ملت ایران هوشیار و پایبند به آرمان های انقلاب اسلامی هستند
![ملت ایران هوشیار و پایبند به آرمان های انقلاب اسلامی هستند](/files/fa/news/1398/8/28/169749_200.jpg)
حجت الاسلام والمسلمین امان الله علیمرادی نماینده کرمان در مجلس خبرگان رهبری در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری رسا، با اشاره به اغتشاشات و اعتراضات اخیر در کشور و بیان اینکه دشمنان همواره درصدد سوء استفاده از اعتراضات مردمی هستند، گفت: تخریب و ایجاد اغتشاش کار مردم نیست.
وی ادامه داد: دشمنان در جریان اعتراضات مردمی عوامل خود را فعال می کنند و با تخریب و آشوبگری درصدد دستیابی به اهداف خودشان برمی آیند.
حجت الاسلام والمسلمین علیمرادی با اشاره به ضرورت توجه دولت به دغدغه های معیشتی مردم عنوان کرد: دولت باید اقداماتی همانند افزایش یارانه نقدی و هدفمندسازی آن انجام دهد تا آرامش به زندگی مردم بازگردد.
نماینده مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه اغتشاش و آشوبگری کار دشمنان و بدخواهان نظام است، ابراز داشت: مردم مراقب باشند به صورت ناخواسته در مسیر اهداف دشمن قرار نگیرند و کلاه سرشان نرود.
وی خاطرنشان کرد: البته ممکن است برخی جوانان تحت تأثیر فضاسازی های دشمن قرار گرفته و اقدامات نادرستی انجام دهند، اما در یک نگاه کلی نمی توان آنها را آشوبگر و عوامل دشمن دانست.
حجت الاسلام والمسلمین علیمرادی تأکید کرد: سوخت در کشور ما ارزان بود و مورد سوء استفاده برخی از کشورهای همسایه قرار می گرفت، اما با این حال امروز دولت باید با مردم همراهی کند تا قشر ضعیف و آسیب پذیر جامعه بتواند به راحتی زندگی کند.
نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر ضرورت جلوگیری از گرانی سایر اجناس و کالاهای ضروری مردم در پی افزایش قیمت بنزین گفت: امروز تنها راه کاهش آسیب های ناشی از اجرای طرح افزایش قیمت بنزین این است که بر یارانه ها افزوده شود تا بخشی از مشکلات مردم حل شده و بتوانند زندگی خود را به صورت آسان تر مدیریت کنند.
حجت الاسلام والمسلمین علیمرادی در پایان با بیان اینکه مردم ما مردمی هوشیار و پایبند به انقلاب هستند، یادآور شد: ملت ایران هم دین و هم کشور خود را دوست داشته، از عاطفه بسیار بالایی برخوردارند و با حمایت از خون شهدا اجازه نمی دهند دشمن سرشان کلاه بگذارد./841/ت302/ق