن کثیر سخنان بدی در مورد حضرت زهرا(س) بیان کرده اند، یادآور شد: ابن کثیر بدون توجه به روایات پیامبر و البته آیه تطهیر به راحتی عصمت را از حضرت زهرا(س) نفی می کند و بیان می دارد که چون فاطمه(س) زنی عادی بود و از مقام عصمت برخوردار نبود، اذیت هایی که در حق او صورت گرفت نیز نمی تواند موجب معصیت عاملان حکومت باشد.
استاد حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: او می گوید: این اقتضای حکومت است که با برخی با تندی برخورد کند به علاوه این که حضرت فاطمه(س) و امیرمؤمنان در ابتدا تنها تهدید شدند و کار عملی تندی با آنها صورت نگرفت، در حالی که می گوییم آیا ترساندن و تهدید کردن خود مصداق اذیت و آزار نیست؟ به علاوه این که در تاریخ ظلم های عملی که بعد از رحلت پیامبر بر خاندان ایشان از جمله آتش زدن در خانه و بی احترامی به امیرمؤمنان بر کسی پوشیده نیست.
یادآور می شود، مراسم عزاداری بیت حضرت آیت الله شبیریزنجانی به مناسبت ایام شهادت حضرت زهرا(س) از روز چهارشنبه به مدت سه روز برگزار شد./1330/پ۲۰۲/ج